Χρήστες OnLine

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - Η ΣΥΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΑ ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ



Διαβάστε τι γράφαμε εδώ από τον Σεπτέμβριο!
"Να αναμένουμε λοιπόν την υποκίνηση των εσωτερικών αναταραχών, λόγω δολοφονίας ενός αλλοδαπού π.χ. όπως πρόσφατα δήλωσε η Αφρα Αλ Σαλέχ";

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

armyalert


ΕΣΥ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ???

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ!


ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ...

Ο Πρύτανης με την αντιφατική προσωπικότητα είναι εκείνος που με τη στάση και τις ενέργειες του συνεχίζει να παίζει θέατρο και να εμπαίζει με τους θεσμούς. 

Σε αυτό συνηγορούν όλες οι απόψεις (Εισαγγελέας, Πανεπιστημιακή Κοινότητα, Πολιτικά Κομμάτα και Κοινωνία), διότι είναι ο ηθικός αυτουργός για την μεταφορά των παράνομα μεταναστών από την Κρήτη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Και αυτό διότι γνώριζε από την πρώτη στιγμή το τί επρόκειται να συμβεί. Εξάλλου είναι γνωστές οι σχέσεις που διατηρεί με ανθρώπους από το ΣΥΡΙΖΑ. 

Όταν οι μετανάστες εγκαταστάθηκαν στο χώρο της νομικής ως Πόντιος Πιλάτος δεν έλαβε καμία απόφαση, αντίθετα συνέχιζε να πραγματοποιεί πρόβες για τη νέα του θεατρική παράσταση. Όμως όταν είδε ότι δεν έχει πια την πολιτική κάλυψη και συγκεκριμένα της Υπουργού κα. Αννα Διαμαντοπούλου, προέβη στην άρση του Πανεπιστημιακού Ασύλου.

Στο έγγραφο που για πρώτη φορά δημοσιεύεται και έχει την υπογραφή του κυρίου Πελεγρίνη αποδεικνύεται του λόγου του αληθές. Μέχρι σήμερα οι μετανάστες βρίσκονται στο κτίριο που νοικίαζει το Πανεπιστήμιο Αθηνών στο κύριο Ρουτζούνη, ο οποίος είναι φίλος με τον κ. Πελεγρίνη.

Αυτή τη στιγμή ο Πρύτανης -Ηθοποιός προτιμά να παίζει το ρόλο του αγνωστικιστή, δηλαδή "δεν ξέρω και δεν άκουσα τίποτα". Τα έγγραφα όμως άλλα πιστοποιούν. Ας ελπίσουμε στη κορύφωση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το δράμα να έρθει και η κάθαρση.

ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ των ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ανθελληνων

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ... ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ! 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΧΑΡΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ!




ΠΩΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΔΙΕΛΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ψέκασμα σε χρονική στιγμή ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ έντασης! (Φωτο "Ελλήνων Δίκτυο")

ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙkΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ!

ΩΡΑ 9:30... Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ

Μετά την αυθόρμητη πρωτοβουλία απλών Αστυνομικών που βρήκε την συμπαράσταση των πολιτών διαφάνηκε ότι μιά μεγάλη συγκέντρωση θα πραγματοποιούνταν στην πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Πέμπτης... Για τον Γιάννη και τον Γιώργο, που δεν τους έλεγαν Αλέξη! Το σύστημα έπρεπε να αμυνθεί...

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής ως συστηματικός κυματοθραύστης αναλαμβάνει τον ρόλο της! Ανακοινώνει συγκέντρωση για το ίδιο σημείο στις 9 το βράδυ. Σκοπός των συνδικαλιστών, που συνδιαλέγονται και συνομιλούν καθημερινά με τους κύριους εκφραστές του συστήματος είναι η περιχαράκωση και το καπέλωμα της συγκέντρωσης προς αποφυγήν οποιουδήποτε απρόβλεπτου. Η πρώτη γραμμή άμυνας του συστήματος βρίσκεται εκεί από τις 9 το βράδυ με κίτρινα φωσφοριζέ γιλέκα κι ένα πανώ που επάνω έγραφε "ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ" κι από κάτω... "Μας εγκαταλείψατε". Σε ποιούς αναφερόνταν και για ποιούς; Ένας θεός ξέρει... πάντως για τους δολοφονημένους νεαρούς της Ομάδας Δίας το πανώ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Την ίδια ώρα το Αρχηγείο με διαταγές ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ μακρυά από τον τόπο της συγκέντρωσης, με κολπάκια και υπηρεσιακά τερτίπια συγκεντρώνει περίπου 200 μηχανές ΑΣΚΟΠΑ στου Ρέντη χωρίς να τις αφήνει να μετακινηθούν προς την συγκέντρωση της πλατείας Συντάγματος όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Στην πλατεία Συντάγματος διμοιρίες τον ΥΜΕΤ έχουν κάνει φραγμό στα σκαλιά απου οδηγούν στην λεωφόρο Αμαλίας και στην Μεγάλη Βρεττανία ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ, ζητώντας επίδειξη ταυτότητας σε όσους ήθελαν να προσεγγίσουν το σημείο της συγκέντρωσης. Από τους φραγμούς αυτούς περνούσαν ΜΟΝΟ όσοι έδειχναν υπηρεσιακή ταυτότητα της Ελληνικής Αστυνομίας. Μετά από πολύ κράξιμο του κόσμου οι φραγμοί αυτοί σταμάτησαν να λειτουργούν....

Γύρω στις 9 και μισή το βράδυ, κόσμος πλησιάζει τους τσάτσους του συστήματος συνδικαλιστές και τους κράζει για την παρουσία τους. "Είμαστε εδώ για την Αστυνομία, όχι για τους Δημόσιους Υπάλληλους των γραφείων" τους πετά στα μούτρα μιά κοπέλα, ανάμεσα σε άλλα μη ευγενικά που άκουγαν. Λίγο μετά τις 10 ο κόσμος που έχει πυκώνσει ιδιαίτερα, στην πλειοψηφία του Αστυνομικοί με πολιτικά αγανακτεί, κατεβαίνει στον δρόμο, ΚΛΕΙΝΕΙ την Βασ. Αμαλίας και ΔΙΩΧΝΕΙ τους συνδικαλιστες, που είχαν προλάβει όμως να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες των συνεργατών τους στο σύστημα δημοσιογράφων των μεγάλων καναλιών, μαζεύουν το πανώ τους άρον άρον και αποχωρούν.

Και τότε ξεκινάει η πραγματική συγκέντρωση... Πολλές χιλιάδες Έλληνες τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο και τα συνθήματα που φωνάζουν ομάδες Πατριωτών χαρακτηριστικά. "Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει", "Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε", "Η λύση είναι μία, Στρατός κι Αστυνομία", "Στο Ρέντη νεκροί δυο Αστυνομικοί, αλήτες προδότες πολιτικοί", "Λύστε τα χέρια της Αστυνομίας". Δεν φωνάζουν όλοι... Είναι δύσκολο Αστυνομικοί με πολιτικά να ακολουθήσουν τα συνθήματα. Απόλυτα κατανοητό. Αλλά η παρουσία των Ελλήνων Πατριωτών και τα συνθήματά τους είναι απολύτως ΑΠΟΔΕΚΤΑ από ΟΛΟΥΣ! Νοιώθουμε πως τα λένε από μέσα τους... Κάποιοι σηκώνουν την φωνή... Η συγκέντρωση έπρεπε να σπάσει με κάθε τρόπο, αφού όλες οι προγηγούμενες τακτικές του συστήματος είχαν αποτύχει να εξαφανίσουν την αντίδραση...

Διμοιρίες των ΥΜΕΤ και των ΥΑΤ κατεβαίνουν από τον Άγνωστο Στρατιώτη και με προτεταμένες τις ασπίδες απωθούν μερικά μέτρα τους συναδέλφους τους με πολιτικά και απλό κόσμο. Κάνουν ένα διάλλειμα λίγων λετπων και ξαναξεκινάνε... Ο κόσμος αντιστέκεται και τους σπρώχνει και η χρήση χημικών ξεκινάει... Ο κόσμος απωθείτε προς τα σκαλιά και φτάνει στο συντριβάνι της πλατείας να ανασάνει, αλλά μετά από λίγα λεπτά επανέρχεται στην Βασ. Αμαλίας για νέες φυσουνιές και σπρωξίματα. Πολλοί Αστυνομικοί με πολιτικά που συμμετείχαν στην εκδήλωση, αηδιασμένοι αλλά και φοβούμενοι έχουν ήδη αποχωρήσει, αλλά μιά συγκροτημένη ομάδα 300 - 400 ατόμων επιμένει και ξαναβρίσκεται για αρκετή ώρα σε αντιπαράθεση με τις διμοιρίες των ΥΑΤ και των ΥΜΕΤ στην Βασ. Αμαλίας. Η υπόθεση ήταν ήδη ληγμένη...

Το σύστημα δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει την χρυσή του εφεδρεία. Ομάδα της Κρατικής με εμφάνιση αναρχικών που βρισκόταν διασκορπισμένη στην πλατεία και κάποια στιγμή βρέθηκε ήσυχα στην πλάτη των διαμαρτυρομένων, με πολλά από τα μέλη της να κινούνται ανάμεσα, δεν χρειάστηκε να αναλάβει δράση,..
πηγη

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 2 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΩΝ (ΦΩΤΟ)






Πάνω από 2.500 Έλληνες συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Σύνταγμα έξω από την Βουλή και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη σε μία σιωπηλή διαμαρτυρία για τον άδικο χαμό των δύο νέων παληκαριών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έδωσαν την ζωή τους για να προστατεύουν εμάς από το έγκλημα που έχει γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας.

Μαγαλειώδης η σιωπηλή συγκέντρωση στην μνήμη αυτών που προέταξαν τα στήθη τους για να μας προστατέψουν από τα καλάσνικοφ των εισαγόμενων λαθροεγκληματιών.
Το ανθελληνικό κράτος Παπουτσή είχε παρατάξει διμοιρίες των ΜΑΤ τριγύρω από την συγκέντρωση και οι εντολές ήταν να ελέγχουν κάθε Έλληνα που έβγαινε από το μετρό του Συντάγματος να δείχνει την αστυνομική του ταυτότητα αν ήθελε να συμμετέχει στην σιωπηλή αυτή συγκέντρωση μνήμης.

Κάτι που είμαστε σίγουροι πως δεν θα τολμούσαν ΚΑΝ να διανοηθούν να κάνουν λίγες ώρες πριν όταν το parakratos τους συγκεντρώθηκε στην Ομόνοια και όχι δεν τους έλεγξε (άλλωστε τα τσιράκια τους τα γνωρίζουν) αλλά και τους συνόδευαν ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ χωρίς καμία ενόχληση.
Να προσθέσουμε επίσης πως όταν οι Έλληνες προσπάθησαν να πλησιάσουν προς το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη απωθήθηκαν βιαίως από τις διμοιρίες των ΜΑΤ και δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν
Η διαμαρτυρία όπως σας είπαμε και λίγο πριν ήταν σιωπηλή. Είχαμε να πενθήσουμε νεκρούς και έχουμε άλλες μέρες να φωνάξουμε συνθήματα. Κάποια ελάχιστη μειοψηφία δεν φαίνεται να το σεβάστηκε αυτό - και μιλάμε για μια χούφτα ανθρώπων- οι οποίοι σύντομα κατάλαβαν ότι απομονώνονται από τους υπόλοιπους και χώρος για καπελώματα και προβοκάτσιες δεν χωρούν.

Είμαστε σίγουροι πως ΚΑΙ αυτή την μεγαλειώδη συγκέντρωση θα την ΘΑΨΟΥΝ τα τσοντοκάναλα. Ήδη έχει πέσει από εχτές σύρμα να μην επεκτείνονται στο θέμα των δολοφονιών των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και να ασχολούνται με τα πανηγυράκια της Γιουροβίζιον και τα καρναβάλια. 'Εχει ο καιρός πολλά γυρίσματα Εφιάλτες.


Καλό ταξίδι στα 2 παλικάρια

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

πηγη