Χρήστες OnLine

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 9η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας

«Σπάστε την συνωμοσία της σιωπής! Για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, για ένα δυνατό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και τελείωσε πριν από 2 περίπου ώρες η 9η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας, που αυτήν τη χρονιά μοιραία συνδυάστηκε με τον προεκλογικό μας αγώνα και ήταν και η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Η εκδήλωση έγινε στο Άλσος Ελληνικού Στρατού και οι καιρικές συνθήκες όπως γνωρίζετε δεν ήταν καθόλου ιδανικές, αφού ο καιρός ήταν βροχερός και ο χώρος ανοικτός. Παρ’ όλα αυτά εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες, νέοι στην πλειοψηφία έδωσαν το δυναμικό τους παρόν.


Εντύπωση μας προκάλεσε το ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εντελώς νέα άτομα, τα οποία αποτελούν το νέο αίμα του Κινήματος. Στην διάρκεια της 9ης Γιορτής Νεολαίας μίλησε από το Μέτωπο Νεολαίας, ο συναγωνιστής Κασιδιάρης (υποψήφιος Α΄Πειραιώς) ο οποίος και παρουσίασε και άγνωστο τηλεοπτικό υλικό από την αγωνιστική δράση του Κινήματος .


Κεντρικός ομιλητής ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, του οποίου ο λόγος είχε χαρακτήρα προεκλογικό, αφού το τηλεοπτικό υλικό από την εν λόγω εκδήλωση πρόκειται να προβληθεί μέσα στην εβδομάδα από την κρατική τηλεόραση όπως προβλέπει η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών και της διακομματικής επιτροπής για τα κόμματα που συμμετέχουν με συνδυασμούς σε ολόκληρη τη χώρα! Στην συνέχεια της ομιλίας του συναγωνιστή Μιχαλολιάκου, ο οποίος ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών και στον Νομό Έβρου, έγινε η βράβευση τεσσάρων συναγωνιστών μας που διακρίθηκαν στον χρόνο που πέρασε για την αγωνιστική τους δράση.


Ήταν οι συναγωνιστές που κατέθεσαν στην Πράσινη Γραμμή στεφάνι στον Σολωμό Σολωμού κάτω από τις κάνες των τουρκικών όπλων και οι συναγωνιστές που πρωτοστάτησαν στην διακοπή της εκδηλώσεως της παρουσιάσεως του ψευτομακεδονικού λεξικού από τους γνωστούς κύκλους, που μιλούν για ανύπαρκτες μειονότητες και στρέφονται κατά του εθνικού ιστού της Ελλάδος.


Η 9η Γιορτή Νεολαίας τελείωσε με τον Εθνικό Ύμνο, που ακούστηκε με υπερηφάνεια σε έναν χώρο ιερό, ποτισμένο με αίμα αγωνιστών, στον χώρο του πρώην στρατοπέδου των τεθωρακισμένων.

Το δεύτερο μέρος της εκδηλώσεως ήταν αφιερωμένο στην μουσική εκδήλωση που την διοργάνωσαν εκλεκτοί συναγωνιστές με τραγούδια ροκ εθνικιστικής μουσικής, που ιδιαίτερα απόλαυσε η νεολαία του Κινήματος.


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου