Χρήστες OnLine

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Αφυπνισθείτε Έλληνες πριν γίνουμε Ταλιμπάν...!!

Ούτε τα επεισόδια που εξελίχθηκαν με την "εξέγερση" τωνλαθρομεταναστών στην Ομόνοια δεν συγκίνησαν τους κυβερνώντες ώστε ναπάρουν αποτελεσματικά μέτρα.
Ενώ η Αθήνα έχει μετατραπεί σε πόλη υπόκατάληψη αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα.Δεν τους συγκινούν ούτε οιφόνοι,ουτε οι λεηλασίες,αλλά ούτε και ο κίνδυνος επιδημιών που αρχίζεινα γίνεται ορατός σύμφωνα με την Νομαρχία.

Και ενώ ο αφελληνισμός της χώρας προχωρά συστηματικά,κανάλια καιεφημερίδες στηρίζουν αυτή την κατάσταση άλλες φορές σιωπώντας καιάλλες μιλώντας ανοιχτά υπέρ των "προσφύγων". Ακόμα και όσοι τολμούν ναμιλήσουν δημόσια για το πρόβλημα σπεύδουν να δηλώσουν δημοκράτες γιανα μην παρεξηγηθούν. Η δημοκρατία και η δημοσιογραφική δεοντολογία πάνεπερίπατο στις εκπομπές όταν πρέπει να ακουστεί και η άλλη άποψη. Μέσααπο τα πολλά παραδείγματα ίσως το ποιό ενδεικτικό και πρόσφατο είναι ηεκπομπη "Πρωταγωνιστές" του κου Θεοδωράκη. Στην συγκεκριμένη εκπομπήμίλησε ο Ιμπραήμ,ο Μαχμούτ΄,ο Μωχάμετ και για λογαριασμό των "Ελλήνων".......μια χριστιανή που αλλαξοπίστησε και έγινε μουσουλμάνα αφούπαντρευτηκε Αιγύπτιο.

Ο τζάμπα ανθρωπισμός που επιδυκνείουν αν δεν ήταν επικύνδινος για την χώρα θα ήταν απλός λαικισμός.Οι Ελληνες όποτε χρειάστηκε βοήθησαν απο το υστέρημα τους πολλούς λαούς που βρέθηκαν σεανάγκη.Αλλά εδώ πέρα απο την μεγάλη πιθανότητα να μετατραπούμε σε 20χρόνια σε μουσουλμανική χώρα με ότι αυτο συνεπάγεται,γίνεται καισυστηματική πολιτική εκμετάλευση απο συγκεκριμένους χώρους που αφούεξάντλησαν τους μπολσεβίκους,τους άθεους και έχουν σε εφεδρεία τουςκουκουλοφόρους με τις ευλογίες του συστήματος έχουν εξελιχθεί σε ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ελλάδα δενέχει ούτε τους οικονομικούς πόρους αλλά και ούτε τις θέσεις εργασίαςγια να συντηρήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ακόμα όμως και να τιςείχε θα έπρεπε να αναρωτηθούμε ποιο θα είναι το μέλλον της χώρας μαςαν σύμφωνα με στοιχεία μέχρι το 2018 έχουμε 5εκατ. μουσουλμάνους.

http://protesilaos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου