Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

Εδώ διαπράττεται αυτή τη στιγμή ένα αυτόφωρο και διαρκές αδίκημαΓράφει το Gianniotis blog

Αδιανόητο...

Σ' αυτή τη διεύθυνση που αποτελεί ντροπή για το διαδίκτυο,http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1053269#1053269

διαπράττεται αυτή τη στιγμή ένα αυτόφωρο και διαρκές αδίκημα.

Συγκεκριμένα, αν εκείνοι που θεωρούν ότι η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών,... εκμεταλλευόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο που τους παρέχεται, μπορούν να προβαίνουν και σε τέτοιου είδους εγγραφές, τότε μάλλον τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα απ' ότι μπορεί να φαντασθεί και ο πιο διεστραμμένος νους.

Σ' αυτόν τον ιστότοπο προσβάλλεται η μνήμη των νεκρών ηρώων, με βάναυση και κακόβουλη εξύβριση, ξεπερνώντας κάθε ανθελληνικό προηγούμενο.

Πρόκειται για τους νεκρούς ήρωες των Ιμίων αλλά και άλλων πεσόντων εν ώρα υπηρεσίας και στο βωμό του καθήκοντος για την πατρίδα.

Συγκεκριμένα η αισχροσελίδα αναφέρεται στους:

Νεκτάριο Σάββα

Σπύρου Θεοδώρου

Σπανουδάκη

Βλαχάκο

Καραθανάση

Έκτορα Γιαλοψό.

Μεταξύ των νεκρών ενστόλων που προσβάλλεται βάναυσα η μνήμη τους, είναι και οι τρεις πιλότοι που χάθηκαν την νύχτα των Ιμίων, τον Ιανουάριο του 1996!

Ζητείται πάραυτα Εισαγγελεύς

αρθρο του

http://gianniotis.blogspot.com/2009/07/indymedia-365.html

Σημείωση taxalia: Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι το indymedia είναι η εξουσία. Οι δικαστικές αρχές, μπορεί να κλεισουν όλα τα blogs, το indymedia όχι! Δικαστές και indymedia είναι στην ίδια πλευρά του ποταμού!

TO EIΔΑΜΕ ΣΤΟ ΤΑΧΑLIA

Δική μας πηγή:stop-indymedia


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου