Χρήστες OnLine

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Οι ληστές ανακρίνονται ως ύποπτοι για τρομοκρατία και έχουν διασυνδέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο

Εξιχνιάστηκε η ληστεία που έγινε πρίν 2 μέρες στο κέντρο των Τρικάλων. Δράστες της ληστείας είναι ένας 46χρονος ημεδαπός και ένας 70χρονος, υπήκοος Ιταλίας.

Η ληστεία έγινε στις 10.35 το πρωί. Ο 46χρονος, που ήταν μεταμφιεσμένος με περούκα και μουστάκι και φορούσε γυαλιά μυωπίας και τζόκεϊ, εισέβαλε στο υποκατάστημα και με την απειλή οπλισμένου πιστολιού, άρπαξε το χρηματικό ποσό των 46.900 ευρώ από τα ταμεία.

Αφού βγήκε από την τράπεζα, ο δράστης παρέδωσε τα χρήματα και το πιστόλι στον 70χρονο συνεργό του και στη συνέχεια επιβιβάστηκε μόνος του σε ενοικιαζόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει.

Όμως, ο 46χρονος συνελήφθη είκοσι λεπτά αργότερα από αστυνομικούς που είχαν στήσει μπλόκο, στο 6ο χλμ. της οδού Τρικάλων - Καλαμπάκας.



ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΑΤΟΜΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Άνθρωποι του αναρχικού χώρου, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές ακόμη και για υποθέσεις τρομοκρατίας, είναι οι δύο ληστές της Τράπεζας Πειραιώς στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για έναν 46χρονο Έλληνα, ο οποίος δραστηριοποιείται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, και ένας 70χρονος Ιταλός, καθηγητής Πανεπιστημίου στην Ιταλία.

Οι δυο τους συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στα Τρίκαλα σε μπλόκο της Αστυνομίας, λίγες ώρες μετά την κινηματογραφική ληστεία που έκαναν το πρωί στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, με λεία 49.000 ευρώ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ήδη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Ο 70χρονος Ιταλός που συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι τυχαίο πρόσωπο καθώς είναι πασίγνωστος συγγραφέας με πολιτικές απόψεις που τοποθετούνται στον αναρχικό και φέρεται να έχει διασυνδέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Μάλιστα, τον Μάρτιο 2009, ο Α. Μπονάνο έδωσε σειρά διαλέξεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, σχετικά με το έργο του «Κυριαρχία και εξέγερση στη μεταβιομηχανική κοινωνία»..!!!!!

σχόλιο:
ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΝΑ "ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ....



Αυτό πέρα της νέας τροπής που δίνει στην ληστεία, έχει θέσει σε συναγερμό την Ελληνική Αστυνομία και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι αυτή την ώρα καθ΄ οδόν από την Αθήνα προς τα Τρίκαλα κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης υπάρχουν φόβοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων πως θα μετακινηθούν προς τα Τρίκαλα Αντιεξουσιαστές της Ελλάδας προς συμπαράσταση του συλληφθέντα.

Σήμερα ο Ιταλός και ο 46χρονος από τα Γιάννινα, απολογήθηκαν στον Εισαγγελέα και το μεσημέρι της Δευτέρας θα απολογηθούν στον Ανακριτή.





ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΩΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ", ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ - ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ... ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ.

ΚΛΕΦΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΜΙΑΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ "ΜΑΣΑΕΙ" ΑΝΑΡΧΟ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΤΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.. ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ ΚΑΣΤΡΟ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου