Χρήστες OnLine

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ...


ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΙΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥ...

Η περίπτωση της Χασιάς με τον Αλβανό που πυρπόλησε την γυναίκα του έχει ουρά και δεν πρέπει επ' ουδενί λόγο να αντιμετωπισθεί πρόχειρα.

Ο Αλβάνός φέρεται να έχει δημιουργήσει κι άλλη εστία φωτιάς κατά την διαφυγή του και εως ότου να συλληφθεί στα διόδια της Ελευσίνας κατευθυνόμενος προφανώς προς Ρίο - Αντίριο και απο εκεί στην Αλβανία.

Ότι αποφάσισε να κάψει την γυναίκα του τέτοιες μέρες μέσα στο δάσος στην Χασιά δεν μας πείθει. Πιο λογικό μας φαντάζει να προσπάθησε να "περιποιηθεί" την γυναίκα του που αντέδρασε σε ότι επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή. Η γυναίκα που πρόλαβε πριν χάσει τις αισθήσεις της να περιγράψει σε όσους έτρεξαν κοντά, το αυτοκίνητο του δράστη, βρίσκται νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση.


Να σημειώσαουμε ότι την ίδια στιγμή που ξεσπούσε η φωτιά στην Χασιά (την μιά άκρη της Δυτικής Αττικής) κι ενώ καιγόταν ολόκληρη η Ανατολική Αττική, ξεκινούσε και η φωτιά στον Κιθαιρώνα... Την άλλη άκρη της Δυτικής Αττικής...

Ακομα υπαρχει κανεις που ν'αμφιβαλει οτι οι φωτιες ηταν οργανωμενο σχεδιο αναρχικων,λαθρομεταναστων και ξενων μυστικων υπηρεσιων;
Εχει ηδη αρχισει συντονισμενη προσπαθεια κυβερνησης και αντιπολιτευσης για να κουκουλωσουν και παλι τις καταγγελιες για τους πραγματικους ενοχους για να μην ξεσηκωθουν οι Ελληνες.
Εμεις ομως πρεπει να διαδωσουμε παντου την αληθεια
..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου