Χρήστες OnLine

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

«Πολυπολιτισμική» κοινωνία: Μαχαίρια στην Ομόνοια, σφαίρες στη Θεσσαλονίκη

«Φαρ Ουέστ» θυμίζει πλέον η πάλαι ποτέ Ελλάς… Στο κέντρο της Αθήνας ένας Πακιστανός έσφαξε και δολοφόνησε έναν συμπατριώτη του, ενώ στην Θεσσαλονίκη είχαμε εν ψυχρώ εκτέλεση με πιστόλι μεταξύ Γεωργιανών.

Τις παρακάτω ειδήσεις αφιερώνουμε στους επαγγελματίες αντιρατσιστές αυτής της χώρας:


«Αθήνα, Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2009:Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προηγουμένως είχε μαχαιρωθεί από συνομήλικο ομοεθνή του, στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στις 22:40 χθες το βράδυ, στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Σωκράτους, στην περιοχή της Ομόνοιας. Μετά από λογομαχία, ο ένας αλλοδαπός έβγαλε το μαχαίρι του και τραυμάτισε τον 22χρονο Πακιστανό, ο οποίος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου και τελικά εξέπνευσε…»


«Θεσσαλονίκη, Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2009: Ένας Γεωργιανός εκτέλεσε εν ψυχρώ ομοεθνή του, στο χωριό Ηράκλειο, του Λαγκαδά. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα… Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα καθόταν αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού του. Όταν ο δράστης είδε τον ομοεθνή του, κατέβηκε από το ΙΧ αυτοκίνητό του, έβγαλε το πιστόλι που είχε μαζί του και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου