Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Πώς κατερρίφθη ο ηρωικός πιλότος Κ. Ηλιάκης


Η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει τα πραγματικά γεγονότα της αερομαχίας νοτίως της Καρπάθου...

Είναι απορίας άξιο γιατί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις αιφνιδιάζονται πάντα από την τουρκική προκλητικότητα όταν συμβαίνει ένα θερμό επεισόδιο, καθώς και η ελληνική υποχωρητικότητα στις τουρκικές απαιτήσεις όταν κλιμακώνεται η ένταση.

Προκαλεί επίσης το θράσος τους να προσπαθούν κάθε φορά να μας πείσουν ότι η διαχείριση της κρίσεως εκ μέρους τους ήταν αυτή που απέτρεψε τα χειρότερα χωρίς η πατρίδα μας να έχει απωλέσει το ελάχιστο των κυριαρχικών της δικαιωμάτων (Βλ.Ίμια).

Ας έλθουμε όμως στα πραγματικά δραματικά γεγονότα που συνέβησαν νοτίως της Καρπάθου και όχι στα διαστρεβλωμένα που παρουσιάζουν όλα τα ΜΜΕ κατόπιν εντολών.
Την Τρίτη 23 Μαΐου 2010 το μεσημέρι απογειώνονται από τουρκικό αεροδρόμιο απέναντι από την Ρόδο δύο F-16 και ένα RF-4, παράλληλα μία τουρκική φρεγάτα πλέει στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Κρήτης. Τα ραντάρ της Κρήτης από την προηγούμενη μέρα έχουν εντοπίσει την μεταστάθμευση των τουρκικών πολεμικών στην βάση απέναντι από την Ρόδο, άρα γνώριζαν ότι οι Τούρκοι θα επιχειρούσαν έξοδο για την συνηθισμένη κατασκοπευτική τους δράση.


Τα τουρκικά μαχητικά κινούνται προς την Κρήτη και δύο ελληνικά F-16 απογειώνονται από τη βάση των Χανίων. Όταν αποκτούν οπτική επαφή διαπιστώνουν ότι το ένα τουρκικό αεροσκάφος είναι αεροφωτογραφικό. Τα τρία τουρκικά πετούν σχεδόν παράλληλα και τα δύο ελληνικά έρχονται από πίσω. Ο σμηναγός Κ. Ηλιάκης μπαίνει ανάμεσα στο ένα τουρκικό F-16 και το RF-4 για να πάρει τα νούμερά του και να διαπιστώσει τα φωτογραφικά μηχανήματα και τα όπλα που φέρει.

Το άλλο τουρκικό F-16 (σμηναγός Xαλί Iμπραήμ) αφήνει τον σχηματισμό και έρχεται πίσω από τον Έλληνα πιλότο Κ. Ηλιάκη, ενώ ο άλλος Έλληνας πιλότος έχοντας μείνει πιο πίσω, έρχεται πίσω από τον Τούρκο και τον εγκλωβίζει.

Ο Τούρκος σμηναγός λέει στον Κ. Ηλιάκη να φύγει δίπλα από το RF-4 ενώ παράλληλα τον εγκλωβίζει. Ο Έλληνας πιλότος δεν φεύγει, ο Τούρκος μιλά συνθηματικά στους άλλους δύο Τούρκους πιλότους και εξαπολύει ένα πύραυλο, ενώ ταυτόχρονα τα τρία τουρκικά αεροσκάφη στρίβουν προς διάφορες κατευθύνσεις. Ο πύραυλος πλήττει το αεροσκάφος του Κ. Ηλιάκη το οποίο εκρήγνυται. Ο άλλος Έλληνας πιλότος εξαπολύει και αυτός ένα πύραυλο, αλλά λόγω του απότομου ελιγμού του Τούρκου τον βρίσκει στο φτερό και τον καταρρίπτει.

Συνέβη λοιπόν αερομαχία και όχι «σύγκρουση ή ατύχημα» όπως προσπαθούν να μας πείσουν.
Ας δούμε τώρα και μερικά στοιχεία καθώς και πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω, τα οποία σημειώνω δεν αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Κατ' αρχάς ο Αιγύπτιος πιλότος ενός παριπτάμενου πολιτικού αεροσκάφους δήλωσε ότι είδε δύο εκρήξεις (στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων την πρώτη μέρα,- οι εφημερίδες την επομένη - έγραψαν για μία έκρηξη). Αν όντως είχε γίνει σύγκρουση των δύο μαχητικών με ταχύτητες άνω των 500 μιλίων που πετούσαν θα έβλεπε μόνο μία έκρηξη και δεν θα είχε σωθεί κανείς.

Έπειτα, άλλος αυτόπτης μάρτυς παραπλέοντος σκάφους, ένας Φιλιππινέζος καπετάνιος, δήλωσε και αυτός ότι άκουσε και είδε πρώτα μία μεγάλη έκρηξη και μετά είδε και μία δεύτερη μικρότερη με λιγότερο καπνό (τηλεοπτικός σταθμός Αlpha). Τούτο, διότι ο άλλος Έλληνας πιλότος βρήκε το τουρκικό αεροσκάφος στο φτερό και γιʼ αυτό ο μάρτυς είδε λιγότερο καπνό. Επίσης αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Τούρκος πιλότος πρόλαβε να ενεργοποιήσει το αυτόματο σύστημα εκτίναξης του καθίσματος και να διασωθεί τελείως ανέπαφος. Να σημειωθεί ότι ο Φιλιππινέζος καπετάνιος, ενώ είχε προορισμό τον Πειραιά, τελικά πήγε στη Μάλτα, γιατί;

Πως δικαιολογείται ο πανικός και το σοκ της ελληνικής κυβέρνησης αν όντως ήταν «σύγκρουση-ατύχημα»; Στη δεκαετία του 1990 είχαν πέσει δύο τουρκικά και ένα ελληνικό μαχητικό με νεκρούς πιλότους και από τις δύο πλευρές κατά την διάρκεια αναχαιτίσεων και εμπλοκών, όμως δεν ακολούθησε ούτε κλιμάκωση της κρίσης, ούτε θερμό επεισόδιο όπως στην τελευταία περίπτωση, ενώ οι ελληνοτουρκικές σχέσεις τότε δεν ήταν καθόλου «ειδυλλιακές», σε αντίθεση με τη σημερινή συνεχώς προβαλλόμενη «ελληνοτουρκική φιλία».

Γιατί βρέθηκαν, αμέσως μετά, στον αέρα περί τα 120 μαχητικά και από τις δύο πλευρές, πράγμα που δεν συνέβη στις προηγούμενες περιπτώσεις; Στην Κρήτη ενεργοποιήθηκαν οι S-300, κάτι που δεν μεταδόθηκε από πουθενά.

Οι Τούρκοι έδειξαν διάθεση να τελειώσει γρήγορα αυτή η ένταση που δημιουργήθηκε, ακριβώς επειδή γνώριζαν ότι από υπαιτιότητα του πιλότου τους ξεκίνησε, γιʼ αυτό και τα τουρκικά μέσα κράτησαν χαμηλούς τόνους μετά από υποδείξεις της πολιτικο-στρατιωτικής ηγεσίας της Άγκυρας. Οι Τούρκοι από τις τρεις η ώρα το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσαν ότι ο Έλληνας πιλότος είναι νεκρός.

Είναι επόμενο, αφού ο πιλότος τους, τους είχε αναφέρει τα πάντα, δεδομένου ότι αυτός είχε «εκτελέσει» τον Έλληνα πιλότο από πολύ κοντά.
Γιατί το ΥΠΕΘΑ δεν δίνει στη δημοσιότητα την αναφορά του άλλου Έλληνα πιλότου, καθώς και το video από το δεύτερο F-16 αφού ήταν «ατύχημα»; Είναι φανερό ότι επιχειρείται συγκάλυψη των αληθινών γεγονότων όπως και στην περίπτωση των Ιμίων.

Οι παραπάνω διαπιστώσεις και τα ερωτήματα επιβεβαιώνουν κατηγορηματικά την περιγραφή της αερομαχίας και της κατάρριψης του ηρωικού σμηναγού Κ. Ηλιάκη. Γιʼ αυτούς τους λόγους οι Έλληνες πιλότοι μας είναι τόσο εξαγριωμένοι και τρέχουν οι πολιτικοί να κατευνάσουν τα πνεύματα. (Χθες μόλις (24-9-10) ανακοινώθηκε η υιοθεσία από τη Βουλή των παιδιών όλων των μέχρι τώρα φονευθέντων στην εκτέλεση του καθήκοντος πιλότων) Δεν είναι δε καθόλου απίθανο, να επισκεφθούν οι πολιτικοί μας τον Τούρκο πιλότο για να δουν «πως είναι η υγεία του και να του ζητήσουν συγνώμη επειδή τον καταρρίψαμε».

Είναι φανερό ότι οι πολιτικοί «μας» δυστυχώς συνεχίζουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό και να συνεργούν στη συρρίκνωση των κυριαρχικών του δικαιωμάτων, για τα οποία έχει καταβάλει βαρύ φόρο αίματος προκειμένου να τα ελευθερώσει, αλλά και για να τα κρατά ελεύθερα. Η υποχωρητικότητά τους έναντι των παραλόγων και ανιστόρητων διεκδικήσεων των γειτόνων μας, και όχι μόνο, δεν έχει όρια.

Έχει όμως όρια η ανοχή και η υπομονή των Ελλήνων.
(Είναι όμως τραγικό, να μεταδίδονται μέσω σε χρόνο μηδέν videάκια της Τζούλιας ή φωτογραφίες άσημων ή κάθε λογής ια ή ερωτικά και μη κουίζ και κλπ ενώ για άρθρα με περιεχόμενο όπως το παραπάνω, όχι απλώς να μη γίνεται λόγος, αλλά να τα βρίσκουμε κι εντελώς τυχαία ! ! !) »

Ο Σόλων είπε ότι αν δεν ασχοληθείς εσύ με τα κοινά, τότε κάποιος κατώτερός σου θα το κάνει. Αυτό πάθαμε. Και επέπλευσαν οι φελλοί. Μας τους έφεραν, όπως ειχαν κάνει και παλιοτερα με άλλο τροπο, μεταπολεμικά, τους ζητωκραυγάσαμε χωρίς να ξέρομε καν ποιοί είναι, τους υποδεχθήκαμε ως εθνοσωτήρες, και τους αφήσαμε να μας κυβερνούν από τότε. Και οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν οι κατώτεροι μεταξύ των Ελλήνων. Οι πιο δουλικοί ! !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

H GREEK HACKING SCENE ΧΑΚΑΡΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ εβραιογιωργάκη OPENGOV ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ


κλικ στη φωτο για να διαβάσετε

Η Greek Hacking Scene χάκαρε την σελίδα του πρωθυπουργού και συγκεκριμένα το opengov στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα σε όσους αφήνουν τους ανθέλληνες να αλωνίζουν στο διαδίκτυο και να παρανομούν καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και καταστρατηγώντας το Ελληνικό Σύνταγμα.

Διαβάστε το μήνυμά τους:

Η ΕΥΠ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΙΔΗ BULGARMAK ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ PASPAROGATOS ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΩΣ Η ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ"

ΥΠΟΓΡΑΦΗ GREEKHACKING SCENE

kondor & dr0pper

Να σημειώσουμε πως στο σάιτ τον τρολοφασιστοειδών του τρομπακτικού (κλικ εδώ) βρήκε στήριξη ο γνωστός ανθέλληνας Αντωνιάδης ο οποίος στοχοποιούσε την GHS και συνεχίζει ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

Το μήνυμα της Greek Hacking Scene είναι ΣΑΦΕΣ. Η ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ...ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ ΟΛΑ!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ OPENGOV ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ

ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΑΛΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΩΚΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕ!

πηγη