Χρήστες OnLine

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ''



ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές και οι λαθρομετανάστες συνοδοιπόροι τους διοργάνωσαν αντιρατσιστικό "συλλαλητήριο" σήμερα στο Σύνταγμα. Συντονίστης όλου αύτου ήταν ο "νερουλάς" του Εφετείου Θανάσης Κούρκουλας. Το πλήθος πραγματικά "γέμισε" την πλατεία και έφτασε στο αστρονομικό νούμερο των εβδομήντα ατόμων ενώ είχες την αίσθηση ότι τα πανό ήταν πιο πολλά από τους διαδηλωτες. Ο κόσμος πραγματικά αγκάλιασε αυτή την κίνηση τόσο πολύ που αγνοούσε την ύπαρξή τους.

Στις ομιλίες που πραγματοποίησαν οι αμερικανόδουλοι πρακτορίσκοι και οι παρατρεχάμενοι τους, μας μίλησαν για τις κακές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και τις κλιματικές αλλαγές που "ξερίζωσαν" τους λαθρομετανάστες απο τις πατρίδες τους αλλά και για θέματα άσχετα με την συγκέντρωση όπως π.χ τον νόμο πλαίσιο, την βάση του 10 κ.λ.π. Το λόγο πήραν και καποιοί μαθητές απο το Συντονιστικό Αντίστασης Μαθητικών Πρωτοβουλιών και μας είπαν για τον ρατσισμό που βιώνουν οι λαθρομετανάστες στα σχολεία αλλα για εκείνο που βιώνουν τα Ελληνόπουλα ούτε λόγος. Φυσίκα δεν ξεχάσαμε και τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας ο οποιός σε άπταιστα πακιστανικά με ελληνική προφορά ζήτησε πολιτικό άσυλο για κάθε λαθρομετανάστη, δουλειά σε όλους (ενώ οι ΄Ελληνες δεν εχουν δουλειά) και άμμεση νομιμοποίηση όλων.

'Ολοι αυτοί λοιπόν ζητούν χωρίς να προσφέρουν.


Αφού μίλησε κάθε είδους κατακάθι η βροχή που ξεκίνησε εκείνη την ώρα έδωσε ένα άδοξο τέλος σε αύτη την κακόγουστη παράσταση αφού είναι γνωστή η κακή σχέση τους με το νερό. Είναι λοιπόν φανέρο ότι ο κόσμος έχει καταλάβει πλέον τον ρόλο τους και έχει νοίωσει στο πετσί του την "αγάπη" των λαθρομεταναστών που "ήρεμα" συνυπάρχουν μαζί μας και ληστεύουν, βιάζουν, κλέβουν και αλλοιώνουν τον εθνολογικό ιστό της χώρας.
Αν όλα αυτά κάποια στιγμή τεθούν σε εφαρμόγη τότε η χώρα μας θα είναι μπροστά στον θανάσιμο κίνδυνο της δημιουργίας ενός στρατού εκατομμυρίων " Ελλήνων" ισλαμιστών και αλβανών εθνικιστών με δικαίωμα ψήφου πράγμα που τους όριζει ρυθμιστές της πολιτικής ζωής του τόπου.

Έτσι το χαμηλό βιοτίκο, πολιτικό και πολιτιστικό τους επίπεδο θα κάνει την χώρα μας να θυμίζει Ασία και εμάς ξένους στο σπίτι μας.

egersis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου