Χρήστες OnLine

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Χρυσοχοΐδη προστάτη των ληστών και της μαφίας παραιτήσου


Μια ακόμα «ευτυχισμένη» μέρα, όπου η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσφέρει «ασφάλεια» στους πολίτες, με τον «αστυνομικό της γειτονιάς», να συμπάσχει με τα θύματα και να προσφέρει ηθική στήριξη

-Μέσα σε λίμνη αίματος βρήκαν οι αστυνομικοί 18χρονο στο σπίτι του στα Καμίνια. Ο 18χρονος φέρει τραύματα από μαχαίρι και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κίνητρο ήταν η ληστεία.

-Ληστεία σε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΑΤΕ) επί της Λεωφόρου Κύπρου 52 στην Αργυρούπολη σημειώθηκε στις 8:21 το πρωΐ. Δύο άνδρες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν από τα ταμεία της τράπεζας και διέφυγαν.

-Ληστές μπήκαν στο διαμέρισμα μιας 24χρονης στα Πατήσια σπάζοντας τη μπαλκονόπορτα. Οταν είδαν πως η ιδιοκτήτρια ήταν μέσα στο διαμέρισμα την την απείλησαν με τα σπασμένα τζάμια. γυναίκα δεν πρόβαλε καμία αντίσταση στους δύο δράστες, που της άρπαξαν 3.000 ευρώ.

-Μια 32χρονη γυναίκα περπατώντας το βράδυ της Τρίτης στην Κυψέλη δέχτηκε επίθεση από άγνωστο ληστή που δεν δίστασε να την δαγκώσει για να της κλέψει το κινητό.

-Στη Λεωφόρο Πεντέλης, μια γυναίκα ενώ αυτή αγόραζε τσιγάρα σε περίπτερο, έχοντας αφήσει αναμμένη τη μηχανή , ένας κλέφτης μπήκε στο αυτοκίνητο και έγινε καπνός. Αμέσως κάλεσε την άμεση δράση .Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στα Βριλήσσια και να τον συλλάβουν.

-Άγνωστος που φορούσε κάσκα αφαίρεσε με την απειλή μαχαιριού χθες στις 23:40, 210 ευρώ από τον ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών, επί της οδού Κασσάνδρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ήρθε η ώρα οι πολίτες να αυτοπροστατευθούναπο τους αλλοδαπους κλέφτες , φονιάδες και βιαστές.

Η λύση είναι μία.Πολιτιφυλακή σε κάθε γειτονιά.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου