Χρήστες OnLine

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΜΙΚΡΟΣ ΟΗΕ ΜΕ 118 ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ! ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΩΡΕ; ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΟΡΝΙΑ;


Αλβανοί, Ινδοί, Πακιστανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι φοιτούν στα δημοτικά σχολεία της χώρας. Δίπλα τους, Αγγλοι, Γάλλοι, Ελβετοί, Σομαλοί, Ρώσοι, Κορεάτες, Περουβιανοί, Τυνήσιοι, Τούρκοι κλπ. Μια «θάλασσα» χιλιάδων πιτσιρικάδων που θα είναι οι αυριανοί Έλληνες (?), ένας «χάρτης» πολιτισμών σχεδιασμένος σε μια χώρα με ανύπαρκτες υποδομές υποδοχής ή στήριξης αλλοδαπών. Εκατόν δεκαοκτώ διαφορετικές εθνικότητες μαθητών απαντώνται στα δημοτικά σχολεία της χώρας, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας που βρίσκονται στη διάθεση του «Βήματος».

«Ας μη γελιόμαστε. Πολιτική ένταξης των αλλοδαπών στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελλάδας ή προστασίας της πολιτισμικής τους ταυτότητας στην Ελλάδα δεν υπάρχει» ομολογεί στέλεχος του υπουργείου. «Μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμοστεί σχεδόν τίποτε από τις πολιτικές που κατά καιρούς εξαγγέλλονται. «Ελπίζουμε ότι με την υποστήριξη των κοινοτικών κονδυλίων που θα δοθούν για θέματα εκπαιδευτικής ένταξης αλλοδαπών και παλιννοστούντων θα διορθώσουμε ένα μέρος του προβλήματος» λέει ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας κ. Κ. Παπαχρήστος. «Τα περισσότερα παιδιά έχουν γεννηθεί εδώ. Στόχος μας είναι να διδάξουμε τα Ελληνικά χωρίς όμως τα παιδιά να αποκοπούν από τις ρίζες τους. Σήμερα έχουμε αλβανάκια που δεν μιλούν αλβανικά. Στη χώρα τους τα κοροϊδεύουν τα λένε ελληνάκια και εδώ τα λέμε αλβανάκια... ». (Χεστήκαμε να πάνε πίσω στην πατρίδα τους ή σε άλλη χώρα να μην τα κοροϊδεύουν).

Η πλειονότητα των μεταναστών που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία είναι Αλβανοί (71.419 άτομα). (Απίστευτο αλλά μετατρέπεται η Ελλάδα σε Αλβανικό προτεκτοράτο! Ποσόστωση τώρα στα σχολεία!) Μόνο έναν μαθητή έχουμε στα σχολεία της χώρας από την Ακτή Ελεφαντοστού, τις Βερμούδες, τη Βοσνία, το Κάπο Βέρντε, το Ζαΐρ, την Ισλανδία, την Κολομβία, το Κολόμπο, το Κουρδιστάν, τη Λιβερία, τη Μαδαγασκάρη, τη Μαλαισία, το Μαυροβούνιο, τις Μπαχάμες, το Μπουρούντι, την Ουρουγουάη, την Παραγουάη, τη Σαουδική Αραβία, τη Σλοβενία, την Τζακάρτα, το Τόνγκο και το Τουρκμενιστάν. Δύο μαθητές φοιτούν σε δημοτικά σχολεία της Ελλάδας από την Ιαπωνία, τη Γουινέα, τη Ζιμπάμπουε, το Μεξικό, τη Νότια Κορέα. Από το Εκουαδόρ, τη Λιβύη και τη Νέα Ζηλανδία έχουμε στην Ελλάδα μόνο τρεις μαθητές ανά χώρα, ενώ αξιοσημείωτο είναι το ότι από την Κύπρο έχουμε μόνο 26 μαθητές.

Τις εικόνες που παρακολουθεί καθημερινά περιγράφει στο «Βήμα» ο σχολικός σύμβουλος στην περιοχή Βοτανικού κ. Χάρης Παπαδόπουλος . «Δεν υπάρχει πια περιοχή στο κέντρο της Αθήνας που να μην έχει ξένους μαθητές» λέει. «Υπάρχουν παιδιά που μεγάλωσαν εδώ και ξέρουν Ελληνικά, όπως και άλλα που δεν ξέρουν σχεδόν καθόλου τη γλώσσα μας. Δεν υπάρχει πρόβλεψη γι΄ αυτά. Στα σχολεία μας Κινέζοι, Αφγανοί, Πακιστανοί, Ινδοί έρχονται στην τάξη για να μάθουν. Στο 87ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής μας φοιτούν κατά 85% μουσουλμάνοι. Πιστεύω ότι χρειάζονται τολμηρές πολιτικές και διαρκής επιμόρφωση των δασκάλων».

ΠΗΓΗ: tovima.gr

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ!!! Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ;

ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ; ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!



πηγη



H ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!


ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΡΕΖΑΣ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Καταγγελία Νούμερο1

Περνούσα απο Πατησιων και Τοσιτσα ,για να παω σπιτι μου και βλεπω τουλαχιστον 10 (ΔΕΚΑ) μαυρους να πουλανε ναρκωτικα λες και εχουν ανοιξει super market και 50 ατομα να κανουν χρηση . Τελικα δε σεβομαστε τιποτα ουτε Εθνικο μουσειο ουτε ...Πολυτεχνειο Πηρα δε τηλεφωνο την διωξη και η απαντηση ηταν θα το δουμε Τι να δουμε ρωταω? απαντηση καλα Τι πρεπει να γινει λοιπον? Μηπως το Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη εχει καμμια ιδεα;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://anopetra-eleos.blogspot.com

Καταγγελία Νούμερο 2

Τουρίστες ελληνοκαναδοί που πήγαιναν στο Μουσείο βρέθηκαν προ εκπλήξεως, όταν είδαν επί της Μάρνης μετά την πλ.Βάθη, αστυνομικούς να στέκονται πάνω από άτομα τα οποία έκαναν σε κοινή θέα ένεση στα γεννητικά του όργανα ο ένας και ο άλλος στο πόδι.Στις φωνές των οδηγών να τους μαζέψουν,έλεγαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Οι ελληνοκαναδοί δεν πίστευαν πως αυτό που έβλεπαν είναι το κέντρο της Αθήνα,δυο βήματα από το Εθνικό Μουσείο της χώρας.Το Μουσείο που το επισκέπτονται άνθρωποι (κυρίως φιλέλληνες) από όλο τον κόσμο.
Αναγνώστης από ξενοδοχείο του κέντρου.

πηγη


Ισλαμικό τέμενος προ των πυλών στον Ελαιώνα..!!!


Ποιος θα περίμενε, στη χώρα που απέταξε τον τουρκικό ζυγό έχοντας υποφέρει τα πάνδεινα στα 400 χρόνια σκλαβιάς της και στο Έθνος που δημιούργησε τον πολιτισμό και διατήρησε επί χιλιετίες την ταυτότητά του, να επιτρέψουν τη δημιουργία ενός γιγαντιαίου μουσουλμανικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα στον ιερό από την αρχαιότητα Ελαιώνα του Βοτανικού;


Οι διαδικασίες ανέγερσης του τζαμιού επισπεύδονται από την κυβέρνηση, σε έναν χώρο έκτασης 17 στρεμμάτων, που παραχωρήθηκε δωρεάν από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.


Φυσικά όλα αυτά είναι μέρος ενός βρώμικου σχεδίου. Ο Βοτανικός είναι μια περιοχή που πλήττεται περισσότερο από πολλές άλλες από την μετανάστευση. Έτσι η δημιουργία του τεμένους σίγουρα θα οδηγήσει την περιοχή σε ακόμη μεγαλύτερη γκετοποίηση. Ταυτόχρονα, στην ίδια ευρύτερη περιοχή προσπαθούν οι αρμόδιοι εδώ και αρκετά χρόνια να κατασκευάσουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού, συναντώντας συνεχώς δυσκολίες από τους γνωστούς υπέρμαχους του «πολυπολιτισμού», οι οποίες ανακόβουν τα έργα ανάπτυξης της περιοχής.


Ενώ τώρα, 17 στρέμματα βρέθηκαν αμέσως και παραχωρήθηκαν στους μουσουλμάνους. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για δημόσια έκταση, της οποίας ιδιοκτήτης είναι, επί της ουσίας, ο Ελληνικός Λαός και διαχειριστής το Πολεμικό Ναυτικό. Και όμως χαρίζεται δια παντός σε αλλόθρησκους και αλλόφυλους, που δεν ήρθαν καν νόμιμα στην χώρα, για να καλύψουν τις θρησκευτικές τους ανάγκες, με τους όρους που οι ίδιοι θέλουν.


Βεβαίως είναι ένα μεγάλο παραμύθι η έλλειψη μουσουλμανικών λατρευτικών χώρων στην Ελλάδα, μιας και υπάρχουν δεκάδες χώροι λατρείας σε ιδιωτικούς χώρους σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο, παραχωρούνται δρόμοι, πλατείες, στάδια και δημοτικά θέατρα για τις μεγάλες γιορτές τους – όπως είδαμε πρόσφατα στο Κερατσίνι, στο Σύνταγμα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην Κέρκυρα…


Επίσης υπάρχουν δεκάδες τζαμιά εκεί που η τουρκική προπαγάνδα μαστίζει την περιοχή και φυσικά μιλάμε για την γη της Ελληνικής Θράκης. Εκεί που το Τουρκικό Προξενείο παίζει βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη των Ελλήνων, πατώντας πάνω στην θρησκευτική ιδιαιτερότητα μέρους του πληθυσμού. Κάπως έτσι θέλουν λοιπόν να καταντήσουν και την πρωτεύουσα της Πατρίδας μας;


ΟΧΙ δεν θα τους το επιτρέψουμε. Και μέσα από τους αγώνες μας θα σταθούμε εμπόδιο σε οποιαδήποτε κίνηση αφελληνισμού της Ελλάδος και, εν προκειμένω, της Αθήνας. Εξάλλου οι δημοτικές εκλογές κοντεύουν. Και εκεί είναι που θα δώσουμε τη μάχη μας για μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


Πηγη