Χρήστες OnLine

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!




Τρομοκρατία, επιθέσεις, εκβιασμοί, δολοφονίες, τραμπουκισμοί, ξυλοδαρμοί, καταστροφή ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας χαφιεδισμός, κατασκευή και φύλαξη βομβών, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, ρουφιανιά, απλυσιά, πουστιά, προδοσία, γραικυλισμός...


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


Αλήθεια κύριε πρύτανη όλα αυτά τι σχέση έχουν με την εκπαιδευτική δραστηριότητα και την πανεπιστημιακή έρευνα και την ελευθερία διακίνησης ιδεών όπως προστάζει το πανεπιστημιακό άσυλο?

Απροκάλυπτη πια η συνεργασία και η κάλυψη των νεοταξιτών εκπαιδευτικών στην ακροαριστερή αναρχοφασιστική δολοφονική γιάφκα του Indymedia.

Πλούσιοι ανθέλληνες δισεκατομμυριούχοι και ξένοι πράκτορες με την ανοχή του ελληνικού κράτους μετάλλαξαν τα ελληνικά πανεπιστήμια σε στρατόπεδα εκπαίδευσης στρατού κατοχής της πατρίδας μας.

Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Αθηνών μετά την εις βάρος του ποινική δίωξη, στην κυριολεξία προσκύνησε το βρώμικο συρφετό των ''πλούσιων'' τραμπούκων τρομοκρατών και δολοφόνων και υπεραμύνθηκε τα "παιδιά" της Εκάλης και του Παλαιού Ψυχικού!

Το ξήλωμα άρχισε, όσο και να μη θέλετε να το πιστέψετε προοδευτικούληδες. Το πολυτεχνείο ανήκει μόνο στους Έλληνες φοιτητές. Κατεβάστε τώρα την τρομοκρατική, χαφιεδίστικη και δολοφονική ιστοσελίδα και πετάξτε έξω ΟΛΑ τα κόμματα από τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Οι αναρχοφασίστες να πάνε να νοικιάσουν σέρβερ έξω από δημόσια Πανεπιστήμια που τα πληρώνει ο έλληνας πολίτης για να μορφώνει τα παιδιά του, ας πάνε όπου αλλού θέλουν λοιπόν για να διακηρύσσουν τις βρωμιές τους και να στοχοποιούν και να τρομοκρατούν ανθρώπους, για να δούμε τότε και πόσο πραγματικά μάγκες είναι έξω από την πανγελοιότατη προστασία του πανεπιστημιακού ασύλου που μόνο στην Ελλάδα λειτουργεί έτσι όπως λειτουργεί.

Στις δημοκρατίες όλοι πρέπει να έχουν όνομα και επώνυμο και όλοι επίσης να αναλαμβάνουν τις ευθύνες των λεγομένων και των πράξεων τους ξέροντας ο καθένας μας που θα τους βρει όταν τυχόν παρανομήσουν. Οι αναρχικοί είναι ανώνυμα φαντάσματα που εκμεταλλεύονται το πανγελοιότατο πανεπιστημιακό άσυλο χωρίς θεωρητικά να μπορεί κανείς να τους ακουμπήσει. Έτσι κάνουν οι κότες και μόνο.

Να απελαθούν από τα δημόσια ιδρύματα λοιπόν, να αποκτήσουν όνομα, επώνυμο και επίσημα γραφεία όπως όλοι οι πολιτικοί φορείς και οργανώσεις και μετά να λένε ότι θέλουν με ευθύνη των λεγομένων και πράξεων τους όπως όλοι μας. Καμία ανοχή στις αναρχόκοτες όσο αυτές κρύβονται. Εάν δεν τους αρέσουν όλα αυτά, να απελαθούν μαζί με τους πρυτάνεις τους, στη Βόρεια Κορέα όπου είναι και ο φυσικός τους χώρος για να στανιάρουν και να ξεδώσουν εκεί όπως τους αρμόζει.


Από τη ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου