Χρήστες OnLine

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!!!


Σαν τον ξάρδερφο του Κολοκοτρώνη μοιάζει αλλά μόνο στο μουστάκι....


Τελικά, μήπως είναι «καθεστωτικοί» και δεν το ξέρουν; Για πάμε: η ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Περικλής Κοροβέσης προς τον κ. αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, με θέμα «προκλητική αδιαφορία από αστυνομικούς», αποτελεί μνημείο παράνοιας και απύθμενης υποκρισίας, ενώ στρέφεται κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, που δεν επέτρεψαν για άλλη μια φορά στο σκυλολόι των άπλυτων αριστεριστών να κάψουν ανενόχλητοι την περιοχή τους.Ο Κοροβέσης «δίνει» τους πολίτες του Αγίου ΠαντελεήμοναΠαραθέτουμε την ερώτηση που κατατέθηκε στις 13 Ιουλίου και αμέσως μετά, τη σχολιάζουμε:


«Σύμφωνα με δημοσιεύματα και φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο αλλά και σε εφημερίδες (πχ. Ελευθεροτυπία, 8 Ιουλίου), κατά τη διάρκεια αντιρατσιστικής πορείας από την Ομόνοια προς την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα (7/7) και συγκεκριμένα ενώ η εν λόγω πορεία συναντήθηκε με ομάδες που διενεργούσαν αντιδιαδήλωση, ξέσπασαν σοβαρότατα επεισόδια με αφορμή βόμβα "μολότοφ", η οποία εκσφενδονίστηκε από "αγανακτισμένο" πολίτη, ενόσω αυτός ήταν εν μέσω διμοιρίας ΜΑΤ και άλλων αστυνομικών δυνάμεων.Με δεδομένο ότι στις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν φαίνονται διάφορα άτομα, φέροντα καδρόνια, να κινούνται με άνεση μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων (γεγονός που και στο παρελθόν έχει επαναληφθεί πολύ συχνά, πχ. στις 3 Ιουνίου έξω από το πρώην Εφετείο σε άλλη ρατσιστική συγκέντρωση) αλλά και επειδή επίσης εύκολα ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει πως το άτομο που εκσφενδονίζει τη μολότοφ δεν βρίσκεται μέσα σε πλήθος, ώστε να μην διακρίνεται η ταυτότητα του, ούτε να εμποδίζεται η σύλληψη του, ενώ ταυτόχρονα οι αστυνομικές δυνάμεις απέχουν ελάχιστα βήματα μακριά του,Ερωτάται ο κ. Αναπληρωτής ΥπουργόςΠροτίθεστε να προχωρήσετε σε διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Έρευνας ούτως ώστε να διαπιστωθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι αυτής της ολιγωρίας που επιδείχθηκε με προκλητικό τρόπο από αστυνομικούς και τους αξιωματικούς τους εν ώρα υπηρεσίας;»

«Ασφαλίτικες» μέθοδοι.Ο Κοροβέσης φαίνεται να θεωρεί ότι μόνο οι αντιεξουσιαστές και αριστεριστές έχουν δικαίωμα να πετούν μολότοφ ατιμώρητοι. Επίσης, ξέχασε τη ρήση του προέδρου του στη διάρκεια των ταραχών του Δεκεμβρίου ότι «εμείς δεν θα γίνουμε εισαγγελείς». Και γίνεται «εισαγγελέας», καταδίδοντας «αγανακτισμένο» κάτοικο και τους περί αυτού αστυνομικούς. Υποδεικνύει «προοδευτικά», επικαλούμενος φωτογραφίες. Και εμείς που νομίζαμε ότι οι φωτογραφίες ήταν ανέκαθεν «ασφαλίτικη» μέθοδος... Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την εν πλήρει συγχύσει αριστερά. Το πρόβλημα κατά τον Κοροβέση φαίνεται δεν είναι η μολότοφ (εκεί θα συμφωνούσαμε), αλλά ποιος την πετάει.

Ο «αγανακτισμένος» όπως ειρωνικά τον αποκαλεί ο Κοροβέσης πολίτης, στο φινάλε ήταν στην περιοχή του, σε αντίθεση με αυτούς της πορείας, οι οποίοι είναι κάτοικοι άλλων περιοχών, που θέλουν να επιβάλλουν «αλά σταλινικά» στους εξ Αγίου Παντελεήμονα, το πώς θα ζουν και σε τι περιβάλλον. Όμως, κοιτάξτε πως μετατρέπονται σε «μάρτυρες» κατά των εχθρών τους, όλοι όσοι κατά τα άλλα είναι οπαδοί της ελευθεριότητας και αντιεξουσιαστές... Ζητούν και Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις! Καλό είναι, για να βλέπει ο κόσμος με ποιους έχει να κάνει!

Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου