Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΤΑΝΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ


Σήμερα αποκαλύφθηκαν και στους πιο δύσπιστους συμπατριώτες μας οι πραγματικές προθέσεις του Γιωργάκη. Μιλώντας στο Forum για τη λαθρομετανάστευση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να προωθήσει τη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά της δεύτερης γενιάς, τη συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές όσων θα έχουν την ιθαγένεια και στις δημοτικές εκλογές όλων.


Αν αυτά γίνουν πραγματικότητα, τότε η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τέλειωσαν. Θα γίνουμε μειοψηφία στον τόπο μας. Και σε συνδυασμό με άλλα μέτρα του Γιωργάκη (απολύσεις ελληνόπουλων, χτύπημα νεολαίας, εξοντωτική φορολογία κλπ) θα αναγκαστούμε οι Έλληνες να φύγουμε στο εξωτερικό.


Αυτός είναι και ο σκοπός των εχθρών της πατρίδας μας, σκοπός για τον οποίο έβγαλαν το Γιωργάκη στην εξουσία: σε πρώτη φάση, η αλλοίωση του πληθυσμού διά της τεχνητής ροής λαθρομετανάστευσης.


Στη συνέχεια, η διατάραξη της κοινωνικής συνοχής λόγω των επεισοδίων και της εγκληματικότητας των αλλοδαπών.


Σε τρίτη φάση, η απόδοση προνομίων και ιθαγένειας στους αλλοδαπούς, δήθεν για να εξευμενιστούν και να ηρεμήσουν.


Τέταρτο στάδιο είναι η αλλοίωση του εκλογικού σώματος, ώστε οι ψήφοι των μεταναστών να κρίνουν πάντα το εκλογικό αποτέλεσμα.


Όλα αυτά σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων και την υπεργεννητικότητα των λαθρομεταναστών, θα οδηγήσουν στη σταδιακή αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδας. Οι Έλληνες θα μείνουν μια μειοψηφία και οι αλλοδαποί θα μας έχουν πάρει τη χώρα μέσα από τα χέρια.


Για αυτό το βρώμικο ρόλο κατά της πατρίδας μας στήριξαν οι ξένοι το Γιωργάκη. Θα τον αφήσουμε να διαλύσει την Ελλάδα και το ελληνικό έθνος; Οφείλουμε να αρχίσουμε έναν τιτάνιο αγώνα ώστε η κυβέρνηση να μην μπορέσει να περάσει αυτά τα προνόμια στους λαθρομετανάστες. Αγώνα κάθε στιγμή, από κάθε Έλληνα, σε κάθε χώρο δραστηριότητας, ώστε να πέσει η κυβέρνηση όσο γίνεται γρηγορότερα για να μην προλάβει να δώσει νομιμοποίηση, ιθαγένεια και ψήφο και συνεπώς να χαρίσει την πατρίδα μας στους λαθρομετανάστες.

πηγη


ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ . ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ.. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΕΙΣ. Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ....


...ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΤΑΝΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ..αν οχι για εμας.. τουλαχιστον για τα παιδια μας και τιε οποιες μελλοντικες γενιες..


πηγή:Πατριωτικός Λόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου