Χρήστες OnLine

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Οι γραικύλοι του Πασόκ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ με "σκάνδαλα" τον Σαμαρά,για να μη μιλήσει για το Μεταναστευτικό!


Δ ιαβάστε τη γράφει το επίσημο προπαγανδιστικό όργανο του Γιωργάκη,"Νέα":

" Στοίχημα

Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου

Δεν περιμένει κανείς βέβαια ότι η Νέα Δημοκρατία υπό τον Αντώνη Σαμαρά θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη ένα σύγχρονο, προοδευτικό (στα πλαίσια της ιδεολογικής της ταυτότητας φυσικά), δημοκρατικό κόμμα. Ότι θα απεκδυθεί το καραμανλικό της παρελθόν. Αυτή είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία και είναι προφανές ότι είναι πολύ νωρίς να κριθεί - εδώ δεν ξέρουμε καν αν παραμένει ως βασική προτεραιότητα του ηγέτη της. Όμως έχουμε ενδείξεις. Και ενδείξεις κάθε άλλο παρά ευχάριστες. Η συγκέντρωση γύρω του ενός αριθμού στελεχών με ακραίες αντιλήψεις δεν μπορεί να είναι θετικό μήνυμα. Και η στάση του σε μερικά ζητήματα (όπως για παράδειγμα το μεταναστευτικό), όπου δείχνει να τον σέρνει από το μανίκι ο Καρατζαφέρης, είναι ένα δεύτερο. Η άρνησή του στην πρόταση για Εξεταστική για το Βατοπέδι είναι ένα τρίτο. Μένει στον ίδιο να αποδείξει ότι πρώτον, δεν είναι δέσμιος του καταδικασμένου ιστορικά και πολιτικά παρελθόντος της Νέας Δημοκρατίας και δεύτερον, ότι όταν δήλωνε ότι θέλει «να βάλει πλάτη» για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του τόπου δεν έλεγε λόγια του αέρα, αλλά τα πίστευε πραγματικά. Αυτό είναι και το στοίχημά του: θα γίνει αρχηγός «μια από τα ίδια», ένας Καραμανλής δεύτερης γενιάς δηλαδή ή θα βγάλει τη Νέα Δημοκρατία από την εποχή των δεινοσαύρων;"


Παρόμοια απειλητικά δημοσιεύματα γράφονται και λέγονται κατά κόρον τις τελευταίες ημέρες στα κατεστημένα Μμε:στόχος τους,να προειδοποιήσουν και να φοβίσουν τον Σαμαρά πως ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να αντισταθεί στην "πολυπολιτισμική" λαίλαπα που έρχεται,θα ξαναζεστάνουν...σούπες Βατοπαιδίων και λοιπών "σκανδάλων"!

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ στον λαοφιλή Πρόεδρο της ΝΔ,Αντώνη Σαμαρά:

ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ (θα το υπενθυμίζουμε συνεχώς,όσο κι αν ενοχλούνται οι θαυμαστές των ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ)!ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ!

Ας τολμήσουν αν θέλουν να κάνουν εξεταστικές για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,όπως αυτό της Siemens ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ!

Αν δε θέλεις να γίνεις "νέος Καραμανλής",θα ακούσεις την ΠΑΝΔΗΜΗ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ!

Αν δεν θέλεις Δημοψήφισμα,ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.

Επίσης,ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τσουτσέκια όπως οι Πάκης και Νικήτας!

ΝΑΙ,ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ (στη συλλεκτική φωτογραφία αριστερά,σε χειραψία με τον Μητσοτάκη μετά από 18 ολόκληρα χρόνια:προσέξτε το ύφος του πατέρα της Ντόρας!!!):Μπορεί να σε διαπομπεύσουν τα Μμε του συστήματος.Πιθανόν να σε εμπλέξουν και σε ανύπαρκτα σκάνδαλα.Άλλωστε,οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ μέθοδοί τους είναι πασίγνωστες εδώ και χρόνια.

ΟΜΩΣ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ:αυτός που σε εξέλεξε ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ,ΝΤΟΡΑ.Αυτός που περιμένει να μιλήσεις ξεκάθαρα για το θέμα.

Μη φοβάσαι λοιπόν!"Θαρσειν Χρη",όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας.Και να ξέρεις,πως τα ελάχιστα που θα χάσεις από τους ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ,θα τα κερδίσεις ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ από τον απλό Έλληνα πολίτη!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου