Χρήστες OnLine

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Με απόφαση της κυβέρνησης Μπερίσα η αφαίρεση της εθνικότητας από τα ατομικά πιστοποιητικά - ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ



Πλήγμα για την Ελληνική Μειονότητα.

Την ημερομηνία 19 Ιανουαρίου φέρει η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου που ορίζει τα καινούργια μοντέλα διαφόρων πιστοποιητικών που θα εκδίδονται πλέον από τις ληξιαρχικές αρχές.

Έτσι με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ( VKM) Αρ.31 ημερ. 19 Ιανουαρίου 2011 «Σχετικά με την τροποποίηση της Απόφασης υπ.αρ. 332 ημερ. 17.03.2010 του Υπουργικού Συμβουλίου, «Για τον προσδιορισμό της μορφής, των συστατικών στοιχείων, του τρόπου τήρησης και ισχύος των βασικών διακιολογητικών που εκδίδονται από τα ληξιαρχεία» εγκρίνονται τα καινούργια μοντέλα πιστοποιητικών, όπως οικογενειακό, γέννησης, γάμου κλπ.

Η χρήση των καινούργιων μοντέλων αρχίζει από τις 20.05.2011, ενώ τα παλιά πιστοποιητικά που εκδίδονται μετα τις 23 Μαίου θεωρούνται άκυρα.

Πρέπει να επισημάνουμε εδώ πως η τροποποίηση αφορά μια απόφαση του 2010 όπου αναγράφονταν όλα τα στοιχεία όπως και η εθνικότητα. Η προηγούμενη απόφαση (τα προηγούμενα μοντέλα), πράγμα ασυνήθιστο δεν εφαρμόστηκε ούτε ένα χρόνο και τροποποιήθηκε, όπως ήδη σημειώσαμε, μετά τη «θύελλα» των αλβανικών εθνικιστικών κύκλων κατά της απογραφής.

Η τροποποίηση αυτή, καθώς γνωρίζουν οι πάντες στην Αλβανία, στοχεύει την Εθνική Ελληνική Μειονότητα και τον περιορισμό των δικαιωμάτων και ελευθεριών της.

από: http://www.deropoli.com

http://borioipirotika.blogspot.com/2011/05/blog-post_2278.html

ΕΛΛΗΝΕΣ και ΣΗΜΑΙΑ συμβολο της εθνικης αφυπνισης

Ελληνες ενωμενοι διωξτε τους ξεπουλημενους. Αναρτηση σημαιας στον αγνωστο στρατιωτη και το πληθος τραγουδαει τον εθνικο υμνο και μια και δυο και τρεις..



Το πλήθος των Ελλήνων τραγουσούσε συνεχώς τον Εθνικό ύμνο κάνωντας τους ξεπουλημένους να βγάζουν σπυράκια.

Το σύνθημα ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ έκανε την Αλ σαλεχ να κοκκινίζει και το σύνθημα ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ εκανε καποιους μεσα στα γραφεια της βουλής να πιασουν τον λαιμο τους..

Σημείωση : στην Περικλεους κατα τις 8,15 εντοπιστηκε ομαδα παρακρατικων αναρχο-μπαχαλακηδων που πηγαινε προς την συγκεντρωση. με συνοπτικες διαδικασιες πειστηκε να κρυφτει στο πιο κοντινο ασυλο.





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ "ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"-ΥΠΟΠΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ" ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!


Ομολογούμε πως είναι πολύ πιασάρικο:Οι "αγανακτισμένοι" Ισπανοί,να χλευάζουν εμάς τους καλοπερασάκηδες Έλληνες για την απραξία και την απάθειά μας απέναντι στα τόσα φορολογικά μέτρα,την ανεργία κλπ.Παραδεχόμαστε πως κι εμείς,όταν το πρωτοδιαβάσαμε και το πρωτακούσαμε,το...χάψαμε αμάσητο!

Τι γίνεται όμως όταν κάποιος αποφασίσει να ψάξει λίγο παραπάνω το θέμα και να βρει "το βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο" ή όπως λένε άλλοι,"το πανό" που σήκωσαν οι Ισπανοί και αναφερόταν σ'εμάς;

 
ΤΙΠΟΤΑ!ΤΖΙΦΟΣ!Η ΟΛΗ...ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ!Ποτέ οι Ισπανοί δεν φώναξαν ή έγραψαν κάτι τέτοιο!

Δεν το πιστεύετε;Κάντε λοιπόν μια αναζήτηση με την ισπανική μετάφραση του...σλόγκαν,που είναι Hacer la paz no despertar a los griegos.

Αν βαριέστε να γράφετε,ορίστε έτοιμα τα αποτελέσματα.

Βλέπετε εσείς τίποτα;Κανένα βίντεο;Κανένα πανό;Καμιά αναφορά,ΕΣΤΩ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ για το γεγονός;;;

Με τις ώρες ψάχναμε-δυστυχώς για κάποιους,γνωρίζουμε καλά Ισπανικά-αλλά δεν βρήκαμε απολύτως...nada!


ΤΙΠΟΤΑ!Μόνο τα δικά μας αρχιλαμόγια,οι απατεωνίσκοι των Μμε ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ,ανακάλυψαν το συγκεκριμένο...σύνθημα:





Λεπτομέρεια:Στο παραπάνω "ρεπορτάζ",όπως και σε όλων των υπόλοιπων καναλιών,ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Ή ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΝΟ!!!

Προκαλούμε όλα τα κοπρόσκυλα στα Μμε,αν τολμάνε να μας διαψεύσουν και να φέρουν αποδείξεις!Και θα παραδεχθούμε πως κάναμε λάθος,ζητώντας τους συγνώμη!

Μέχρι τότε,ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Επειδή πάντως δεν είμαστε...αφελείς να πιστεύουμε πως έγινε "λάθος" ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ (!!!),είναι φως φανάρι πως κάποιοι σπρώχνουν τον κόσμο ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ",για λόγους που μόνο εκείνοι και τα αφεντικά τους ξέρουν!

Προφανώς,ΚΑΠΟΙΟΙ κατάλαβαν πως ο μόνος τρόπος για να ξεσηκώσεις τον Έλληνα,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ,είναι να του θίξουν το φιλότιμο,κάτι που πετυχαίνουν άριστα με το συγκεκριμένο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ σύνθημα!

Καλούμε λοιπόν,για μια ακόμα φορά,να μην συμμετάσχει ΚΑΝΕΙΣ στα ροζουλί πανηγυράκια τους:Το πράγμα πλέον είναι εξαιρετικά ύποπτο,ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ! 

Γεννηθηκαν και… μεγαλωνουν παιδιά στην καταληψη των Χανιων!



Αυτή είναι η φωτογραφία κάποιου κύριου Juan Etxenike Almeida, it manager του ηλεκτρονικού περιοδικού chania magazine. 
Ο εν λόγω κύριος διδάσκει στο στέκι του μετανάστη την ελληνική στον ελεύθερο χρόνο του και την περασμένη εβδομάδα πρωτοστάτησε σε ηρωικό ξυλοδαρμό (50 εναντίον ενός) ενός πιτσιρικά που βρισκόταν στην αγορά την ώρα τις μάζωξης των αναρχοανύπλητων, με την αιτιολογία ότι είναι φασίστας! 
Την ίδια μέρα εξαφάνισε το facebook του με την ελπίδα να μην βρεθούν στοιχεία και φωτογραφίες του άλλα δυστυχώς γι'αυτόν, τα τσιμπήσαμε.
Προφανώς "διεθνοποιείται" ο αναρχοαπλυτος πυρήνας στα Χανιά και σε αυτό συντελεί η συνεχιζόμενη ανοχή στις καταλήψεις κτηρίων του πολυτεχνείου με προεξάρχουσα την ομάδα "roza nera". 
Έχει καταλάβει κτήριο του πολυτεχνείου στο παλιό λιμάνι των Χανίων. Το προηγούμενο καλοκαίρι γιόρτασαν τα 10 έτη κατάληψης και τις...τόσες γέννες που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της (ναι σωστά καταλάβατε τα έτη αυτά γεννηθήκαν και μεγαλώνουν παιδιά μέσα σε μια κατάληψη και η πολιτεία δεν ενδιαφέρεται καθόλου.) 
Αλλά και την ομάδα στο στέκι του Άγιου Νικολάου στην πλατεία "σπλαντζια" στο κέντρο της πόλης. Λυπούμαστε αλλά στο συγκεκριμένο στέκι φταίει κι ο παπάς ο οποίος μάλλον από άγνοια ή από υπερβολική προβολή χριστιανικής αλληλεγγύης γίνεται όργανο της προπαγάνδας τους. Αρωγοί, χορηγοί, βοηθοί υποστηρικτές είναι το πολυτεχνείο Κρήτης και το ΤΕΙ σε επίπεδο πρυτανικής και καθηγητικής κάλυψης, το εργατικό κέντρο Χανίων και τα γραφεία του (τ)σύριζα. 
Οι λεγόμενες "αρχές" αν δεν ενθαρρύνουν κιόλας, τότε αδιαφορούν και μερικές φορές καλύπτουν λεκτικά αλλά και οικονομικά τα παραπάνω δίνοντας χρηματικές ενισχύσεις αλλά κυρίως παρέχοντας βήμα προβολής και προώθησης όλων των θολο-ψευτο-ιδεολογημάτων του αναρχοαπλυτου χώρου
Με σχεδόν εβδομαδιαίες αφισοκολλήσεις, πορείες, δρώμενα και εκδηλώσεις, καλούν και υποβάλουν κυρίως τα παιδιά (έφτασαν σε σημείο να μοιράζουν έντυπα έξω από δημοτικά και γυμνάσια) σε δράσεις ενάντια σε καθετί που θυμίζει Ελλάδα και ελληνισμό. 
Οι ίδιοι οι γονείς φέρουν τεραστία ευθύνη οι οποίοι έχουν φτάσει σε σημείο να αντιμετωπίζουν τα παραπάνω ως κάτι φυσιολογικό και νόμιμο δεδομένου ότι οι ίδιες οι ενώσεις δάσκαλων και νηπιαγωγών στην πόλη έχουν ως εκπροσώπους τα συγκεκριμένα κατακάθια. 
Όλοι λοιπόν οι παραπάνω στηριζόμενοι στην ανοχή και στην μεγαλοκαρδία των Χανιωτών τα εξέλαβαν ως υποστήριξη και αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τους διαφωνούντες προβαίνοντας σε απειλές ακόμη και ξυλοδαρμούς ανθρώπων οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν να πουν δημόσια την άποψη τους. Γι αυτό το σκοπό προσκάλεσαν άλλους αναρχοαπλυτους από την Αθήνα βεβαίως βεβαίως αλλά και από την Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία. 
Όλοι αυτοί τώρα ενημερώνονται με σκοπό στην πρώτη αφορμή να επιτεθούν και να κατακάψουν αυτοκίνητα και περιουσιες νομίζοντας ότι έτσι θα δείξουν επιτέλους σε ποιον ανήκει η πόλη κι ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν φωνές που αντιδρούν σε αυτή την αργή κατάληψη (ιδεολογική και πραγματική) της πόλεως.
Θα μπορούσε κάποιος να ρωτήσει που είναι η συντεταγμένη πολιτεία που είναι οι αρχές; Το αυτό αναρωτιόμαστε κι εμείς και μάλιστα συγκεκριμενοποιούμε τα ερωτήματα.
  • πως είναι δυνατόν να συνεχίζουν να έχουν ρεύμα και νερό τα υπό κατάληψη κτήρια;
  • πως είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρεται κανείς κοινωνικός λειτουργός, πρόνοια για τις τύχες των παιδιών που μεγαλώνουν στις καταλήψεις;
  • πως είναι δυνατόν να μην γίνονται συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλοφορία όταν αποδεδειγμένα και τα δυο συμβαίνουν στις καταλήψεις;
  • πως είναι δυνατόν να υπηρετεί στα Χανιά δικαστίνα ομοϊδεάτης των συγκεκριμένων η οποία τους καλύπτει και οι λοιποί δικαστές δεν αντιδρούν;
  • πως είναι δυνατόν η εκκλησία μέσω του συγκεκριμένου παπά να συμμετέχει σε παράνομες δραστηριότητες;
  • πως είναι δυνατόν η αστυνομία να οργανώνει αθλητικές δραστηριότητες με τους συγκεκριμένους;
  • πως είναι δυνατόν μεγάλες εταιρείες να τους χρηματοδοτούν;
  • πως είναι δυνατόν η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση να αδιαφορεί για την παράνομη και αθλία προπαγάνδα που γίνεται στα σχολεία της πόλης;
  • πως είναι δυνατόν δήμαρχοι στα Σφακιά και στο Σέλινο να υποδέχονται και να συμμετέχουν σε διαφορες υπαίθριες εκδηλώσεις των αναρχοαπλυτων;

Η σφηκοφωλιά των Χανίων έχει ονοματεπώνυμο αλλά έχει επίσης αρχή μέση και τέλος.
Τώρα λοιπόν τέλος.