Χρήστες OnLine

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Στην Κέρκυρα 50 υπουργοί Εξωτερικών, με το αεροκάφος της ΠΓΔΜ έφθασε ο Μιλόσοσκι

Συνέρχεται το απόγευμα στην Κέρκυρα το Συμβούλιο ΝΑΤΟ - Ρωσίας, σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών, για πρώτη φορά μετά την κρίση στη Γεωργία, με στόχο την εμπέδωση της εμπιστοσύνης, μεταξύ των δύο μερών και την επεξεργασία συναινετικών λύσεων.

Με αεροσκάφος που έφερε τα διακριτικά «Δημοκρατία της Μακεδονίας» έφτασε τελικά στην Κέρκυρα ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι.


Ο Μιλόσοσκι έφθασε περίπου στις 13.00 στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας με το επίσημο αεροσκάφος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, το οποίο φέρει τα διακριτικά της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».


Το αεροσκάφος απογειώθηκε ξανά για να επιστρέψει στα Σκόπια αμέσως αφού ο κ. Μιλόσοσκι αποβιβάστηκε μαζί με την αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει. Με την ίδια διαδικασία ο κ. Μιλόσοσκι θα επιστρέψει την Κυριακή στη χώρα του.


Η Αθήνα είχε δώσει κατ' εξαίρεση άδεια για την προσγείωση του μικρού τζετ με τα διακριτικά MKD, απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.


Ωστόσο, το συγκεκριμένο αεροσκάφος παρουσίασε βλάβη και ήταν αμφίβολος ο τρόπος άφιξης του κ. Μιλόσοσκι. Τελικώς, τα τεχνικά προβλήματα φαίνεται πως ξεπεράστηκαν...


ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ


ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ


ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου