Χρήστες OnLine

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ,ΞΥΠΝΑΤΕ!Ο χαζο-Γιωργάκης και οι πάμπλουτοι "αριστεροί" πάνε να μας πιάσουν στον ύπνο!


Σ τόχος της Κυβέρνησης,όπως διέρρευσε χθες σε διάφορες καθεστωτικές φυλλάδες,είναι να τελειώνει με το Μεταναστευτικό το αργότερο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.Κι ενώ γίνεται κατανοητή η βιασύνη του ανθέλληνα Γιωργάκη,εμείς ακόμα μαζεύουμε υπογραφές,συζητάμε και φωνασκούμε,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


Ο χρόνος πιέζει!Το έχουμε καταλάβει άραγε;Κάπου διαβάσαμε για μια συγκέντρωση που οργανώνει το Λαος αυτη την Κυριακή στο Ledra Marriot.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!


ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,αν θέλουμε να έχουν αντίκτυπο!Και ο απλός κόσμος μπορεί να κινητοποιηθεί,όπως φάνηκε και χθες με την αυθόρμητη συμμετοχή σχεδόν 3000 Ελλήνων που απέδωσαν τιμές στους Εύζωνες (φωτογραφία αριστερά)!


Διαβάζουμε στο όργανο της λαθρομεταναστολαγνείας "Ελευθεροτυπία" ότι "αντιρατσιστές",λαθρομετανάστες-έποικοι και "αριστεροί" της Εκάλης και της Κηφισιάς,ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ!!!Εμείς τι θα κάνουμε;Θα καθήσουμε για άλλη μια φορά να κοιτάμε τα γνωστά 50 άτομα να υβρίζουν τη χώρα και το Έθνος μας;


Επιτέλους,τι άλλο περιμένουμε για να ξεσηκωθούμε;Καλές οι υπογραφές,αλλά αν δεν κατέβουμε στους δρόμους ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;


Πάνε να μας πιάσουν κοιμώμενους και να περάσουν στα μουλωχτά το εθνοκτόνο νομοσχέδιο!Χρειάζεται ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΑΣ.Διαφορετικά,ας καθήσουμε να τα λέμε μεταξύ μας,ενώ ο Αμπντούλ και η Αισέ θα μας κουνάνε επιδεικτικά το ελληνικό διαβατήριο στη μούρη.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου