Χρήστες OnLine

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ πατριωτικά!




ΑΠΟΧΗ εστί αδιαφορία και παράδοση άνευ μάχης! Με την αποχή μένουμε μουγκοί, ή παραδίδουμε την χώρα στην κρίση των λίγων και των διαπλεκόμενων.



ΛΕΥΚΟ και ΑΚΥΡΟ: Κάποιοι νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο διαμαρτύρονται ενάντια στο σύστημα. Αλλά ποιο είναι το αποτέλεσμα; Είναι μια κραυγή δίχως μύνημα, την οποία μετά τις εκλογές ο πολιτικός την ξεχνά.


Όσο λιγότεροι ψηφίζουν τόσο πιο εύκολα κυβερνά και αποφασίζει η ολιγαρχία.

Πολλά άτομα που τοποθετούνται στον πατριωτικό χώρο δεν είναι ικανοποιημένοι από τις επιλογές που έχουν σήμερα.

Όμως είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ! Να ψηφίσουν ένα από τα πατριωτικά κόμματα και ας μην τους εκφράζουν ή εμπνέουν εξ ολοκλήρου!


Ο λόγος είναι απλός! Διότι με την ψήφο τους, αυξάνουν τον συνολικό αριθμό των ψηφοφόρων και έτσι μειώνουν τα ποσοστά των άλλων κομμάτων! Με αυτό το τρόπο η ψήφος τους συνδράμει στην μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων Πράσινων! Τα ποσοστά των κομμάτων αυτών είναι οριακά και έτσι με την ψήφο μας μπορούμε να θέσουμε τα ανθελληνικά στοιχεία εκτός Βουλής! Μόνο με ψήφο σε κάποιο κόμμα μπορούμε να το επιτύχουμε διότι το λευκό δεν επιρρεάζει την κατανομή των εδρών!

Αυτός είναι ένας ευσεβής στόχος στον οποίο όλοι μπορούμε να πιστέψουμε και για τον οποίο αξίζει να δώσουμε την ψήφο μας!


Με την ψήφο μας λοιπόν ας πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

Εκτός βρε πατριώτες αν παίρνετε ικανοποίηση βλέποντας όλους αυτούς να συντηρούνται με τον παχή μισθό του βουλευτή που πληρώνετε εσείς! Οι υπόλοιποι ας ψηφίζουμε κατά συνείδηση και σύμφωνα με τις θέσεις που μας εκφράζουν!


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου