Χρήστες OnLine

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ!


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΠΑΛΙ...

Με κύρια συνθήματα «έξω οι φασίστες από τις γειτονιές» και «ποτέ ξανά φασισμός», πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και διαδήλωση στον Νέο Κόσμο από Άραβες μετανάστες της περιοχής, με την υποστήριξη των αντιρατσιστικών οργανώσεων «Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή», «Δίκτυο για την υπεράσπιση μεταναστών και προσφύγων» και «Κίνηση απελάστε τον ρατσισμό».

Οι διοργανωτές κατήγγειλαν ότι το βράδυ της Δευτέρας, 23 Νοεμβρίου, «συντεταγμένες ομάδες φασιστών εισέβαλαν σε τρία καταστήματα Σύρων μεταναστών, στον Νέο Κόσμο, στην οδό Κασομούλη, πετώντας βόμβες μολότοφ, κρατώντας ρόπαλα και ρίχνοντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Επιπλέον, τραυμάτισαν μετανάστες, εκ των οποίων ένας μεταφέρθηκε μαχαιρωμένο στο Τζάννειο Νοσοκομείο και κτύπησαν μικρά παιδιά».

Οι διαδηλωτές απαίτησαν την άμεση σύλληψη των υπευθύνων, καθώς επίσης και «να σταματήσει το κουκούλωμα των ρατσιστικών επιθέσεων». Η «Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή» απηύθυνε κάλεσμα σε ανοικτή συνάντηση, για το Σάββατο, στις 18.00, στο Νέο Κόσμο, στο καφενείο Κασομούλη και Ρουμπέση, προκειμένου να συσταθεί τοπική επιτροπή για τη συλλογική και συστηματική αντιμετώπιση των επιθέσεων σε βάρος μεταναστών!

Εκείνο που δεν έχουμε καταλάβει και δεν έχουν πει οι "αντιρατσιστές" είναι πώς γίνεται απο τους 6 συλληφθέντες και οι 6 να είναι αλλοδαποί... Περίεργα πράγματα! Α, και να τους ενημερώσουμε ότι οι Ιρακινοί με τους Σύριους είναι στα μαχαίρια.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου