Χρήστες OnLine

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ. ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!







1) Ποιοί έβγαλαν εισιτήρια στους λαθρομετανάστες; Τα ακτοπλοικά εισιτήρια είναι ονομαστικά υποχρεωτικά από τον Νόμο. Σε τι όνομα βγήκαν αυτά τα εισιτήρια και ποιοι τα πλήρωσαν; Για να εκδοθεί ένα εισιτήριο επίσης χρειάζονται νομιμοποιητικά έγγραφα αφού αυτά είναι ονομαστικά. Πως οι πράκτορες εξέδωσαν αυτά τα εισιτήρια σε παρανόμους; Εκτός βέβαια εάν επιβιβάστηκαν χωρίς εισιτήρια οπότε αλλάζει το θέμα..


2) Ευθύνη επίσης έχει το Λιμεναρχείο των Χανίων στην Κρήτη. Μα καλά δεν είδαν οι κύριοι αυτοί ότι μέσα σε ένα καράβι της γραμμής μπουκάρουν 250 λαθρομετανάστες; Τι στο διάολο ρόλο βαράνε οι λιμενικοί στα λιμάνια; Επίσης και το Λιμεναρχείο Πειραιά δεν πήρε χαμπάρι ότι μέσα στο καράβι υπήρχαν εκατοντάδες λάθρο; Γιατί δεν τους συνέλαβαν στην έξοδο; Είναι δυνατόν τα καράβια να γεμίζουν με λαθρομετανάστες και με άτομα που δεν ξέρουμε από που κρατάει η σκούφια τους και οι Λιμενικοί να κάνουν τα στραβά μάτια; Και εάν αυτοί ανατινάξουν το καράβι στο μέσω του πελάγους;


3) Και πείτε πως οι Λιμενικοί δεν έκαναν την δουλειά τους. Ο πλοίαρχος του πλοίου όταν είδε το πλοίο του γεμάτο με λαθρομετανάστες πως απέπλευσε με παρανόμους οι οποίοι θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο και τις ζωές των πολιτών μιας και ήταν δρομολόγιο της γραμμής, είτε μεταφέροντας μολυσματικές ασθένειες, είτε θα μπορούσαν να το κρατήσουν σε ομηρία, είτε και να το ανατινάξουν κιόλας;


4) Η γνωστή δικηγόρος των ακροαριστερών τρομοκρατών Κούρτοβικ, παραδέχτηκε σήμερα ότι ήταν μία από τους εγκεφάλους και διοργανωτές της μεταφοράς αυτής των λαθρομεταναστών από τα Χανιά στην Αθήνα. Επίσης το ΣΥΡΙΖΑ και η φοιτητική νεολαία του κόμματος συμμετείχε ενεργά και διοργανωτικά. Η διακίνηση και μεταφορά παρανόμων λαθρομεταναστών αποτελεί κακούργημα που τιμωρείται με τουλάχιστον 10 χρόνια κάθειρξη, για ποιο λόγο δεν συνελήφθησαν ακόμα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα η συνιστώσα "Δίκτυο", η Κούρτοβικ και κάθε άλλος υπεύθυνος για την παράνομη αυτή διακίνηση και μεταφορά λαθρομεταναστών; Κύριε Εισαγγελέα έχετε μεγάλες ευθύνες και είστε υπόλογος επίσης γιατί ακόμα δεν τους μπαγλάρωσες και δεν στείλατε από την πρώτη στιγμή την Αστυνομία να εκκενώσει την Νομική.


5) Περιττό να αναφέρω τις ευθύνες της Πρυτανείας, του Προ-Πο Παπουτσή και της Αστυνομίας γενικότερα. Με αυτά και μόνο, ασχολήθηκαν διεξοδικά τα ΜΜΕ και οι μεγαλοδημοσιογραφίσκοι.


ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ:


Πολιτικό Άσυλο μπορεί να παραχωρηθεί μόνο σε πρόσφυγες, από ανθρώπους δηλαδή που εγκαταλείπουν εμπόλεμες περιοχές. Οι λάθρο που κατέλαβαν την Νομική παρουσιάστηκαν ως Αφγανοί που και σαν Αφγανοί και πάλι δεν δικαιούνται άσυλο μιας και στο Αφγανιστάν δεν υπάρχει πλέον πόλεμος ούτε δικτατορία αλλά δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και επίσημα συνταγματικό δημοκρατικό πολίτευμα. Το ζήτημα είναι ότι όπως απεδείχθη προ ολίγου, οι λάθρο αυτοί δεν είναι καν Αφγανοί αλλά Μαροκινοί. Ως γνωστόν στο Μαρόκο δεν υπάρχει πόλεμος επομένως πρόσφυγες από το Μαρόκο δεν υπάρχουν. Άρα Άσυλο δεν μπορεί κανείς τους να διεκδικεί και μάλιστα εκβιαστικά.


Να αναλάβετε όλοι οι προαναφερόμενοι αμέσως τις ευθύνες σας με πρώτον τον Εισαγγελέα ο οποίος οφείλει αμέσως να δώσει διαταγή για άμεση επέμβαση της Αστυνομίας στην Νομική και να εκδώσει άμεσα, εντάλματα σύλληψης στους διακινητές τους και σε όλους όσους όπως αναλύθηκε άνωθεν, υπέδειξαν αδιαφορία ή πλημμελή συμπεριφορά στην μεταφορά των λαθρομεταναστών από τα Χανιά μέχρι και τη Νομική Αθηνών.

πηγη

ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ - ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣYN και SOROS




ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE:ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ" ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ!


ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ-ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
 


ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SCREENSHOT,ΟΛΩΣ..ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ"!
Στην πραγματικότητα,όπως έχουμε γράψει πολλές φορές,πρόκειται για την ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ,που επιβλήθηκε στους Κρητικούς το 1896 και ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ μετά την ένωση της νήσου με την Ελλάδα:Αυτό άλλωστε συμβολίζει το κόκκινο αστέρι πάνω αριστερά,την σουλτανική επικυριαρχία.

Τα γνωστά βρωμερά και τρισάθλια κέντρα που προπαγανδίζουν την απόσχιση της Κρήτης από το Ελληνικό κρτάτος,ξαναχτύπησαν μέσω του πολυεθνικού τέρατος της Vodafone!

Απ'ό,τι πληροφορούμαστε,η δικαιολογία των υπευθύνων σε παράπονα αγανακτισμένων πελατών τους για το θέμα,είναι πως δεν...πρόκειται για σημαία κάποιου κράτους,αλλά για αυτήν της αεροπορικής εταιρείας SKY EXPRESS!!!

Πρόκειται για ελεεινό ψέμα,αφού τόσο η συγκεκριμένη εταιρεία (την οποία ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΔΩ) όσο και η Vodafone,χρησιμοποιούν την κατοχική σημαία και όχι κάποιο τυχαίο σύμβολο!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ:

-ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ VODAFONE ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,EMAILS ΚΑΙ...ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

-ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

-ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ.

-ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ.

ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ,ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΚΡΑΤΙΔΙΑ":ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ! 
ΠΗΓΗ