Χρήστες OnLine

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ο Πάκης ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν την Ελλάδα, αυτός εδώ τους Ελληνοποιεί! ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ Α.Ε.



Να δούμε τι θα τους κάνετε... Νομίζετε ότι για πολύ ακόμα ο Έλληνας θα κοιμάται; Είναι να μη ξυπνήσει και θα ξυπνήσει....

Ελευθεροτυπία:

" Ευρείες αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, προβλέπουν την παροχή του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε μετανάστες, για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά που μεγάλωσαν στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, την ελληνική ιθαγένεια θα αποκτούν παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς ήδη ζούσαν κάποιο διάστημα στη χώρα, αλλά και σε παιδιά που μετείχαν της ελληνικής παιδείας, πηγαίνοντας σε ελληνικό σχολείο για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Αναφορικά με το δικαίωμα ψήφου, θα αφορά σε μετανάστες δεύτερης γενιάς και όσους έχουν συμπληρώσει πενταετία παραμονής στη χώρα, στο πρότυπο των ρυθμίσεων που ακολουθούν άλλες χώρες της Ε.Ε. Στόχος είναι να ψηφίσουν στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές."




ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Αυτή ήταν η προεκλογική δέσμευση του Jeffrey περί μηδενικής ανοχής στη λαθρομετανάστευση... Λουστείτε τα τώρα όρνια ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Σας πετάνε έξω από το σπίτι σας προς χάριν των παρανόμων μπουκαδόρων που πλέον γίνονται οι σπιτονοικοκύρηδες του δικού σας "σπιτιού"!

Ψάξτε αύριο να βρείτε δουλίτσα στα παιδιά σας στα φανάρια γιατί τα παιδιά των λαθραίων που σε λίγο θα είναι και πολύ περισσότερα από τα δικά σας, δεν θα δουλεύουν στις οικοδομές όπως οι γονείς τους αλλά ήδη σπουδάζουν και θα φάνε τις θέσεις εργασίας στα δικά σας τα παιδιά που τα μεγαλώσατε με προσφορά στο κράτος αυτό, υπηρετώντας την στρατιωτική σας θητεία και πληρώνοντας την εφορία σας.


Θα σας φάνε το μέλλον των παιδιών σας αυτοί που ζουν μόνο εις βάρος της πατρίδας μας και δεν προσφέρουν το παραμικρό στην ουσία γιατί μη ξεχνάμε ότι και οι λίγοι νόμιμοι μετανάστες που παρανόμως τους νομιμοποίησαν αφού κανείς δεν μπορεί να νομιμοποιείται όταν έχει μπουκάρει από το παράθυρο, στέλνουν κάθε χρόνο 12 δισεκατομμύρια (καλά διαβάζετε) ευρώ στις χώρες τους, στερεύοντας τα ταμεία, την ανάπτυξη και την αγορά στην χώρα μας.

Και δε θα μιλήσω καθόλου προς το παρόν για το ότι αύριο θα έχουμε δήμαρχο Πακιστανό στην Αθήνα και Αλβανό πρωθυπουργό και εσείς όλοι τα όρνια που ψηφίσατε γραικύλους θα σας κυνηγάνε σαν λαθρομετανάστες στην ίδια την πατρίδα σας. Λουστείτε τώρα με Λαθροπασοκέξ, καλό καράφλιασμα και καλή λαθρομετανάστευση στην ίδια την πατρίδα σας.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ . Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΑΠΟΡΡΙΨΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΦΥΠΝΙΣΗ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


πηγη

2 σχόλια:

  1. Στο τέλος θα μας ζητούν και επίδομα πολύτεκνου... και άσε τον Ροντούλη να φωνάζει για τους τρίτεκνους βρε πόσο ζώα είμαστε.
    Και ο Παριανός νa επιμένει να τους παραχωρηθεί και ψήφος...

    Διώχτε εμάς τούς Ιθαγενείς ρέε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον προδοτη, πρωκτοσοφο Γεώργιος Μινέϊκο Τσάντ Παπανδρέου, γιός του Εβραίου Ανδρέα Ααρών Παπαντρέου, πολλα θα δουμε ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή