Χρήστες OnLine

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ



Οι Έλληνες πολίτες που ανησυχούν για την ύπαρξη πολλών ξένων λαθρομεταναστών στην χώρα μας, που μας φόρτωσαν ''με το έτσι θέλω'' κάποια εθνομηδενιστικά κέντρα εξουσίας (ξένα και εγχώρια) είναι ρεαλιστές.

ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ


Το σχέδιο των κέντρων αυτών είναι η κυριαρχία του ισλαμικού στοιχείου στην Ελληνική επικράτεια με την αδιάκοπη ροή λαθρομεταναστών και η αποδόμηση της Ελληνικής εθνοκεντρικής παιδείας, και η προώθηση της πολυπολιτισμικής εκπαίδευσης.

Και μπορεί να ρωτήσει κάποιος γιατί θα είναι τόσο μεγάλη και αδιάκοπη η μεταναστευτική ροή, ειδικά στην Ελλάδα.

Επειδή στην Ελλάδα διεξάγεται το πείραμα μετάβασης προς την πολυπολιτισμική κοινωνία, και επειδή είναι και μια συμβολική κίνηση κατάλυσης της φυλετικής συνέχειας της γενέτειρας της αρχαίας Αθηναϊκής Δημοκρατίας.

ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Τα υπερεθνικά κέντρα θέλουν να επιβάλουν την τυρρανία του (αντί) Συναγματικού πατριωτισμού μέσω της ενσωμάτωσης των εποίκων στην κοινωνική και οικονομική ζωή του γηγενή πληθυσμού, παρά τις φωνές αντίδρασης ώστε να γίνουμε ο πληθυσμός των νεοπατριωτών (όλοι οι νέοι πατριώτες του πολυπολιτισμικού κόσμου) στην θέση του έθνους των Ελλήνων με την βοήθεια της υποβολής (των Μ.Μ.Ε., των ''ειδικών'' π.χ. στην παιδεία), και της επιβολής των τριών εξουσιών (άρνηση διεξαγωγής δημοψηφίσματος).

Οι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούνται από υπερεθνικά κέντρα σαν εργαλείο της διάλυσης εθνών και κοινωνικής συνοχής.

Ο επιλεγμένος στρατός (λαθρομετανάστες) κατοχής και πλιάτσικου (εξισορρόπησης πλούτου μέσω των κλοπών, των ληστειών, των επιδομάτων κ.α.) για την διασφάλιση της επιτυχίας του πολυπολυτισμικού πειράματος, θα αποτελέσει οδηγό και παράδειγμα και για άλλες (και Ευρωπαϊκές) χώρες.

Άρα ρεαλιστής είναι όποιος θεωρεί ανεπιθύμητους τους λαθρομετανάστες.

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ

Την κρίση την κάνουν ευκαιρία, εγχώρια και μη, κέντρα εξουσίας, ομάδες και άτομα

1). με νόμιμους τρόπους π.χ. έμμεση και άμεση φορολογία, τόκοι, υπηρεσίες για αυτονόητα δικαιώματα που αμφισβητούνται π.χ. μείωση μισθών, απολύσεις κ.α.

2). με νομιμοφανείς τρόπους επιδότηση Μ.Κ.Ο. με φανερά και μυστικά κονδύλια για την προώθηση του αντιρατσισμού (Ελληνοποίηση λαθρομεταναστών), της οικολογίας (για την αποδοχή πράσινων φόρων), ή αντιπληροφόρησης (soft power)

3). κρίση που γίνεται ευκαιρία με παράνομους τρόπους (''μαύρο χρήμα'' για την επιδότηση συμμοριών και τρομοκρατικών ομάδων, ευνοϊκές συνθήκες για διεξαγωγή κλοπών, ληστειών, απαγωγών, εκβιασμών, μαφίες κ.α)

είναι κύρια ζητούμενα των υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης, και το δευτερεύον είναι η δικαίωση μιας εσφαλμένης ιδεοληψίας (ειρήνη μέσω της πολυπολιτισμικότητας).

Ο βαθμός διείσδησης στην κοινωνία των συνθημάτων ''ανοιχτή κοινωνία'', ''ανθρωπισμός'', ''αντιρατσισμός'', ''πατρίδα μας η γή'', ''συνταγματικός πατριωτισμός'' κ.α. μαζί με τις πράξεις και οι ενέργειες θα καθορίσουν το μέλλον και την επιβίωση ή μη των εθνικών κρατών (σε πρώτη φάση βασικός στόχος είναι η διάλυση του Ελληνικού έθνους).

Απέναντι στην πολυπολιτισμική λαίλαπα των εργαλείων επιβολής και υποβολής εξουσίας, μέσω των σχεδιασμένων βημάτων του πολυπολιτισμικού πειράματος για την εξομάλυνση της πολυπολιτισμικής πορείας που έχει χαραχθεί από υπερεθνικά κέντρα, πρέπει να αντιταχθούν οι συνειδητοποιημένοι εθνικά υπερήφανοι πολίτες.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου