Χρήστες OnLine

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. !!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ...


Η φωτογραφία είναι από πορεία στις αρχές της δεκαετίας του '90, όπου το σύνθημα "Η Ελλάδα ανήκει στους 'Ελληνες" (αλλά και η Ελληνική σημαία να προσθέσω) ήταν "προοδευτικό" και ήταν το κεντρικό ιδεολογικό πιστεύω των ΠΑΣΟΚων αλλά και των "φίλων" του κινήματος. Εάν σήμερα κάποιος υψώσει αυτό το ίδιο πανό, με το ίδιο σύνθημα, θα "στιγματιστεί" από τα φερέφωνα της Νέας Τάξης ως "Ρατσιστής", "ξενόφοβος", "χρυσαυγίτης", "χιτλερικός" και όλες τις πληγές του Φαραώ...

Το ίδιο κόμμα, με τα ίδια περίπου στελέχη, με την ίδια εκλογική βάση, έλεγε "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και σήμερα λέει "Έλληνας και γεννιέσαι και γίνεσαι", διορίζει τις Αλ-Σαλέχ Δραγώνα και το κακό συναπάντημα και βέβαια έχει απεμπολήσει κάθε τι πατριωτικό και εθνικό.

Το πίστευαν τότε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, ή μας κορόιδευαν; Πιστεύουν σήμερα ότι η Ελλάδα ΔΕΝ ανήκει στους Έλληνες; Τους αρέσει που σήμερα δεν μπορούν να πουν αυτό το σύνθημα που έλεγε ο ιστορικός ιδρυτής του κινήματος, ο Ανδρέας Παπανδρέου, γιατί θα τους κατηγορήσουν οι ίδιοι τους οι σύντροφοι για "ρατσιστές";

Αναρωτιέμαι γιατί δεν ξεσηκώνονται οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν παίρνουν με τις λεμονόκουπες όλους αυτούς τους περίεργους; Γιατί δεν μιλάνε; Τι περιμένουν ακόμα να συμβεί; Και απάντηση δεν πήρε...

Το ΠαΣoΚ αρνήθηκε την ψήφο στους Έλληνες ομογενείς του εξωτερικού "για να μη αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα"! και τώρα; ...δίνουν το δικαίωμα ψήφου στους Πακιστανούς και τους κάθε λογής λαθρομετανάστες!

Αν έχουν λίγη τσίπα, τουλάχιστον γι αυτό το θέμα, θα πρέπει να κάνουν δημοψήφισμα...

Πηγή http://dhmopshfisma.blogspot.com

Άνοιξαν Κερκόπορτα στην Θράκη: Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο πρωθυπουργός

Ικανοποιήθηκε το αίτημα της Άγκυρας: Νέα οδός στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα ενώνει τους μουσουλμάνους της Βουλγαρίας, που είναι αναγνωρισμένη τουρκική μειονότητα με τους μουσουλμάνους Ξάνθης και Ροδόπης. Παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του Βούλγαρου ομολόγου του Μπόϊκο Μπορίσοβ άνοιξε στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στο νομό Ξάνθης, μία οδική αρτηρία που θα ενώσει την συμπαγή μάζα των μουσουλμάνων Βουλγάρων με τους ομοθρήσκους τους των νομών Ξάνθης και Ροδόπης. Έτσι ικανοποιείται και το έντονο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει για την διάβαση αυτή η Άγκυρα. Ο νέος συνοριακός σταθμός μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας στην περιοχή Θερμών στο Νομό Ξάνθης. Μία εξέλιξη για την οποία βετεράνος διπλωμάτης δήλωσε «Κάποτε θα κλάψουμε πικρά για την απόφαση αυτή».

Μάλιστα ετοιμάζεται και μία ακόμα διάβαση στο Νομό Ροδόπης, ενώ τελειώνει και η οδός Κάρτζαλι – Κομοτηνής! Η Ελλάδα είχε βεβαίως το δικαίωμα να αρνηθεί την διάνοιξη αυτών των διαβάσεων για λόγους εθνικής ασφάλειας, αλλά δεν το έκανε.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Γράφει σχετικά το defence.net: «Ποιος θα εμποδίσει τα επόμενα, είκοσι ή τριάντα, χρόνια την δημιουργία ενός σκηνικού με εκατομμύρια μουσουλμάνων, ελεγχόμενων από την Τουρκία (και βέβαια, αυτό είναι το πρόβλημα) και μερικές δεκάδες χιλιάδες Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα περικυκλωμένων από εκατομμύρια ελεγχόμενων από την Άγκυρα, τουρκόφωνων ή μη, μουσουλμάνων (αλλά πάντα ελεγχόμενων από την Άγκυρα) στα δυτικά και βόρεια και την Τουρκία στα ανατολικά;»


Το αποτέλεσμα αυτών των συνοριακών διαβάσεων θα είναι να έρθουν σε άμεση επαφή ένας πληθυσμός περί των 800.000 τουρκόφωνων Βούλγαρων μουσουλμάνων (το 10% του πληθυσμού της Βουλγαρίας) με τις 200.000 Έλληνες μουσουλμάνους της περιοχής


Οι οποίοι Βούλγαροι μουσουλμάνοι όχι απλώς δεν θεωρούνται θρησκευτική μειονότητα όπως ισχύει στην Ελλάδα με βάση τη συνθήκη της Λοζάνης, αλλά είναι χαρακτηρισμένοι ως «τουρκική μειονότητα» και μάλιστα με αυξημένα προνόμια μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος το 1990


πηγη


ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟ(ΣΑΤΑΝΟΑΝΘΕΛΛΗΝΟ)ΣΤΟΜΟΣ:ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ


ΟΤΑΝ Η ΣΗΨΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Ξαναχτύπησε ο Νεοταξίτης Μητροπολίτης Μεσσηνίας

Μέσα από την Καθημερινή της Κυριακής δηλώνει υπέρ της χορήγησης ιθαγένειας στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και έχει και το θράσος να μας μιλάει για ελληνισμό τον οποίον προσπαθεί να εξολοθρεύσει λέγοντας:"Ο ελληνισμός ποτέ δε σκέφτηκε με κριτήρια αρίας φυλής" χαρακτηρίζοντας "απαρχαιωμένες" τις απόψεις όσων θεωρούν ότι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες δεν ανήκουν στην ελληνική κοινωνία. Ο Ηρόδοτος σίγουρα θα του είναι άγνωστη λέξη και είναι και αυτός απαρχαιωμένος συμφωνώντας με τα δημοσιογραφάρια του Αντένα που είχαν πει ακριβώς το ίδιο κατόπιν εντολών.

Μετά από τα γνωστά "φασίστες" "ακροδεξιοί" που κολλά μέχρι τώρα η νεοταξική λαίλαπα και ο ανθελληνικός συρφετός σε όσους διαφωνούν με το κατάπτυστο νομοσχέδιο ισλαμοποίησης της πατρίδας μας, έρχεται ένας ανθέλληνας ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ εκπρόσωπος του Χριστού μέσα από τον χώρο της Εκκλησίας αυτή την φορά να μας χαρακτηρίσει "ναζί" και ότι κρίνουμε ως "Άρια φυλή".

Ποιός τα λέει αυτά;

Ο ανάξιος μητροπολίτης Μεσσηνίας που ως σύγχρονος εκπρόσωπος του Πλανητικού Φασισμού, της Παγκοσμιοποίησης και της Μαζοποίησης των λαών προωθεί τα σχέδια του Μεγάλου Αδελφού των εβραιόδουλων που θέλουν να διαγράψουν από το λεξικό τις λέξεις έθνος και πατρίδα.

Αλλά ο συγκεκριμένος ανάξιος έχει παρελθόν.

Επιδιώκει και την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας προωθώντας με δηλώσεις του κατά το πρόσφατο παρελθόν την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τους δημόσιους χώρους ενώ έχει ταχθεί ανοικτά και ενάντια στον θρησκευτικό όρκο.
Τι νομίζετε... τυχαία είναι εκεί που βρίσκεται...τυχαία τον διόρισαν μέσα στα σπλάχνα της Εκκλησίας;... Το σάπισμα εκ των έσω όπως είχε προφητέψει ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη γίνεται επί των ημερών μας.

ΞΟΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΤΑΝΟΣΤΟΜΟ!

πηγη


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΞΥΠΝΗΣΑΝ (;) ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ !!! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΤΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ...


Πηγή http://esxatianasxesi.blogspot.com
Κάντε κλικ στην εικόνα..

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ;Στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, υπάρχει μια τεράστια τοιχογραφία που απεικονίζει τον Μωϋσή να παραδίδει τις Δέκα Εντολές.

Έδρεύει σε ένα ιστορικό κτήριο με εξαιρετική αρχιτεκτονική, το Παλάτι της Ειρήνης στη Χάγη. Τα πλήρη στοιχεία του βρίσκονται στην ιστοσελίδα του : http://www.icj-cij.org/


Οι αρχιτέκτονες της κεντρικής Αίθουσας Συνεδρίασεων είχαν την επιτυχή έμπνευση να φιλοτεχνηθεί αυτή η τοιχογραφία , διότι υπένθυμίζει την πρώτη νομοθεσία του Θεού στους ανθρώπους για την ορθή σχέση μεταξύ τους και με τον Θεό.

Δημιουργεί στον χώρο ένα δέος και παροτρύνει σε μια συναίσθηση του καθήκοντος, δεδομένου ότι όλοι δικαζουν και δικάζονται ενώπιον του Θεού ως Νομοθέτη, και πρέπει να εφαρμόζουν την δικαιοκρισία του και τις εντολές του. (Δεν ασχολούμαστε εδώ με το γεγονός ότι ως Χριστιανοί, όχι μόνο τις εντολές του Χριστού, αλλά ούτε τις Δέκα εντολές εφαρμόζουμε όπως πρέπει...)

Μήπως λοιπόν η μισσαλόδοξη λογική των πολεμίων των θρησκευτικών συμβόλων, -αυτών που συνέχεια μιλούν για ανεκτικότητα, αλλά αυτοί δεν ανέχονται τους Χριστιανούς- θα απαιτήσει και την καθαίρεση της ιστορικής τοιχογραφίας γιατί τάχα τους ασκεί προσηλυτισμό και προσβάλει την θρησκευτική τους ελευθερία;

Μήπως και οι αποφάσεις του Δικαστηρίου, κατ΄ αυτούς είναι μεροληπτικές, διότι ελήφθησαν κάτω από μια τέτοια τοιχογραφία; (δεν είναι φαντασία μας, έχει λεχθεί παρόμοιο με αυτό ... http://www.tideon.org/index.php?option=com_content&view=article&id=934:2009-11-13-23-35-55&catid=170:2009-05-29-17-22-31&Itemid=71
)

Ας φυλαχθούμε από τέτοια φαιδρά νομιμοφανή εικονομαχικά επιχειρήματα ...

πηγή:tideon.org

Σχόλιο:Ο Μωυσής δεν παραβιάζει τα "ανθρώπινα δικαιώματα" γιατί αποτελεί την ιστορία των Εβραίων.

Ο Χριστός που Σταύρωσαν είναι αυτός που τους ενοχλεί.

Κόσσοβο - Το κράτος μαφία!


Εννέα χρόνια συμπληρώθηκαν από την έναρξη των Νατοϊκών βομβαρδισμών κατά της Σερβίας, όταν στις 24ης Μαρτίου 1999 χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., εκατοντάδες αεροσκάφη έσπειραν τον θάνατο και την καταστροφή. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους 37.200 ξένοι στρατιώτες ουσιαστικά κατέλαβαν την Σερβική επαρχία του Κοσσυφοπεδίου.


Χρειάστηκαν 78 ημέρες συνεχών βομβαρδισμών, κατά τους οποίους σκοτώθηκαν σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 1.002 Σέρβοι στρατιώτες, 2.500 άμαχοι πολίτες, από τους οποίους 89 παιδάκια. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 2.300 επιδρομές από αέρος και επλήγησαν 995 στόχοι, από τα 1.150 αεροσκάφη του ΝΑΤΟ τα οποία εκτόξευσαν 1.300 πυραύλους και έριξαν 2.900 βόμβες μεγάλης ισχύος. Επίσης, έριξαν 36.000 βόμβες διασποράς και έπληξε 112 στόχους με 15 τόνους βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου.


Καταστράφηκαν όλα τα αεροδρόμια της Σερβίας, 54 γέφυρες, 148 μεγάλα κτίρια, δεκάδες εργοστάσια, διυλιστήρια, ενώ καταστράφηκε το 1/3 του συστήματος παραγωγής ενέργειας. Ολική καταστροφή υπέστησαν 310 σχολεία, 41 νοσοκομεία, 176 μνημεία πολιτισμού και 23 μοναστήρια.
Χρειάστηκαν 9 χρόνια παράνομης κατοχής ξένου εδάφους για να ανακηρυχθεί παράνομα η ανεξαρτησία του Κοσσόβου, η οποία απειλεί με αστάθεια τα Βαλκάνια και ανοίγει τις θύρες για την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας.

Αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τι είναι το παράνομο νεότευκτο κράτος των Βαλκανίων. Τις υπόγειες διαδρομές της μαφίας και της διαπλοκής.

Διαβάστε ΟΛH ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΔΩΈχουμε πόλεμο κύριοι ρουφιάνοι του Μέγκα. Οργουελικοί Αρλεκίνοι της φαινομενικής μακαριότητας.Θαυμάστε τους κλόουν του Μέγκα.

Δείτε τον ελεεινό Στραβελάκη πως κόβει το ρεπορτάζ γιατί “Δεν τον παίρνει ο χρόνος”!

Άλλη μία πολεμική ενέργεια, άλλο ένα δείγμα του μίσους που κουβαλάν αυτοί οι άνθρωποι για ότι κινείται σε αυτή τη χώρα. Εν ψυχρώ δολοφονία με πολεμικό όπλο ενός μεροκαματιάρη και τραυματισμός ενός άλλου. Γράφαμε πρόσφατα ότι Όταν κάποιος πυροβολεί με καλάσνικωφ 8χρονη μαθήτρια δημοτικού ή έγκυο εργαζόμενη γυναίκα, δεν χρειάζεται να είναι πράκτορας για να προκαλεί απέχθεια.

Δείτε τώρα πως τα καθάρματα των ΜΜ”Ε” προσπαθούν να αποκρύψουν τις θηριωδίες εναντίον του Ελληνικού λαού. Όπως άλλοτε που τα αφεντικά τους θησαύριζαν από το πλιάτσικο του χρηματιστηρίου και είχε πέσει εντολή να μην αναφέρουν τις αυτοκτονίες πολιτών για τα χαμένα τους λεφτά! Γράφει το Τρωκτικό:

Θα έπρεπε να ντρέπονται στο MEGA όλοι μαζί! Σήμερα ένας άνθρωπος πέθανε απο ληστές σε χρηματαποστολή και την είδηση την έπαιξαν πριν τον καιρό στο τέλος του δελτίου για λιγότερο απο 1 λεπτό. Ενώ ακριβώς πριν είχαν ξένες ειδήσεις άσχετες… Ντροπή σας κύριοι ανθρώπινη ζωή χάθηκε! Για όλες τις μπούρδες είχατε χρόνο για αυτόν τον άνθρωπο που χάθηκε δεν είχατε…

Απολαύστε το βίντεο της ντροπής με τα Οργουελικά καθάρματα:πηγή:Ολυμπία

Αθλιε Πρετεντέρη η ιθαγένεια δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα.Σταμάτα να ξεφτυλίζεσαι θα πέσουν ντομάτεςΑΘΛΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΤΟΜΑΤΑ.

Πουθενα δεν αναφερεται στο Σύνταγμα οτι το δικαιωμα της ψηφου ειναι δικαιωμα πολιτικο...οχι ανθρωπινο-ατομικο ενω το αρθρο 4 που επισης αναφερεται στα ατομικα δικαιωματα στην παρ 3 κανει αναφορα στις προυποθεσεις αφαιρεσης της ιθαγενειας οχι στην χορηγηση που ειναι πολιτικη πραξη και ανηκει στην διακριτικη ευχερια του καθε κρατους κατι που δεν συμβαινει με τα ανθρωπινα δικαιωματα που θεωρητικα ολα τα κρατη βαση του καταστατικου του ΟΗΕ αλλα πολυ περισσοτερο τα ευρωπαικα και λογω Ε.Ε ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟΝ ΛΑΟ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=309895&dt=16/01/2010

Γενεύη, αρχές της δεκαετίας του ΄80. Θυμάμαι που οι ζωόφιλοι μάζευαν υπογραφές για να προκαλέσουν ένα τοπικό «δημοψήφισμα λαϊκής πρωτοβουλίας» - όπως ονομάζονται εκεί τα δημοψηφίσματα που γίνονται με πρωτοβουλία των πολιτών και όχι των Αρχών. Αντικείμενο του δημοψηφίσματος; Αν ο Δήμος της Γενεύης έχει δικαίωμα να βάζει... αντισυλληπτικές ουσίες στην τροφή των περιστεριών (η οποία υποχρεωτικώς διανέμεται στα δημόσια πάρκα!) ώστε να μην πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα.
Εν τω μεταξύ έφυγα από τη Γενεύη και δεν πληροφορήθηκα ποτέ την έκβαση αυτής της γενναιόδωρης πρωτοβουλίας. Αλλωστε οι Ελβετοί είναι πρωταγωνιστές στο άθλημα του δημοψηφίσματος. Ψηφίζουν για τα πάντα. Για τα περιστέρια, για τους μιναρέδες, για το αν θα μπουν στον ΟΗΕ και για το δικαίωμα ψήφου των γυναικών- παρεμπιπτόντως, το απέκτησαν μόλις το 1971 έπειτα από αρκετά απορριπτικά δημοψηφίσματα μεταξύ ανδρών ψηφοφόρων...
Η πιο εύκολη λύση: να κάνουμε ένα δημοψήφισμα. Και η πιο δημοκρατική. Αφότου μάλιστα θεωρήθηκε μεγάλη κατάκτηση να εκλέγονται οι αρχηγοί των κομμάτων «από τη βάση», δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην αποφασίζει η «βάση» και για τα δικαιώματα των μεταναστών ή για το Πρόγραμμα Σταθερότητας.
Διότι, αν είναι να ψηφίσουμε για τα δικαιώματα των μεταναστών, μπορεί θαυμάσια να γίνει δημοψήφισμα για το Πρόγραμμα Σταθερότητας, για τα τέλη κυκλοφορίας ή για τα περιστέρια της πλατείας Συντάγματος. Οι Ελβετοί το κάνουν καλά επειδή το κάνουν για όλα. Ασε δε που είμαι βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός θα μπορούσε με συντριπτική πλειοψηφία όχι μόνο να ψηφίσει για τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά να τα καταργήσει κιόλας.
Ολα αυτά είναι πολύ εύκολα, πολύ δημοκρατικά και πολύ λογικά. Ποιος θα στερήσει από τον λαό το δικαίωμα της απόφασης; Και ποιος θα αμφισβητήσει την ετυμηγορία της πλειοψηφίας; Να ψηφίσουμε, επιτέλους! Να βρούμε τι θέλουν οι περισσότεροι. «Βγες έξω να μετρηθούμε, ρε!» είναι άλλωστε η συνηθέστερη παραίνεση κάθε έλληνα οδηγού που σέβεται τον εαυτό του.
Υπάρχουν, βεβαίως, ορισμένοι που θεωρούν ότι η ποιότητα μιας δημοκρατίας δεν προκύπτει μόνο από την επιβολή της πλειοψηφίας, αλλά και από το πώς μεταχειρίζεται τις μειοψηφίες της. Που πιστεύουν ότι τα ζητήματα δικαίου, φρονήματος και ανθρώπινης υπόστασης δεν υπόκεινται σε εκλογικές διαδικασίες, δεν υπακούουν στον νόμο του πλήθους. Που πρεσβεύουν, με άλλα λόγια, ότι «τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε δημοψηφίσματα».
Είμαι ιδιαιτέρως υπερήφανος που αυτό το τελευταίο το δήλωσε ο Πρωθυπουργός της χώρας.


πηγή:
vendeta

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ....ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΡΟΚΤΙΚΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ,ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΤΟΥ .....ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΟΡΙΟΣ.......

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ,ΕΝΩ ΑΡΝΕΙΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ,

ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ,ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΛΠ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ...ΛΑΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ....

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ,ΛΑΚΩΝΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ,ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ,Η ,ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.........

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ......


ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

Αναγνώστης