Χρήστες OnLine

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Έπεσαν οι μάσκες στην Ελευθεροτυπία


Άρθρο με τίτλο Antifa κοσμεί σήμερα την Eλευθεροτυπία.
Φυσικά όμως και δεν μας εκπλήσσει κάτι τέτοιο. Πέρα από το κατάπτυστο κείμενο που τολμά να συγκρίνει τους Έλληνες Εθνικιστές με παρέες χουλιγκάνων της Ρωσίας, θα πρέπει να σταθούμε σε μερικές φράσεις.


Όπως το ότι ο Ελληνικός Δεκέμβρης επηρέασε τους ρώσους αντιφασίστες. Όπως επίσης το πως η Ελλάδα είναι κέντρο του πανευρωπαϊκού αντιφασισμου μετά τα γεγονότα του Δεκέμβρη. Δίχως ντροπή το συγκεκριμένο άρθρο λέει πως οι ρώσοι Εθνικιστές είναι μέρος του συστήματος όπως ακριβώς οι “ακροδεξιοί” στην Ελλάδα και μόνο οι αντιφασίστες είναι οι επαναστάτες που βλέπουν σαν εχθρό τους το σύστημα.

Δηλαδή ο αρθρογράφος της Ελευθεροτυπίας, ενός κολοσσού των ΜΜΕ, ή ο πρύτανης του ΕΜΠ που δήλωσε πως προτιμά να καταδικαστεί από το να κλείσουν το indymedia, οι δεκάδες καταλήψεις δημοσίων κτηρίων που υπάρχουν με την ανοχή του κράτους κάνει όλους τους αναρχικούς και αριστεριστές επαναστάτες ενώ τους εθνικιστές μέρος του συστήματος; Αυτούς που με την ανοχή του συστήματος υπάρχουν και μιλάνε;

Οι Εθνικιστές όμως στη χώρα μας έχουν αποδείξει πως είναι οι μόνοι που πολεμούν Εναντίον Όλων και αυτή είναι η μόνη αλήθεια.


“”Έψιλον” Ελευθεροτυπίας: Αφιέρωμα στο παγκόσμιο “κίνημα” (όπως το ονομάζει) των antifa! Τώρα δεν υπάρχουν “μαρτυρίες” ανθρώπων της άλλης πλευράς, καταγραφές επιθέσεων ή σκοτεινές ανατριχιαστικές και βίαιες φωτογραφίες, αλλά ένα… αγιογράφημα των ανά των κόσμο αντιφασιστών, που μάχονται με… ηρωισμό και με κίνδυνο της ζωής τους κατά των “κακών νεοναζί”, οι οποίοι “σκοτώνουν, μαχαιρώνουν, δέρνουν” κλπ. Το γλύψιμο δεν έχει προηγούμενο. Πάρτε μία γεύση: «Antifa, όπως αντιφασίστας. Ενα όνομα με έξι γράμματα, για ένα κίνημα που γεννήθηκε στους κόλπους ενός ευρύτερου (της αντιπαγκοσμιοποίησης), με σαφή στόχο. Στη Ρωσία, με τα περίπου 50.000 μέλη νεοφασιστικών οργανώσεων, οι αντιφασίστες φαίνεται να περνούν τις δυσκολότερες μέρες απ’ όλους τους ευρωπαίους ομοϊδεάτες τους…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου