Χρήστες OnLine

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Ο "βασανισμός" του Χιλιανού ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ήταν μερικά χαστούκια,όπως αποκάλυψε ο ίδιος!!!


Α ντιγράφουμε από το Hellenicrevenge:


"Πριν λίγο στον Αντένα ο Χιλιανός που λύσσαξαν να γράφουν και να λένε τα ΜΜΕ καθώς και το astynomia.gr ότι τον βασάνισαν, ΔΗΛΩΣΕ ότι οι ειδικοί φρουροί του έδωσαν....χαστούκια στο μάγουλο.

Ήθελε να κάνει κάποιο τηλεφώνημα και έκανε νοήματα, οι αστυνομικοί νόμισαν ότι τους κάνει άσχημες χειρονομίες και του έριξαν κανά δυο χαστούκια.

Αυτά ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Χιλιανός ο οποίος ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ μετά από ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΛΑΜΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ!!!!

Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα της ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ είναι κάτι το ασύλληπτο... κάτι το ανεπανάληπτο!!!!


Δεν τους έκατσε η σούπα με τους Χιλιανούς, μία νέα επιχείρηση "κοράνι" πήρε πρόωρο τέλος... και άντε τώρα να ψάξεις και να ΣΤΗΣΕΙΣ νέα προβοκάτσια μπας και περάσεις το νομοσχέδιο που θα κάνει Έλληνες τους μαχαιροβγάλτες, τους ναρκέμπορους, τους δολοφόνους, τους ληστές, τους βιαστές και τους νταβατζήδες.

Σκούρα τα πράγματα Γιωργάκη... Άνθραξ ο "χρυσός"... και που να εφεύρεις άλλον... Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...τρεις και τη κακή του μέρα λέει ο σοφός λαός!"


Τώρα εμείς τι πρέπει να κάνουμε;Να κλάψουμε ή να γελάσουμε;

Επιλέγουμε το δεύτερο,με τις δηλώσεις του υπερευαίσθητου σ'αυτά τα θέματα Χρυσοχοίδη:

"Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένας αλλοδαπός κρατούμενος στο Τμήμα Ακρόπολης μετατράπηκε σε σάκο του μποξ από μερικούς απάνθρωπους και ασυνείδητους αστυνομικούς. Σύμφωνα με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, αφού βασανίστηκε και ξυλοκοπήθηκε, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα με αποδέκτες κάθε ένστολο εργαζόμενο, αλλά και κάθε συνάνθρωπο, Έλληνα ή αλλοδαπό που κατοικεί στην χώρα μας. Η κατάχρηση εξουσίας, τα βασανιστήρια και ο εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι δείγματα βαρβαρότητας. Μιας βαρβαρότητας που προσβάλλει ευθέως τις αρχές του κράτους δικαίου, τη δημοκρατία, τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας, υπονομεύοντας την προσπάθειά μας να συνυπάρχουμε ειρηνικά, με κατανόηση και ανθρωπιά."




Έχουμε και μερικά ερωτήματα:

-Ποιος είναι ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ,ο Χρυσοχοίδης ή τα τσουτσέκια του στα Μμε;

-Αναρωτήθηκε κανείς ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΙΛΙΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΚΙ ΑΥΤΟΙ...ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ;

-Απορήσαμε πραγματικά,όταν δεν ανέφερε κανένας "έγκυρος δημοσιογράφος" ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ,ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ της Αστυνομίας να μην ξέρει...Ισπανικά για να συνεννοηθεί με τον Χιλιανό!Καλά να μην ξέρουν τον "εκφωνητή του Πολυτεχνείου",αλλά να μη γνωρίζουν και μια ξένη γλώσσα;ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ!!!

Όπως καταλαβαίνετε,η αντεπίθεση του μιντιακού και πολιτικού κατεστημένου ξεκίνησε:παρά τις γκάφες του,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να προβοκάρουν την προσπάθεια που γίνεται για το Δημοψήφισμα και να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από το φλέγον θέμα της εποχής μας,που δεν είναι πόσα χαστούκια έφαγε ο Χιλιανός,αλλά η λαθρομετανάστευση!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου