Χρήστες OnLine

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!

Είναι κάτι παραπάνω απο βέβαιο ότι θα οδηγηθούμε σε πρωτόγνωρες για την Πατρίδα μας καταστάσεις. Οι λαθρομετανάστες που μας έχουν καθίσει στο σβέρκο (ελέω Πάκη) προέβησαν σε απίστευτης έκτασης επιθέσεις και καταστροφές, υποκινούμενοι απο τους γνωστούς κύκλους που κατέστρεψαν την Αθήνα (επιχειρώντας ανεπιτυχώς να κάνουν τα ίδια σε όλη τη χώρα) τον περασμένο Δεκέμβρη.

Οι "κακόμοιροι" μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες επιτέθηκαν στις Αστυνομικές Δυνάμεις, που είχαν κλείσει την Βασιλίσσης Σοφίας. Τους πετούσαν μπουκάλια και... κοτρώνες, που της "προμηθεύονταν" σπάζοντας πεζοδρόμια (το παράδειγμα τους το έχουν δώσει οι άπλυτοι), φωνάζοντας έξαλλοι "Αλλάχ Αλ Ακμπάρ". Απο την άλλη γωνία, στην έξοδο της Πλατείας Συντάγματος στην Λεωφόρο Αμαλίας, αναρχοάπλυτοι προκαλούσαν τους αστυνομικούς με χειρονομίες, βρισιές, πετώντας και αυτοί πέτρες.

Η Αστυνομία -με διακριτική παρουσία!- επιχείρησε να διαλύσει το αγριεμένο πλήθος των κελεμπιοφόρων, που πετούσαν μέχρι και τις... παντούφλες τους εις ένδειξη διαμαρτυρίας! Τελικά οι αστυνομικές αρχές, μετά απο ένα δίωρο, απώθησαν τους αλλαλάζοντες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς την Πλατεία Ομονοίας. Ότι έβρισκαν στο δρόμο τους, το έσπαγαν! Λες και το έχουν πληρώσει οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, που τόλμησαν να καταστρέψουν περιουσία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Στην Πλατεία Ομονοίας συνέχισαν να κραυγάζουν, ενώ άλλες ομάδες τους προέβησαν σε καταστροφές στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα!

Και επειδή η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή... Ποιος επέτρεψε σε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να προβαίνουν σε συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας; ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; Ποιος έδωσε την εντολή για διακριτική παρουσία της Αστυνομίας; Γιατί δεν τους ΣΥΝΝΕΛΑΒΑΝ ΟΛΟΥΣ με ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΕΛΑΣΗ; Απο που και ως που οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ θα μας κάνουν υποδείξεις περί δικαιωμάτων και θρησκείας; Σε ποια απο τις χώρες που προέρχονται δεν ισχύει ο νόμος της Σαρίας; Σε ποια απο τις χώρες που προέρχονται επιτρέπεται να συγκεντρώνονται και να διαμαρτύρονται ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και μάλιστα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;

Σε ποια απο τις χώρες που προέρχονται ισχύει έστω και η έννοια της λέξης "δικαίωμα"; Έχει καταλάβεις κανένας απο τους ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ότι σύντομα ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ; Όποιος νομίζει ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα κοιμούνται αιωνίως, γελώνται! Ας το θυμούνται τόσο οι κατοικοεδρεύοντες της Βουλής, όσο και το απλυταριό, που νοιάστηκε για την θρησκευτική πίστη των μουσουλμάνων, την ώρα που καίνε και βεβηλώνουν Ορθόδοξες Εκκλησίες!

Σκεφτείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ πολύ σοβαρά την κατάσταση και ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ! Δεν έχουμε χρόνο, ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου