Χρήστες OnLine

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

"ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ":ΤΩΡΑ...ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΚΑΙ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Σχέδιο προβοκάτσιας οι Λαθρομετανάστες της Υπατίας 

 

Κι εμείς που νομίζαμε πως μόνο εμείς οι "φασίστες" και "ρατσιστές" καταφεύγουμε στην...ακροδεξιά συνωμοσιολογία:










Φυσικά,δεν είμαστε αφελείς ώστε να πιστεύουμε πως το ΑΚΡΩΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ κανάλι του Αλαφούζου,που πρωτοστατεί στη διαστρέβλωση της Ελληνικής Ιστορίας,έγινε ξαφνικά...πατριωτικό!


Ούτε ξεχάσαμε πως η ίδια η Ακριβοπούλου κατηγορούσε τον Σαμαρά ως "ακραίο" επειδή είχε δηλώσει πως θα καταργήσει το λαθρονομοσχέδιο!

Απλά,κοιτάνε πώς θα σώσουν το κεφάλι τους,στην εξέγερση που έρχεται.

Η οποία δεν θα είναι ούτε αναρχοκομμουνιστών,ούτε βολεμένων:Αλλά Ελλήνων που έχουν αγανακτήσει από τη φτώχεια,τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα!

πηγη

Τούρκος μεγιστάνας παζαρεύει ιστορικά ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας – Μετά το Αιγαίο ετοιμάζονται να «εισβάλουν» και στο κέντρο της Αθήνας

"ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ" ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 'ΓΕΙΤΟΝΕΣ'



Όχι μόνο στο Αιγαίο αλλά και στην καρδιά της Αθήνας ετοιμάζονται να «εισβάλουν» Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες, έχοντας βάλει στο στόχαστρο ξενοδοχεία-φιλέτα, που σήμερα πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας, καθώς αντιμετωπίζουν – λόγω κρίσης – ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα. 

Ο πρώην πρόεδρος της Μπεσίκτας, ο πολυεκατομμυριούχος Σερντάρ Μπιλγκιλί, είναι ένας απ’ αυτούς. Βρέθηκε μάλιστα, προ ημερών στην Αθήνα συζητώντας σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσει στην ξενοδοχειακή ελληνική αγορά.

Γοητευτικός bon viveur, ο 48χρονος Τούρκος επιχειρηματίας – πρώην πρόεδρος της Μπεσίκτας- έχει εδώ και χρόνια την τιμητική του στα γειτονικά media, λόγω των αμέτρητων εμφανίσεών του με αιθέριες υπάρξεις στα πιο σικ στέκια της Κωνσταντινούπολης και του Μποντρούμ (της Αλικαρνασσού).

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από την ημέρα που η Ένωση Ξενοδόχων της Τουρκίας, η οποία δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου, είχε αφήσει να διαρρεύσει στον τουρκικό Τύπο ότι εντείνει τις προσπάθειές της για την εξαγορά αρκετών ξενοδοχειακών μονάδων σε ελληνικά νησιά. Οι συνθήκες, άλλωστε, που έχουν διαμορφωθεί, λόγω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών, θεωρούνται ιδανικές για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. 

Ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων έχουν βάλει ή ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο, καθώς δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές λειτουργικές τους ανάγκες, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους να αναζητούν αγοραστές, προκειμένου να τα «ξεφορτωθούν» – και μάλιστα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. 

Η κατάσταση δεν διαφοροποιείται στην πρωτεύουσα της χώρας, τον δεύτερο μεγάλο στόχο τουρκικών επιχειρηματικών συμφερόντων.
Στα κιτάπια μεγαλοξενοδοχείων των Αθηνών έχει καταγραφεί η πρόθεση του τουρκικού ομίλου Bilgili για εξαγορά μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.Γι αυτόν τον σκοπό κατέφθασε στην Αθήνα μέσα στον Φεβρουάριο ο μεγαλοεπιχειρηματίας κ. Σερντάρ Μπιλγκιλί, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζει γερό μπάσιμο στην ξενοδοχειακή αγορά της Ελλάδας.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
πηγή

ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΑ ΤΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑ

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..




Μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε ούτε ένας επίσημος "παράγοντας" να αντιδράσει για τις προκλητικές δηλώσεις Νταβούτογλου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) κι ενώ έχει πατήσει το πόδι του στην Αθήνα για να μεταβεί στην Θράκη όπου η ΜΙΤ και το τουρκικό προξενείο να του ετοιμάζουν την υποδοχή. 

Ούτε κυβέρνηση ούτε αντιπολίτευση θεώρησαν τις προκλήσεις άξιες για απάντηση ή έστω για σχολιασμό. Ο Νταβούτογλου έφτασε πριν λίγη ώρα στην Ελλάδα και στις 12 θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ Δ.Δρούτσα. Μιά ώρα μετά θα δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου ενώ θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

Μην φύγει και νηστικός ο μογγόλος για την Θράκη...
πηγη