Χρήστες OnLine

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

O πράκτορας Γιώργος Παπαδάκης αυτομόλησε τελικά στα Σκόπια


Φίδι στον κόρφο του έκρυβε το δημοσιογραφικό συγκρότημα του Αμαρουσίου ΑΝΤ1.
http://gianniotis.blogspot.com/2009/11/1.html

Ο "δημοσιογράφος" Γιώργος Παπαδάκης ο νεώτερος, και όχι ο γνωστός και παλαίμαχος Γιώργος μας με την ..."φαρδιά χωρίστρα", αυτομόλισε σε Σκοπιανό τηλεοπτικό κανάλι, μέσα από το οποίο εκτοξεύει τα πυρά του κατά της μητέρας πατρίδας που τον γέννησε.
Την Ελλάδα.
Ενημερώνουμε τους φίλους μας ότι η αυτομολία είναι στρατιωτικός όρος και συμπεριλαμβάνεται στον στρατιωτικό ποινικό κώδικα, καθόσον πρόκειται για οικειοθελή μετάβαση ή προσχώρηση ενός στρατιωτικού στο εχθρικό στρατόπεδο.
Η αυτομολία θεωρούνταν από την αρχαία εποχή ως εσχάτη προδοσία και τιμωρούνταν πάντα με την ποινή του θανάτου.
Κατ' αντιστοιχίαν λοιπόν ο ανθέλληνας αυτός "δημοσιογράφος" Γιώργος Παπαδάκης που εργαζόταν στον ΑΝΤ1, περνώντας στο εχθρικό δημοσιογραφικό συγκρότημα, διέπραξε το αδίκημα της "δημοσιογραφικής αυτομολίας" και εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι μόνο μια λέξη: ΑΙΣΧΟΣ...
gianniotis

Σπύρος Χατζάρας :O πράκτορας Γιώργος Παπαδάκης, είναι παλιά ιστορία, και είχε αυτομολήσει από καιρό. Δυστυχώς,αυτό το κάθαρμα, είναι συγγενής του ήρωα Κωστή Παπαδάκη, του πρώτου νεκρού Έλληνα δημοσιογράφου στον Β. Παγκόσμιο Πόλεμο, που έπεσε Νεστόριο στις 6 Νοεμβρίου 1940.Εργαζόταν εδώ και καιρό στα Σκόπια σε «διεθνή ΜΚΟ».Είχε κατέβει και σαν υποψήφιος με το Ουράνιο Τόξο. Μετέχει και στο Seemo τον «δημοσιογραφικό» βραχίωνα της «Παγκόσμιας διακυβέρνησης»,στην περιοχή μας.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου