Χρήστες OnLine

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Άλλη μια πληγή στο κέντρο της Αθήνας

190809-lathrometanastesΕίναι πλέον δεδομένο πως το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει κυριολεκτικά κατεχόμενο έδαφος από τους λαθρομετανάστες καθώς και από άλλα κακοποιά στοιχεία.

Άλλη μια απόδειξη της θλιβερής αυτής κατάστασης είναι τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην περιοχή της οδού Δεληγιώργη στο Μεταξουργείο, λίγα μόνο μέτρα από την Ομόνοια.



Συγκεκριμένα το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο «Απόλλων» είχε καταληφθεί από λαθρομετανάστες αλλά και από ναρκομανείς, με αποτέλεσμα μια ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα να επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή επί μήνες.

Κλοπές, βιασμοί, φόνοι, ληστείες και γενικότερα μια τρομοκρατία εις βάρος των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής έφεραν την κατάσταση στο απροχώρητο. Οι επιχειρηματίες σηκώνουν τα χέρια ψηλά καθώς περίμεναν πώς και πώς την καλοκαιρινή περίοδο για να δουλέψουν, αλλά με τα έκτροπα που καθημερινά γίνονται μπροστά στα μαγαζιά τους οι πελάτες αρνούνται να τους επισκεφτούν.

Έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας το κτήριο του ξενοδοχείου εκκενώθηκε, αλλά η κατάσταση στην περιοχή δεν άλλαξε καθόλου. Και αυτό γιατί πολύ απλά οι «ένοικοι» του ξενοδοχείου απλά άλλαξαν το στέκι τους, ή μάλλον καλύτερα το γκέτο τους. Έχουν διασκορπιστεί σε ολόκληρη τη γύρω περιοχή, στα στενά και στους δρόμους του Μεταξουργείου, ενώ συμφώνα με τους κατοίκους της περιοχής έχουν ήδη να εισέρχονται στο εγκαταλειμμένο κτήριο το ΙΚΑ επί της οδού Πειραιώς.

Οι αγανακτισμένοι πολίτες ζητούν επίμονα να απολυμανθεί ο χώρος του ξενοδοχείου ο οποίος απειλεί τη δημόσια υγεία, αλλά το «αντιρατσιστικό» κράτος του Παυλόπουλου αδιαφορεί τόσο γι' αυτούς όσο και για την γενικότερη γκετοποίηση της Αθήνας.

Βλέπετε στις βίλλες του Ψυχικού και των Βορείων Προαστίων δεν υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα...

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου