Χρήστες OnLine

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Η ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΛΕΟΝ.

Η ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ .. ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ..

Είναι δυνατόν να πηγαίνεις για καφέ σε ένα καφενείο στο κέντρο της Αθήνας το 2008 και να μπουκάρουν ξαφνικά μέσα κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ και να καθαρίζουν κόσμο? Που ζούμε ρε? Πάτε καλά?

Χθες το βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών συνέβη το παραπάνω μακελειό! Δύο νεκροί Αλβανοί θαμώνες και ένας Ρουμάνος νεκρός επίσης ο οποίος είχε πάει να πάρει τη γυναίκα του από το καφενείο που εργαζόταν και ο οποίος σκοτώθηκε όπως φαίνεται χωρίς να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των ανεκδιήγητων αυτών τύπων που ακούνε στο όνομα Αλβανοί και που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε παιδική χαρά εγκληματικότητας και μάλιστα πρωτοφανούς.

Κατέβηκαν όλα τα ζώα της Βορείου Αλβανίας από εκεί δηλαδή που ζει και βασιλεύει η βεντέτα, ο τρόμος, ο φόβος, και η Αλβανική Μαφία και έγινε η Ελλάδα ένα απέραντο μπουρδέλο όπου δε ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Μέσα σε λίγους μήνες από την αρχή του έτους είχαμε 4 εγκλήματα πρωτοφανή και ειδεχθέστατα όπου σχετίζονται πάντοτε Αλβανοί γιατί το τραβάει ο οργανισμός τους φαίνεται.
1) Η εν ψυχρώ δολοφονία με σκοπό τη ληστεία του Βενζινοπώλη στην Κηφισιά από 4 22χρονους αλβανούς
2) Η δολοφονία περιπτερά στην παραλιακή λίγες μέρες μετά, από επίσης Αλβανούς.
3) Η εν ψυχρώ δολοφονία πάλι στην περιοχή του Α. Παντελεήμονα, επιβάτη αυτοκινήτου από Αλβανό μοτοσικλετιστή που τον εκτέλεσε επειδή δε του παραχώρησε προτεραιότητα στο δρόμο κλπ
4) Και τώρα πάλι αυτό το περιστατικό στο καφενείο με αλβανούς μαφιόζους.
Χθες εξάλλου συνελήφθησαν δύο σπείρες ληστών Αλβανών πάλι ( ε δηλαδή έλεος πια με τα ζώα αυτά) είχαν διαπράξει 200 διαρρήξεις και ληστείες, από την Θεσσαλία μέχρι την Πελοπόννησο. Συνολικά, οι αρχές συνέλαβαν 14 αλβανούς!!!!! Μιλάμε οι τύποι πλέον το έχουν κάνει βασικό τους επάγγελμα και ασχολία το έγκλημα γιατί οι σαρδανάπαλοι που κυβερνούν και οι ψευτοκουλτουριάριδες νεοπροοδευτικοί του κώλου και της αριστεράς, έχουν μετατρέψει την αστυνομία σε προσκόπους 12χρονους…

ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΕ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ, ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ, ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ? ΟΥΤΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΕ ΓΚΈΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΌΠΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ.

Ρωτήσατε ποτέ τους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας και πολλών άλλων περιοχών απομακρυσμένων και μη, τι τραβάνε από αυτά τα ζώα που φέρατε και σε τι απόγνωση έχουν φτάσει πλέον οι πολίτες αυτής της χώρας που δεν έχουν την τύχη να τους φυλάνε αστυνομικοί φιλιππινέζες και σεκιουριτάδες αλλά τους έχετε αφήσει στο έλεος του θεού και των ζώων αυτών?

Τι σας χρωστάνε ρε καριόληδες? Άρε ένας Παπαδόπουλος που σας χρειάζεται ρε γαμώτο…. Ναι είμαι ρατσιστής γιατί γουστάρω να πηγαίνω στο καφενείο χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μπουκάρουν ζώα με καλάσνικοφ και να φάνε κόσμο. Από το Κεφαλάρι, το Καστρί και με 150 αστυνομικούς να με φυλάνε στη Ραφήνα και εγώ το παίζω άνετα προοδευτικός.

Μου αρέσει και ο Γιωργάκης που συνεχώς καυχιέται ότι υπήρξε και αυτός μετανάστης. Ναι αλλά στο Καστρί πήγε και έμεινε δεν πήγε στον Άγιο Παντελεήμονα. Υπάρχει αριστερός η κεντροαριστερός σε υποβαθμισμένες περιοχές και γκέτος αλλοδαπών? Εκεί μόνο το ΛΑΟΣ υπάρχει. Γιατί άραγε? Γιατί έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν να λένε οι θολοκουλτουριάριδες και οι ψευτοδιανοούμενοι των βορείων προαστίων….

Πηγές ΑΝΤ1 NEWS + hygropyr.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου