Χρήστες OnLine

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών ανάμεσα στους λαθρομετανάστες!

Τα πρόσφατα αιματηρά επεισόδια με πρωταγωνιστές φανατικούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που ζουν στην Αθήνα, με αφορμή όπως υποστηρίζουν το σχίσιμο του Κορανίου από αστυνομικό, φαίνεται ότι αποτελούν τη νέα καλοσχεδιασμένη επιχείρηση που οργανώνεται από κέντρα που επιδιώκουν την αναταραχή στην Ελλάδα.


Πρωταρχικό ρόλο έχουν και εδώ ξένες μυστικές υπηρεσίες οι πράκτορες των οποίων έχουν διεισδύσει για τα καλά μέσα στον χώρο του μουσουλμανικού στοιχείου. Οι ξένοι πράκτορες ανάμεσά τους Αμερικανοί, Βρετανοί, Τούρκοι και Αλβανοί κινούνται εδώ και καιρό με ξέφρενους ρυθμούς. Η Ελλάδα θεωρείται χώρα-στόχος όπου εκατοντάδες φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι είναι έτοιμοι να ξεχυθούν στους δρόμους και στο όνομα του Κορανίου ή του Προφήτη τους να καταστρέψουν και να ρημάξουν.

Όλοι αυτοί καθοδηγούνται από φανατικούς ιμάμηδες που ζουν σε υπόγεια αυτοσχέδια τζαμιά όπως εκείνο που κάηκε από αγνώστους τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.
Και βέβαια εκτός από τους φανατικούς θρησκευτικούς τους ηγέτες που και εκείνοι δέχονται εντολές από καθοδηγητικά κέντρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό υπάρχουν και πολλοί άλλοι φανατικοί μουσουλμάνοι που επιδιώκουν με κάθε τρόπο τη δημιουργία κλίματος αναταραχής.

Στα επεισόδια της περασμένης βδομάδας ηγετικό ρόλο έπαιξαν ομάδες Αλβανών που πανηγύριζαν με το παραπάνω για την ξαφνική τροπή αυτού του πράγματος. Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ζει τα τελευταία έξι χρόνια Αλβανός αξιωματικός της SHIK, της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών της Αλβανιάς που δρα στην Ελλάδα.

Όταν έφτασε εδώ γνωρίζοντας αρκετά καλά ελληνικά είχε τον βαθμό του ταγματάρχη.


Σήμερα είναι συνταγματάρχης και συνεχίζει να εργάζεται κάτω από τη μύτη των ελληνικών αρχών ασφαλείας που φαίνεται ότι δεν τον παίρνουν είδηση.
Ο συγκεκριμένος δραστηριοποιείται στο μουσουλμανικό στοιχείο ενώ καθοδηγεί με κάθε τρόπο φανατικούς μουσουλμάνους ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε μορφής φασαρίες.
Την ίδια στιγμή κλιμάκια των αμερικανικών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών από εκείνα που δρουν στην Ελλάδα, παρέχουν χρήματα αλλά και τεχνογνωσία σε ομάδες φονταμενταλιστών για καλύτερες και πιο επιθετικές εξεγέρσεις.

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα τι κάνουν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες αλλά και η Κρατική Ασφάλεια της ΕΛ.ΑΣ.


Για την πρόσφατη εξέγερση, πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας με πλούσια πείρα αλλά και ευρύτατο κύκλο πληροφοριών και επαφών τόσο στα Βαλκάνια όσο και στη Μέση Ανατολή πριν από λίγους μήνες είχε ενημερώσει υπουργό της σημερινής κυβέρνησης
Ο τελευταίος αν και είχε στα χέρια του πλούσιο πληροφοριακό υλικό δεν κινήθηκε σχεδόν καθόλου με αποτέλεσμα οι λαθρομετανάστες να οργιάζουν.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, στην Ελλάδα πλέον ζουν γύρω στα 2 εκατομμύρια οικονομικοί μετανάστες.

Από αυτούς το 1 εκατομμύριο –κυρίως Αλβανοί– έχουν κάρτα παραμονής αλλά και εργασία.
Από το άλλο εκατομμύριο, οι 900.000 είναι Πακιστανοί, Αφγανοί αλλά και Μπαγκλαντεσιανοί που ζουν στην Αθήνα ενώ άλλες 100.000 ζουν στην επαρχία.




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ?

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΖΩΑ


http://greeknation.blogspot.com/2009/06/blog-post_7128.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου