Χρήστες OnLine

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Γκαζακια σε γραφεία πολιτικών στη Θεσσσαλονίκη.. ο Χρυσοχοιδης νταντευει τους αριστερους ανθελληνες και αυτοι του βαζουν γκαζακια σαν σωστα φιλαρακια

Τριπλή επίθεση με γκαζάκια στα πολιτικά γραφεία του υπουργού δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Σπύρου Βούγια και της δημοτικού συμβούλου του ΠΑΣΟΚ, Χρύσας Αράπογλου, στην Θεσσαλονίκη.

Ισχυρή ήταν η έκρηξη του εμπρηστικού μηχανισμού έξω από το γραφείο του Σπύρου Βούγια, στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ 1. Από το ωστικό κύμα έσπασε η τζαμαρία της εισόδου της πολυκατοικίας που στεγάζεται το γραφείο. Μικρότερης ισχύος ήταν η έκρηξη στην οικοδομή που στεγάζεται το γραφείο της Χρύσας Αράπογλου στην οδό Ηρώδου του Αττικού. Ο εμπρηστικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο γραφείο του Χ.Καστανίδη στην οδό Ι.Δραγούμη δεν εξερράγη. Οι περιοχές περιμετρικά των γραφείων που ήταν στόχοι των επιθέσεων έχουν ουσιαστικά αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες ελέγχους.

Σε τέσσερις προσαγωγές υπόπτων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για τις εκρήξεις που σημειώθηκαν νωρίτερα σε γραφεία υπουργών και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Αστυνομικός που βρισκόταν στο γραφείο της Χρ. Αράπογλου είδε έναν εκ των δραστών και τον κυνήγησε.

Για βγες τωρα Χρυσοχοιδη ξεφτιλα να ζητησεις συγγνωμη απο τους φιλους σου.. βγες τωρα να δηλωσεις οτι θα "χτυπησεις" την τρομοκρατια και τους "βανδαλους" .... Βλεπουμε οτι δυναμικα ξεκινησες να τελειωσεις την "τρομοκρατια" .. απο λογια αλλο τιποτα.. κοιτα να παραιτησεις κανεναν που κανει την δουλεια του, κοιτα να τιμωρησεις κανεναν αστυνομικο που τολμησε να αγγιξει αριστερο τρομοκρατη.. γιαυτα καλος εισαι... καταταλλα.. ανικανος.....ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ τωρα !! ανικανοι ολοι σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου