Χρήστες OnLine

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ


Η σφοδρή επίθεση που άρχισε πριν από εννέα περίπου μήνες εναντίον του Έλληνα κορυφώνεται σταθερά με αντικειμενικό σκοπό την ολοκληρωτική κάμψη του ηθικού και της αξιοπρέπειας του.

Και νομοτελειακά την εξαφάνισή του ως οντότητας. Όχι τον θάνατό του βιολογικά. Τον θάνατό του συνειδησιακά.

Η εφαρμογή του δόγματος Κίσσινγκερ, όπως διατυπώθηκε πριν από 35 περίπου χρόνια εφαρμόζεται πλέον απροκάλυπτα, απροσχημάτιστα και με ιδιαίτερη σφοδρότητα.

Ανυπότακτος ο Έλληνας. Από την μάχη των Θερμοπυλών μέχρι σήμερα. Μία ιστορία χαραγμένη από μία γραμμή αίματος η οποία καθόρισε την συλλογική συνείδηση του Έλληνα και όρισε έννοιες όπως , Πατρίδα, ηρωισμός, Εθνική ανεξαρτησία και πολλές ακόμα οι οποίες λειτούργησαν ως αρχές για τον υπόλοιπο κόσμο μέσα από τους αιώνες.

Αυτή η συλλογική συνείδηση και μνήμη άρχισε να αποξυλώνεται συστηματικά την τελευταία 35ετία.

Εκείνο που καλλιεργήθηκε στην συνείδηση του Έλληνα, μεθοδευμένα και στοχευμένα ήταν η απαξίωση της ύπαρξής του, ο ευτελισμός της ιστορίας του και η ο συνδυασμός της λογικής του φοβισμένου κουνελιού ή της πονηρής νυφίτσας.

Ο φόβος του πολέμου και της αντιπαράθεσης οδήγησε στα Ίμια! Χωρίς να αντιδράσει ο Έλληνας. Ο Έλληνας των Θερμοπυλών, του Μαραθώνα, του Βυζάντιου, του 1821, του ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ. Ακόμα και όταν τρείς ψυχές Ελλήνων καταποντίστηκαν το βράδυ εκείνο!! Γιατί αυτό του υπέβαλλαν να κάνει.

Ο φόβος της απώλειας των «κεκτημένων» και η ξέφρενη πορεία προς τον εύκολο πλουτισμό και την υπερκατανάλωση, η οποία πορεία μεθοδεύτηκε συστηματικά, στάλα - στάλα δηλητηρίασε την ψυχή και ακρωτηρίασε τη συνείδηση των Ελλήνων που οι προτεραιότητές τους άλλαξαν και ξέχασαν......

Η μεθοδευμένη αυτή προσπάθεια εντολέων των αρχόντων της νέας τάξης, καταλήγει σήμερα.

Το έδαφος έχει καλλιεργηθεί και οι συνθήκες είναι ώριμες. Η κατ' επίφαση οικονομική «καταστροφή» η οποία μεθοδεύθηκε συστηματικά την τελευταία δεκαετία, οδήγησε στον κατακλυσμό μέτρων επιβαλλόμενων από τους άρχοντες της νέας τάξης, με την άνευ όρων συναίνεση των κυβερνώντων, θέτοντας σε διαπραγμάτευση και κίνδυνο την ίδια την Εθνική υπόσταση της χώρας.

Μετά το 1922 και την Εθνική καταστροφή, η χώρα βρίσκεται μονίμως σε θέση άμυνας και υποχώρησης. Δεν διεκδικήσαμε ποτέ τίποτα, ούτε καν τα αυτονόητα, ενώ η ενδοτικότητά μας σε πάσης φύσεως απαιτήσεις και η δουλικότητα απέναντι σε αυτόκλητους σωτήρες και επικίνδυνους διεκδικητές έχουν ξεπεράσει τις όποιες κόκκινες γραμμές έχουν τεθεί κατά καιρούς από τους «ηγέτες» της χώρας μας.

Μέσα από μιάς κακής ποιότητας δημοκρατία, προσαρμοσμένης στις ανάγκες του κάθε κόμματος και όχι του Έλληνα πολίτη, οι υποτιθέμενοι πολιτικοί ταγοί του τόπου αυτού, κινήθηκαν και κινούνται με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον και την πολιτική τους επιβίωση, διαλύοντας τον κοινωνικοπολιτικό ιστό της χώρας, ισοπεδώνοντας τις αντιστάσεις του Έλληνα και στριμώχνοντάς τον στη γωνία ανίκανο να αντιδράσει από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Είναι πλέον ορατή δια γυμνού οφθαλμού η λυσσώδης και έντονη προσπάθεια διάλυσης όλων εκείνων των διαχρονικών στηριγμάτων του Ελληνισμού, τα οποία συνετέλεσαν αποφασιστικά στην οικοδόμηση και την επιβίωση αυτής της χώρας.

Ο αφελληνισμός των Ελληνόπουλων πραγματοποιείται πλέον συστηματικά δια των εντεταλμένων οργάνων του αρμόδιου Υπουργείου, σβήνοντας από τη συλλογική μνήμη, η οποία καλλιεργείται στα σχολεία πρωτίστως, την Ελληνική Ιστορία είτε παραλείποντας γεγονότα είτε διαστρεβλώνοντάς τα. Απομένει η ατομική μνήμη η οποία καλλιεργείται στα σπίτια από τις οικογένειες οι οποίες προσπαθούν να περισώσουν ότι μπορούν και να εμφυσήσουν στα παιδιά τους τις αρχές εκείνες που κράτησαν τη χώρα όρθια 3.500 χρόνια.

Η Ορθόδοξη Ελληνική Πίστη, λιθοβολείται με άκρατο φανατισμό, που μόνο μουσουλμάνοι θα επιδείκνυαν, χωρίς ουσιώδη αντίδραση από τους εκλεκτούς Ιεράρχες οι οποίοι υπό το φόβο της απώλειας των κατεχομένων τους σιωπούν και έχουν υποταχθεί ολοκληρωτικά στις επιταγές των αρχόντων της νέας τάξης.

Διαλύεται συστηματικά η συνοχή και η δομές των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Το προσωπικό υφίσταται σφοδρότατη επίθεση όχι μόνο σε οικονομικό, αλλά κυρίως σε ηθικό επίπεδο από έναν υπουργό ο οποίος απαξιώνει ανοικτά τους Έλληνες Αξιωματικούς, οικοδομώντας επάνω τους το ηγετικό προφίλ του, εκτελώντας παράλληλα τις εντολές της νέας τάξης, επιδεικνύοντας άκρατο φανατισμό εξοντώνοντας τους αντιρρησίες και περιχαρακώνοντας την «αυλή» του με ανόητα ανθρωπάκια τα οποία προσπαθούν να εξασφαλίσουν πρόσκαιρα οφέλη το ταχύτερο δυνατό.

Αποδομείται με ιδιαίτερη έμφαση ο εθνολογικός χαρακτήρας της χώρας μας, με την εμφύτευση της Ελληνικής ιθαγένειας σε ανθρώπους που θα λειτουργήσουν σαν πέμπτη φάλαγγα σε εύθετο χρόνο, γιατί αυτή είναι η αποστολή τους

Παρά τις όποιες ανόητες ενστάσεις των «προοδευτικών - δημοκρατικών κύκλων» της ταλαίπωρης χώρας, η ουσία είναι ότι αποσυντίθεται ο ιστός ύπαρξής μας με αμείλικτα χτυπήματα στους βασικούς συντελεστές που μας κρατάν όρθιους.

Το ερώτημα που προβάλλει σκοτεινό και επιτακτικό είναι ένα:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΠΗΓΑΔΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 35ΕΤΙΑΣ?

Οι διαπιστώσεις και οι αναλύσεις,για το τι πρέπει να γίνει, βοηθούν στον προβληματισμό. Το αποτέλεσμα έχει σημασία. Η πράξη.

Ο Έλληνας έχει φτάσει στα όρια της ύπαρξής του. Έχουν ανατραπεί τα πάντα στη ζωή του από αναίσθητους και ανθέλληνες ηγετίσκους, που συνέτριψαν τη ζωή του για ίδια οφέλη. Άνθρωποι οι οποίοι συνεχίζουν να εμπαίζουν την ψυχή του με αηδιαστικά ψεύδη και μεγαλόστομες υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα. Από το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» μέχρι το «ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ», ο Έλληνας εμπαίζεται και οδηγείται βαθύτερα στην άβυσσο.

Η Ελλάδα επιβίωσε επί 3.500 χρόνια, γιατί το φρόνημα, η θέληση και η πίστη κυριαρχούσαν στη καθημερινότητά του. Και η αγάπη για την Πατρίδα του.
Σήμερα όλα αυτά γκρεμίζονται με πάταγο.

Πρέπει να αντιδράσουμε.
Ως άτομα.
Ως ομάδες.
Ως Λαός.
Ως ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τ Ω Ρ Α!!!

Ε.Α.

πηγη

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΖΕΦΡΥ-ΝΤΟΡΑΣ- ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!



Βλέπετε,ο κόσμος πρέπει να μασήσει το κουτόχορτο των φιλικών Μμε,ότι τάχα εκείνοι...έσωσαν την Ελλάδα!!!Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μάθει πως:

-ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ.

-ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ.

-ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ "ΘΙΓΕΤΑΙ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

-Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΙΟΥ,ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΙΣ 11.

Όλα τα παραπάνω ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ οι ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ που ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου να τα βλέπουν!

Βέβαια,τα πράγματα είναι λίγο...περίεργα,αφού το συγκεκριμένο βίντεο ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ!

Ποιος λοιπόν θίγεται με το να αποκαλύπτονται οι βρωμιές του στους Πατριώτες;Ή για να το πούμε διαφορετικά,ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ";Το Πασοκ ή η Ντόρα;

Κρυμμένες συμφωνίες αποκαλύπτονται από τον Στρατηγό Νίκο Καρατουλιώτη και τον κ. Καρυπίδη από το κανάλι Flash-TV της Κοζανης.

Όλη η αλήθεια για το Μνημόνιο της ντροπής που υπεγραψε η Ελλάδα.

-Τα σημεία του μνημονίου που αποσιωπήθηκαν.
-Οι όροι που καταστούν την Ελλάδα έρμαιο στα χέρια των δανειστών.
-Η κατάργηση της δημοκρατίας.
-Το τέλος της εθνικής μας κυριαρχίας και η υποθήκευση της ίδιας της χώρας.

-Πώς θα μπορούσαμε να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο.

Δείτε προσεκτικά το αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί:















Πηγή

"Νέο διπλό χτύπημα στους Τούρκους δουλέμπορος στον Έβρο."


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΣΩ ΕΒΡΟΥ..!





Μεγάλο διπλό χτύπημα από αστυνομικούς των τμημάτων συνοριακής φύλαξης Διδυμοτείχου, Μεταξάδων και Ορεστιάδας είχαμε τις δυο τελευταίες μέρες καθώς συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (13/07/2010) δυο Τούρκους υπηκόους στην περιοχή ψαθάδων Διδυμοτείχου καθώς επιχειρούσαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας με πλαστική βάρκα 8 λαθρομετανάστες .

20 ώρες αργότερα συνέλαβαν άλλον έναν τούρκο διακινητή στην περιοχή Πραγγίου καθώς με τον ίδιο τρόπο προσπάθησε να διακινήσει 10 λαθρομετανάστες.

Παρότι τους τελευταίους 3 μήνες οι αστυνομικοί ( πρώην συνοριακοί φύλακες) της Α/Δ Ορεστιάδας έχουν συλλάβει περισσότερους από 30 Τούρκους διακινητές, δυστυχώς το φαινόμενο της λαθροδιακίνησης όχι μόνο δεν έχει μειωθεί αλλά συνεχίζει να έχει θετικό πρόσημο και μάλιστα πολύ μεγάλο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια , καθώς μόνο στην Α/Δ Ορεστιάδας καθημερινά ο αριθμός των συλληφθέντων λαθρομεταναστών ξεπερνά τους εκατό.