Χρήστες OnLine

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στον αφελληνισμό. ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ το αντεθνικό και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο!



ΟΧΙ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ» ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ – ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!


ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ: Στόχος τους να προστατεύουν τους ξένους και να αφανίζουν καθημερινώς τους εναπομείναντες Έλληνες μέχρι τη τελική διάλυση των τελευταίων. Μήπως λοιπόν είναι οι ίδιοι «ρατσιστές», εννοώντας ότι στρέφονται εναντίον των Ελλήνων και όχι των ξένων; Μήπως το όλο σύστημα και τα μέσα προπαγάνδας του που εκφράζονται μέσω τύπου, ΜΜΕ κλπ. έχουν δημιουργήσει το παραμύθι του δήθεν ρατσισμού για τους ξένους σαν μέσο εξόντωσης του ελληνικού έθνους και της φυλής μας, προωθώντας την πανσπερμία των λαών;


Εάν μελετήσει κανείς το όλο ζήτημα, τότε θα καταλάβει γιατί «διώκεται» ακατάπαυστα ο Χρυσαυγίτης. Επειδή απλούστατα πιστεύει απόλυτα στη ΦΥΛΗ, στο ΑΙΜΑ. Και λέγοντας φυλή εννοούμε μία ομάδα ομοειδών ανθρώπων με κοινά γνωρίσματα που μεταβιβάζονται από γενεά σε γενεά. Με άλλα λόγια, η φυλή είναι ένας τρόπος ζωής, μια φυσική συνέχεια που βασίζεται στην ιεραρχία της φύσης που επιβάλλει τη ποικιλία – δηλαδή οι φυλές να είναι διαφορετικές είτε το θέλουν ορισμένοι, είτε όχι.


Η Ιστορία, λοιπόν, μας διδάσκει ότι το Έθνος που δημιούργησε τον πολιτισμό είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Οι Αρχαίοι Έλληνες έδιναν ύψιστη σημασία στο ΑΙΜΑ και την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, γι’ αυτό και η επιμειξία δεν έβρισκε απήχηση πουθενά ΚΑΙ ήταν καταδικαστέα.


Καταλήγοντας συμπεραίνει κανείς ότι «ρατσισμός» είναι το δικαίωμα μιας φυλής να διατηρεί τη καθαρότητά της. Κάτω από αυτή την προϋπόθεση ο κάθε συνειδητοποιημένος Έλληνας αισθάνεται υπερήφανος να είναι «ρατσιστής» ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο τον αποκαλέσει ο κάθε αμαθής. Εάν το να είσαι ρατσιστής αποτελεί έγκλημα στη σημερινή κοινωνία και λόγο καταδίωξης, τότε δίδεται η ευκαιρία στον πραγματικό πολεμιστή, στον πραγματικό Χρυσαυγίτη να αποδείξει την αξία του.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου