Χρήστες OnLine

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ




Το Πρώτο Θέμα (21 Ιουνίου) στο ένθετο περιοδικό του BigFish δημοσιεύει μία συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου. Σε κανέναν δεν έχει δώσει βήμα το εν λόγω περιοδικό αν δεν είναι να αδράξει μία δήλωσή του η οποία κατόπιν με τεράστια γράμματα θα φιγουράρει στο αφιέρωμα των 6 σελίδων.( κι αυτό το λέμε με βεβαιότητα γιατί παρακολουθούμε ανελλιπώς τι γράφεται κάθε Κυριακή)

Ας δούμε τι λέει όμως η Έλενα ή για να είμαστε σαφέστεροι ας διαβάσουμε τι πρέπει να λέει μία δημοφιλής τραγουδίστρια που πατρονάρεται από δεκάδες ατζέντηδες αν θέλει να επιβιώσει στο κύκλωμα της show bizz.

Παπαρίζου: "Στη Σουηδία (χώρα που μεγάλωσε) όλοι οι λαθρομετανάστες μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα μέχρι να προωθηθούν".( πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες στην Σουηδία Έλενα; Έχεις σαφή γνώση της διαφοράς που υπάρχει με την Ελλάδα που είναι το σύνορο της Ευρώπης και ο πρώτος σταθμός τους; Είσαι αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και θα έπρεπε ήδη να το γνωρίζεις αυτό. Πώς θα προωθήσει η Ελλάδα τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και ποια είναι η σύγκριση που πας να επιβάλεις στον αναγνώστη με την Σουηδία των μερικών χιλιάδων παράνομων μεταναστών;)

"Είμαι αναγκασμένη να πάρω το μέρος τους..." (φυσικά.. πως θα σταθείς αλλιώς στο μουσικό στερέωμα αν δεν ακολουθήσεις τις εντολές των ατζέντηδων που σου υπαγορεύουν πώς παρουσιάζεσαι "προοδευτική" και "τρέντυ";)

"...κανείς δεν φεύγει από το σπίτι του χωρίς σοβαρό λόγο. Κι εγώ αν ήμουν στη θέση τους και πεινούσε το παιδί μου θα έκλεβα." (μήπως θα έβαζες φωτιά να κάψεις τον γεράκο για να του πάρεις την ψωροσύνταξη; μήπως θα βίαζες την 86χρονη γιατί είχες καιρό να π.δήξεις και μιας που μπούκαρες να της πάρεις τα 30 ευρώπουλα από το πορτοφόλι θα ασελγούσες πάνω της και θα την άφηνες στον τόπο; μήπως θα πυροβολούσες στο δόξα πατρί τον περιπτερά που δούλευε ως υπάλληλος για να τσεπώσεις την είσπραξη; κι όλα αυτά για το φουκαριάρικο το...παιδί σου που πιθανόν να είχες και ας ψοφήσουν όλοι οι άλλοι; τι ποινή θα είχες για όλα αυτά στην Σουηδία αγαπητή Έλενα; γνωρίζεις... από κει είσαι...σε αυτά δεν θα μας απαντήσεις; ή πρώτη φορά τα ακούς και it's all Greek to you?)

"Τι άλλο να κάνεις όταν έχεις να ταΐσεις τρία στόματα;" (η μόνη λύση για την Έλενα λοιπόν είναι να κλέψεις ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσεις στον τόπο κι από έναν άνθρωπο κάθε φορά που το επιχειρείς...το δασκάλεμα του μάνατζερ είναι ανεπιτυχές... συνιστούμε να τον αλλάξεις τάχιστα... ο κόσμος δεν μασάει σε ψεύτικα μυξοκλαψουρίσματα όταν διακυβεύεται η σωματική του ακεραιότητα... και προφανώς εσύ με τους μπόντιγκαρντ που έχεις στις γκλαμουράτες περιοχές που διαμένεις μόνο θεωρίες αμπελοφιλοσοφίας μπορείς να αραδιάζεις)

"Που να βρεις δουλειά ως λαθρομετανάστης;" (αυτό δεν το ήξερες όταν άφηνες τον τόπο σου; κι αν το ήξερες ήλθες αποφασισμένος ακόμα και να σκοτώσεις για να ζήσεις εσύ και να πεθάνουν οι άλλοι; που την είδες γραμμένη αυτή τη λογική;)

"Στη Σουηδία τους έβαζαν να μάθουν τη γλώσσα και να πιάσουν δουλειά". (έχεις ιδέα πόσους λαθρομετανάστες απορρόφησε η Ελλάδα από το 90 και μετά; οι συγκρίσεις με τους Σουηδούς είναι μία ουτοπία που μόνο για εντυπωσιασμό μπορείς να αναφέρεις...τριάμισι εκατομμύρια έχουν μπει κυρά - Έλενα και αυτοί δεν απορροφούνται πουθενά....μιας και η χώρα που μεγάλωσες τα καταφέρνει καλύτερα τι θα έλεγε αν τους στέλναμε όλους πακέτο... μήπως θα τους πετούσε στις παγωμένες θάλασσες που ούτε στα πιο εφιαλτικά όνειρά τους δεν έχουν δει τους αριθμούς λαθρομεταναστών της Ελλάδας; "Βέβαια κάποιους τους έστελναν πίσω και οι Σουηδοί θύμωναν γι αυτό γιατί κόστιζε. Μια χώρα όμως βελτιώνεται μόνο όταν μεγαλώνει."(αυτό δεν θα το έλεγε ούτε 5χρονο νήπιο...για ποια χώρα μιλάμε... των πόσων εκατομμυρίων που μπορεί να θρέψει πόσους; ανεξέλεγκτο αριθμό; ποια η βελτίωσή της από το "μεγάλωμα"... εκεί καταλήγουν όσοι έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα)

Δημοσογράφος:"Ωστόσο υπάρχουν και Έλληνες που πιστεύουν ότι κινδυνεύουν από τους ξένους" (άλλη μεγάλη πατάτα Κολωνακιώτη δημοσιογραφίσκου που παίρνει συνεντεύξεις σε Αστέρα και άνω... ποιους ξένους εννοείς φίλτατε; τους Βέλγους; τους Γάλλους; τους Νορβηγούς; ή μήπως τους Σομαλοαφγανούς, τους Πακιστανοιρακινούς; δεν υπάρχει καμία διαφορά για σένα ή θέλεις κάνοντας επιτηδευμένες ερωτήσεις να αφήσεις να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει;)

και η Παπαρίζου πέφτει στην παγίδα του απόφοιτου δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1.

"Γιατί κινδύνεψε ποτέ κανένας Σουηδός από μένα;" (πήγες ως παράνομη μαζί με εκατομμύρια ορδές να κάνετε ντου στην Σουηδία, πλιατσικολογήσατε και λεηλατήσατε; δολοφονήσατε; ή πήγες νόμιμη εσύ και οι γονείς σου για να εργαστείτε; από αυτούς έχουμε ήδη και εντω στο Ελλάντα πολλούς είπαμε μαντάμ Έλενα λαμβάνεις; )

"Κι εκεί έχουμε γκαγκστεράδες που κάνουν διάφορα" (κι εδώ τους είχαμε πάντα αυτούς.. αυτό τι σημαίνει ότι θέλουμε κι άλλους γιατί δεν μας φτάνανε;)," όπως και Έλληνες που κάνουν εγκλήματα" (πες μας και τις στατιστικά στοιχεία τώρα γιατί η μπουρδολογία έχει και κάποια όρια). "Είναι θέμα ανθρώπου".(Φυσικά και είναι θέμα ανθρώπου... αλλά οι μελέτες λένε ότι όσο πιο απαίδευτος, πεινασμένος και τριτοκοσμικός είναι ο άλλος οι πιθανότητες πολλαπλασιάζονται επί τοις χιλίοις να διαπράξει έγκλημα. Οπότε για ποιο θέμα ανθρώπου μιλάμε και συγκεκριμένα ποιών ανθρώπων; με ποια κουλτούρα, προερχόμενοι από ποια φυλακή που άνοιξε και ξεμπούκαραν και που είναι αποφασισμένοι για όλα)

Το ' χασες το επικοινωνιακό παιγνίδι με το κόσμο Έλενα Παπαρίζου. Το ότι δεν ξέρεις τι γίνεται γύρω σου είναι χλωμό να το πιστέψει κανείς και οι επαφές με τους επαγγελματίες της πιάτσας και επιτήδειους υποβολείς των λέγομένων σου θα σε στείλουν μία ώρα αρχύτερα στα μουσικά τάρταρα...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/blog-post_1111.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου