Χρήστες OnLine

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Η εκδήλωση Τιμής και πώς παρουσιάστηκε από τον ΑΝΤ1 – video

Νωρίς το απόγευμα, η πλατεία Μητροπόλεως, γέμισε Ελληνικές Σημαίες και τραντάχτηκε από φωνές που συγχρονισμένες έδιναν τον παλμό στα συνθήματα τα οποία κατήγγειλαν τους συντελεστές του καθεστώτος του νεοραγιαδισμού, που αδιαφορεί και ενισχύει την λήθη και την παραχάραξη της Ιστορίας του Έθνους μας.

Ομιλίες ακούστηκαν από εκπροσώπους του Μετώπου Νεολαίας και του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Κύπρου, καθώς και χαιρετισμός του εκδότη της εφημερίδας «Στόχος».

Πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου και ακολούθησε πορεία μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου και ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος από τα στόματα εκατοντάδων Εθνικιστών. Παρεμπιπτόντως, η αστυνομία παρέταξε (ξανά, όπως στην επέτειο των Ιμίων) τις δυνάμεις της μπροστά στο μνημείο, προσποιούμενη ότι το «προστατεύει» από τους μόνους που το τιμούν πραγματικά πια.

Η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ

Παρόντες ήταν και απεσταλμένοι τηλεοπτικών σταθμών, στους οποίους έκαναν δηλώσεις στελέχη του Κινήματός μας. Βέβαια, οι δηλώσεις αυτές δεν παρουσιάστηκαν κι αντιθέτως, ο δημοσιογράφος του σταθμού ANT1, ανέφερε πως «τα συνεργεία δέχθηκαν επίθεση, ευρισκόμενοι στην ουρά της πορείας δίπλα από τις αστυνομικές δυνάμεις».


Και πραγματοποιήθηκε, για άλλη μια φορά, η παραχάραξη της αλήθειας, που έλαβε χώρα με το «θάψιμο» των δηλώσεών μας, ενώ φαίνεται και από τα πλάνα (που αποδεικνύουν ότι ο εικονολήπτης βρισκόταν στην ταράτσα κτιρίου από όπου παρακολουθούσε κρυφίως, όπως όλοι οι ρουφιάνοι, την ανοιχτή εκδήλωσή μας) το γελοίο και μόνο της υπόνοιας πως οι Εθνικιστές κρύβονταν κάνοντας… πορεία προς την πλατεία Συντάγματος! Το είδος της πληροφόρησης που προσφέρθηκε επιδείχθηκε και από την αναφορά πως η αστυνομία απαγόρευσε στην πορεία των Εθνικιστών να φθάσει στα γραφεία του Κινήματος, στην …οδό Σολωμού. Οι αρχές πράγματι απαγόρευσαν η πορεία να κινηθεί πέραν του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου. Μόνο που τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, εδώ και χρόνια, βρίσκονται στην οδό Σωκράτους απέναντι από το κτίριο του παλιού Εφετείου, που έχουν καταλάβει μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες…


Σαφώς και δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που τα ΜΜΕ είπαν ψέματα για την σημερινή συγκέντρωση και πορεία. Ούτε και ήταν μόνο ένας τηλεοπτικός σταθμός ή εφημερίδα ή ραδιόφωνο ή και ηλεκτρονικό δελτίο που διαστρέβλωσε την αλήθεια. Το ίδιο έκαναν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τα ΜΜΕ που, θέλοντας να προωθήσουν την προκλητικότατη – δεδομένης της επετείου της ημέρας – συγκέντρωση μουσουλμάνων μεταναστών υποκινούμενη από άθεους αριστεριστές, επιχείρησαν να κατασκευάσουν ένα δυναμιτισμένο κλίμα, που («εύχονταν»-απεύχονταν) να οδηγούσε σε συγκρούσεις.


Πράγμα που φυσικά και δεν έγινε, καθώς η συγκέντρωση των Εθνικιστών ελεγχόταν απόλυτα από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κι όχι από διάφορους παρακρατικούς των Εξαρχείων, βαθύπλουτους μεγαλοδημοσιογράφους και μαρξιστικά γκρουπούσκουλα.


Περαστικά σας....


http://xryshaygh.wordpress.com/2009/05/30/alos_ant1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου