Χρήστες OnLine

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ

ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ
Διαβάζουμε σε τουρκική ιστοσελίδα:

Muslims in Greece are planning to gather at the Olympic Stadium of Athens for celebrations of Eid Al-Fitr prayer on Sunday.

Muslim Association of Greece will celebrate the completion of Ramadan at the Olympic Stadium of Athens with the festive Eid Al-Fitr prayer marking the end of the fast.

Two imams from Al Azhar University in Egypt will be present to lead the prayer and sermon, Greeks rethink said.

The Eid will take place on September 20, 2009 at 7:30 am at the "Agora" of the Olympic Stadium.

Millions of Muslims in Balkans, including in Greece, followed Turkey to observe holy month Ramadan, setting the starting date on Aug 21.


Με λίγα λόγια με τη καθοδήγηση της Τουρκίας για τη τήρηση του θρησκευτικού χαρακτήρα του εορτασμού του Ραμαζανίου θα συγκεντρωθούν χιλιάδες μουσουλμάνοι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας σήμερα το πρωί στις 7.30 γιορτάζοντας τη λήξη της νηστείας. Καλεσμένοι θα είναι δυο ιμάμηδες από την Αίγυπτο και διοργανωτής είναι ο Μουσουλμανικός Σύνδεσμος Ελλάδας.

Η Τουρκία ελέγχει και καθοδηγεί τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα, αλλά και στα Βαλκάνια κι αυτό είναι φανερό. Ο κίνδυνος είναι τεράστιος. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να προκαλέσει εξέγερση και επεισόδεια πολλαπλάσια σε μέγεθος από αυτά του περασμένου Μαίου στην Αθήνα. Είναι ακόμα ένα ισχυρό όπλο στα χέρια της, την ώρα που οι δικοί μας κοιμούνται όρθιοι και μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα και άλλες τέτοιες αρλούμπες ενώ οι γείτονες εξ ανατολών τρίβουν τα χέρια τους.

ΥΣ.Το απόγευμα βέβαια αγωνίζεται στο Στάδιο ο Παναθηναικός κι ελπίζουμε να έχουν αποχωρήσει γιατί αλλιώς θα γίνει της Καμπούλ...

Πηγή:
Έγερσις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου