Χρήστες OnLine

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ


ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ (;)

Ενδεικτικό το αποτέλεσμα και τα μεθεόρτια του δημοψηφίσματος στην Ελβετία για την απαγόρευση των Μιναρέδων - με τις ισλαμικές χώρες, τους μουσουλμάνους της Ευρώπης και τους απανταχού διεθνιστές να διαμαρτύρονται και να καλούν σε αντιδράσεις. Και όμως, οι διωγμοί των Χριστιανών που έχουν απομείνει σε πολλές μουσουλμανικές χώρες δεν έχουν τελειωμό, ακόμα και στις υποτιθέμενες μετριοπαθείς.


Πογκρόμ κατά των Χριστιανών της πόλης Φαρσούτ στην Αίγυπτο ξέσπασε σε ανύποπτο χρόνο χωρίς αφορμή. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ΑΙΝΑ, όχλος ξεχύθηκε στους δρόμους και λεηλάτησε καταστήματα που άνηκαν σε Χριστιανούς με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς τουλάχιστον 60 καταστήματα και αναφέρθηκαν κακοποιήσεις και τραυματισμοί. Οι εξηγήσεις των αρχών ήταν ότι οι δράστες είναι "αγνώστου ταυτότητας" - κάτι σαν τους τούρκους το ‘55 στην Πόλη δηλαδή. Ενώ τα θύματα που θα ήθελαν να υποβάλλουν μήνυση αποθαρύνονται με κάθε τρόπο.


Αλήθεια, ακούσατε πουθενά την είδηση;


Φανταστείτε τώρα την ίδια σκηνή οπουδήποτε στην Ευρώπη (για να μην πούμε Θράκη και φανούμε μεροληπτικοί): "Χιλιάδες Γάλλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους και άρχισαν να καταστρέφουν περιουσίες και καταστήματα μουσουλμάνων, να βιάζουν τις γυναίκες και να σκοτώνουν Μουφτήδες. Ενώ η Γαλλική αστυνομία παραμένει αδρανής". Εντελώς απίθανο;

πηγή:resistance-hellas.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου