Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009

Μαχαίρια αλλοδαποι μεθυσμένοι και παιδιά στον ίδιο χώροΦωνάζουν οι μανάδες που πάνε τα παιδιά τους στην παιδική χαρά του «Μπόνη», αλλά οι φωνές δεν ακούγονται πουθενά μέχρι που θα έχουμε κάποιο θύμα και τότε!


Πριν λίγες ημέρες...
μερικοί αλλοδαποί οι οποίοι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ έβγαλαν τα μαχαίρια να σφαχτούν και όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων μικρών παιδιών. Οι μητέρες κάλεσαν την αστυνομία αλλά «κόλλησε» στην κυκλοφορία και πήγε πάρα πολύ αργότερα, τόσο πολύ αργότερα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μανάδων που θα μπορούσαν να είχαν πάθει κακό και αυτές και τα παιδιά τους. Κινδυνεύουν καθημερινά από μεθυσμένους αλλοδαπούς που κάνουν χώρο κατασκήνωσης την παιδική χαρά και αισθάνονται ανασφάλεια αφού όπως λένε « έχουμε μιλήσει με ανθρώπους του Δήμου πάρα πολλές φορές και μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει τίποτα, τι πρέπει να κάνουμε τελικά να μην πηγαίνουμε τα απιδιά μας στην παιδική χαρά για να μην ενοχλούμε τους μεθυσμένους και τους ναρκομανής που το κάνουν στέκι τους; Ή επιτέλους θα βρεθεί κάποιος να μας προστατέψει από αυτούς;

Στον μεγάλο καυγά η αστυνομία ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση, ενώ όταν τους πήραμε για έναν μεθυσμένο που κοιμόταν στο παγκάκι ήρθαν αμέσως. Επιτέλους τι θέλουν να φύγουμε για να γίνει το πάρκο χώρος για καυγάδες και διακίνηση ναρκωτικών;

Αν είναι έτσι να μας το πουν αλλιώς να πάρουν μέτρα σήμερα, γιατί ούτε εγώ ούτε καμία μάνα δεν διαπραγματεύεται την ζωή του παιδιού της».

Εάν συμβεί το παραμικρό κύριοι να βρείτε μέρος να κρυφτείτε, γιατί θα πρέπει να δώσετε λόγο και στην δικαιοσύνη αλλά και στις μανάδες μιας και σας έχουν κάνει γνωστή την κατάσταση και δεν έχετε πάρει κανένα μέτρο.

parapolitikaargolida.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου