Χρήστες OnLine

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Άγρια καταδίωξη αλλοδαπου σωματεμπορου στο κέντρο της Φιλιππιάδας!

Στις 20.30 προχθές το βράδυ, στο 22ο χλμ της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αθηνών, αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου εντόπισαν ένα Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο το θεώρησαν ύποπτο και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε νομίμως δωθέν σήμα για στάθμευση ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Την 21.00 ώρα της ιδίας ημέρας το όχημα ακινητοποιήθηκε στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης αφού προηγουμένως συγκρούσθηκε με πολλά σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της πόλης!!! Κατά την ακινητοποίηση του οχήματος ο αλλοδαπός οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, καταδιώχθηκε πεζός και συνελήφθη από αστυνομικούς του Β΄ Τ.Σ.Φ. Δελβινακίου και των Αστυνομικών Διευθύνσεων Άρτας και Πρεβέζης.

Τη στιγμή της σύλληψης ο οδηγός αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εντός του οχήματος επέβαιναν τρεις (3) λαθρομετανάστες που μετέφερε στο εσωτερικό της Χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, που επίσης συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων, που διενεργεί την προανάκριση

http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου