Χρήστες OnLine

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

4 στους 5 τουρίστες στην Ομόνοια ληστεύτηκαν


Email απελπισίας ξενοδοχοϋπαλλήλων από το «μέτωπο» του κέντρου της Αθήνας.. Κοεν(τζόγλου-Χρυσοχοϊδη) για 'σένα λένε….

Δουλεύω σε ένα κατ' εξοχήν τουριστικό ξενοδοχείο του κέντρου (στην πλατεία Καραϊσκάκη) κοντά στην Ομόνοια.
Σήμερα είχαμε περίπου 18 νέες αφίξεις, που οι πιο πολλές ήρθαν με το μετρό από το αεροδρόμιο.
Από αυτές λοιπόν τις 18 αφίξεις που περιμένουμε μέχρι στιγμής έχουν έρθει οι 9.
Από τις 9 οι 5 κατέβηκαν στην σταθμό Ομονοίας γιατί δεν ξέρανε.
Από τις 5 που κατέβηκαν στην Ομόνοια λοιπόν οι 4 ληστεύτηκαν.
Οι 2 πήγαν και στο Α/Τ Ομονοίας για να δηλώσουν κλοπή και ληστεία.
Οι άλλες 2 έδειξαν να απογοητεύονται από το κλίμα και την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο.
Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.. όσο μπορούμε.
Αυτά γίνονται καθημερινά και συνεχόμενα.
Υπάρχουν τουρίστες που φεύγουν και πετάνε μαύρη πέτρα πίσω τους.
Και είναι ζωντανή δυσφήμηση για την χώρα μας.
Από ότι ξέρω οι ξενοδόχοι ετοιμάζονται να καταθέσουν μηνύσεις για διαφεύγοντα κέρδη κατά παντώς υπευθύνου.
Αλλά δεν θα πω όμως για αυτό.Θα πω για το πόσο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ πολιτικούς έχουμε.
Η οικονομία του κράτους έχει φτάσει στον πάτο,οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία πίσω από την άλλη,βιομηχανία δεν έχεις,η ανεργία καλπάζει μέρα με τη μέρα.Το μόνο που κρατάει κάπως είναι ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ...Και τι κάνουν οι πολιτικοί μας για αυτό?
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ...
ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
Την Αθήνα την παρέδωσαν στο κάθε καρυδιάς καρύδι.
Πίστεψα στον Χρυσοχοϊδη,γιατί είχε κάνει έργο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αλλά τότε μάλλον ήταν οι Ολυμπιακοί,και δεν ήθελαν να γίνουν ρεζίλι διεθνώς.Αυτό μόνο τους νοιάζει,το διεθνές ρεζιλίκι.Γιατί στην Ελλάδα με τα μέσα μαζικής πλύσης εγκεφάλου δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
Κάνουν ότι θέλουν και μετά μας το πλασάρουν όπως τους βολεύει.
Εμείς σαν πολίτες δεν αντιδρούμε ανάλογα.Έχουμε χαθεί κάπου μεταξύ του καναπέ και της TV.
Υπάρχουν βέβαια και ορισμένες εξαιρέσεις ανθρώπων που είδα πως βγαίνουν στον δρόμο και φωνάζουν για αυτά,αλλά κάποια κανάλια τους κολλήσανε την ταμπέλα του ρατσιστή και του φασίστα.

Εμείς είμαστε μια ομάδα από 8 άτομα που αποτελείται από 5 Πασοκτζήδες και 3 αριστερούς και δεν έχουμε σχέση ούτε με φασίστες ούτε ρατσιστές είμαστε ζούμε με ξένους και ζούσαμε πολύ πριν τους αγαπήσουνε μερικοί ξαφνικά.
Όμως επειδή και υπομονή έχει τα όρια της,αποφασίσαμε όποτε θα έρχονται ξένοι δημοσιογράφοι και ανταποκριτές στα ξενοδοχεία που δουλεύουμε,να τους ενημερώνουμε για την κατάσταση που επικρατεί για την ΑΠΑΘΕΙΑ της Ελληνικής κυβέρνησης με τους λαθρομετανάστες και την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας,για να το κάνουν θέμα στις χώρες τους.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο,κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς δουλειά,επειδή κάποιοι δεν ενδιαφέρονται για ένα από τα βασικά δικαιώματα των πολιτών ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Υπεύθυνος υπάρχει και ονομάζετε Χρυσοχοϊδης.
Τέτοια αναισθησία ούτε η ΝΔ δεν έδειχνε.Τουλάχιστον εκείνη κάνανε και 2-3 σκούπες για το θεαθήναι..Εσείς ούτε καν βγαίνετε να δείτε γίνετε.
Έλληνας δεν κυκλοφορεί ούτε για δείγμα.Ακόμα και οι μετανάστες δεν θέλουν να μείνουν εδώ.
Οι 2-3 που πλατείες που υπάρχουν έχουν γίνει ανοικτά παζάρια ναρκωτικών ελλήνων και ξένων μεταναστών.

Το τι έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μας ενδιαφέρει,γιατί για αυτό ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ για να διορθώσει τα κακώς κείμενα των άλλων.
Αν δεν μπορεί ούτε το ΠΑΣΟΚ,τότε να μας το πουν να σηκωθούμε να φύγουμε όλοι, για να μην καταντήσουμε πτώματα (στατιστικές της ΕΛ.ΑΣ) ή δολοφόνοι βρισκόμενοι σε άμυνα...
Και να ζητήσει και ένα μεγάλο συγνώμη από τον λαό που τους κοροϊδεψε προεκλογικά.

Καλούμε οποιοδήποτε κόμμα που νοιάζεται για τους Έλληνες και νόμιμους ξένους εργαζόμενους να καταθέσει επερώτηση στην βουλή για το τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση....

Αποφασίστε όλοι σας και ενημερώστε μας σύντομα...

Αναγνώστης
πηγή

Οι Ρουφιάνοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με ονοματεπώνυμο (της Πανόρμου)


ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ
Ποιοι κατέδιδαν αθώους στο αστυνομικό τμήμα

ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑ

ΔΕΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΩΡΑΙΑ!

Ποιοι είναι οι μάρτυρες των επεισοδίων της Πανόρμου;

Πλήρες βιογραφικό και στοιχεία με φωτό για να τους συγχαρείτε όπου τους πετύχετε

Καραβάς Αντώνιος του Ιωάννη

Ο άνθρωπος-θαύμα! Τυχαία περνούσε από την εκδήλωση του "Πολιτιστικού Συλλόγου" και των Αντι-ρατσιστικών επιτροπών στην Πανόρμου. Αναγνώρισε 9 κουκουλοφόρους με το βλέμμα-λέηζερ που κατέχει..

Γεννήθηκε μια βροχερή μέρα στο Γαλάτσι το 1966. Είναι ιδρυτικό μέλος της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς (αυτοί που κατέβαζαν τους μουσουλμάνους να τα σπάσουν το καλοκαίρι) και λέει πως είναι παθολόγος στον Ερυθρό..Μην πάτε να τον ψάξετε. Δεν δουλεύει ποτέ αφού είναι συνδικαλιστής.

Σύμπτωση! Είναι μέλος της εργατικής επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και πολιτευτής του στη Β΄ Αθηνών.

Γιαμπουράνης Χρήστος
Αναγνώρισε με το βλέμμα κουκουβάγιας 9 κουκουλοφόρους! Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΤΕΑ (Σωματείου Εργαζομένων στις Ταχυμεταφορικές-Ταχυδρομικές Επιχειρήσεις Νομού Αττικής). Εντάχθηκε στην Αριστερά την περίοδο των Μαθητικών κινητοποιήσεων το 1990-1991. Οργανώθηκε στην Επαναστατική Αριστερά το 1992. Μέλος της ΔΕΑ κι αυτός (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά). Είναι γνωστό όνομα καθώς ο Αλαβάνος τον επέλεξε ως υποψήφιο στις Ευρωεκλογές που πέρασαν για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Εάν έχετε καμιά παραγγελία για πίτσα πάρτε τον τηλέφωνο γιατί είναι οδηγός δικύκλου και κάνει καλές μεταφορές!

Πέτρος Τζομάκας

Είναι γνωστός για τις φάπες που έφαγε πριν λίγα χρόνια από μέλη της Χρυσής Αυγής στην Πανεπιστημίου, όταν συμμετείχε σε αντισυγκέντρωση ενάντια στην πορεία των Ιμίων το 2008. Με ένα κάταγμα στο χέρι τη γλίτωσε φτηνά από τα χειρότερα. Φαίνεται όμως πως στην Πανόρμου το σκηνικό επαναλήφθηκε και προκειμένου να μην της ξαναφάει, αναγνώρισε τους πάντες και τα πάντα. Και τον Γιωργάκη να του πηγαίνατε, θα τον αναγνώριζε!! Μάλλον του μείνανε αξέχαστες κάποιες "όμορφες" στιγμές που έχει ζήσει στους δρόμους του αγώνα.

Είναι περιπλανώμενος από κατάληψη σε κατάληψη και μέλος της Νεολαίας Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη (Y.R.E.). Mέλος κι αυτός μιας εκ των συνιστωσών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Εάν θέλετε πιo prive καταστάσεις με τον εν λόγω νεαρό, γίνετε φίλοι μαζί του στο Facebook για πιο βαθιές συζητήσεις...(πάτα εδώ)

Θάνος Λυκουργιάς

Μέλος της Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό, στους Αμπελοκήπους. Ο ευγενής αυτός νέος, αφού έπαθε το καρδιακό μόλις είδε μασκαράδες να μπαίνουν στην εκδήλωσή του, τους ξαναείδε κουκουλομένους και τους αναγνώρισε. Είναι γνωστός αριστούχος φοιτητής της ΑΣΟΕΕ, ενώ έχει κρυφό ταλέντο στη Χημεία και την ρίψη μολότοφ. Είναι κι αυτός μέλος της συνιστώσας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΔΕΑ.

Αλέξανδρος Πραντούνας

Αν ο κακόμοιρος ο Τζομάκας είναι καρπαζοεισπράκτορας, ο κακομοίρης ο Άλεξ τι να πει; Τον κυνηγάνε ακόμη οι μνήμες όταν μέλη, όπως ισχυρίζεται, της Χρυσής Αυγής τον μαχαίρωσαν στο χέρι και τον έστειλαν στο νοσοκομείο, το 2002 στα ΤΕΙ του Αιγάλεω.

Πονάει ακόμη η μαχαιριά του Αλέξη και είπε να ξεσπάσει σε ανήλικους, αναγνωρίζοντας κάμποσους. Είναι κι αυτός μέλος της Νεολαίας ενάντια στο Ρατσισμό ενώ στον ελεύθερο του χρόνο είναι μέλος της Ανοιχτής Πόλης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Μ.Κ.Ονεται κατά καιρούς με αναδασώσεις και οικολογικές δράσεις...(τσάπες, μαδέρια)

Στέφανος Χαρατσόγλου

Μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στους Αμπελοκήπους. Παράλληλα είναι και στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 16ου Λυκείου, των ανήλικων συλληφθέντων. Ένιωσε θιγμένος που χάλασε το προοδευτικό προφίλ του σχολείου του(ακούστε τον εδώ). Πονηροί οι ανήλικοι σύμφωνα με δήλωσή του, ενώ έχει σχέδιο για την καταστολή των επικίνδυνων απόψεων μέσα στο σχολείο...Ο κύριος αυτός με τα καλά παιδιά του πρωτοστατούσε υπέρ των καταλήψεων του σχολείου!

Νίκος Κούτσης

Γραμματέας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αμπελοκήπων..Τα έβαλε με τους ανήλικους γιατί φορούσαν "αγκυλωτούς σταυρούς", "τραγουδούσαν εμβατήρια του Χίτλερ" και έκαναν σαμποτάζ σκίζοντας αφίσες. Βέβαια παρέλειψε να αναφέρει πως είχαν στήσει κι ένα πρόχειρο Άουσβιτς για τους Εβραίους της γειτονιάς!

Ασπασία Παπαδάκη

Η άτυχη εκείνης της μέρας καθώς της έφαγε από τρεις όπως δηλώνει, αφού τους αναγνώρισε! Η 54χρονη δικαστική υπάλληλος, βρίσκεται κι αυτή στον μακρύ κατάλογο των αθώων πολιτών.

Χρήστος Βαγενάς

Ο δημόσιος υπάλληλος, μέλος κι αυτός της συνιστώσας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., (ΔΕΑ) εργάζεται στο Ταμείο Εμπόρων. Πρώτος στη δουλειά (δηλαδή στις απεργίες) είπε να κάνει κι άλλο ένα μεροκάματο αναγνωρίζοντας μερικούς ανηλίκους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συνεισφέρετε απλά σχολιάζοντας παρακάτω..Είναι καλό να γνωρίζουμε τους φύλακες της Δημοκρατίας και της Προόδου

πηγή:gkaratheodoris

Σχόλιο: ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ

ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΟΥΔΕΙΣ!


κλικ στην εικόνα

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ???? ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ..


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ,ΤΑΙΝΙΟΥΛΕΣ ΑΤΑΛΑΝΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ,ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ....

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΙΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΜΠΟΥΡΚΕΣ ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ[ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΥΖΥΓΟ...ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ],

ΑΦΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΤΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ.....ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ,ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΚΑΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ,ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ,ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΣΑΣ,ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΗΔΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ,ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.....

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΠOΥ ΕΝΩ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΞΩ ΤΗΣ.......πρίν 4 μέρες 30 ΙΡΑΝΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ Η ΝΥΧΤΑ..... ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ,ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ......????

ΗΔΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ....ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ.....

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ....

ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ,ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ....ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΦΡΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.....
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ 21 ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ...
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ....Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ....ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΗΚΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ...ΘΥΜΩΣΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ......ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ

Η ΤΩΡΑ ,Η,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ .....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ....... ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
ΥΓ
ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑΙΝΙΟΥΛΕΣ ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ,ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ......
ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΑΧΘΟΥΝ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ




Ανήκω από μικρό παιδί στην άκρα αριστερά και έχω πολλούς αγώνες στην πλάτη μου. Έχω συμμετάσχει σε όποια πορεία και κινητοποίηση μπορεί κανείς να φανταστεί. Ποτέ δεν φοβήθηκα να κατέβω στο δρόμο, να φάω δακρυγόνο ή να συγκρουστώ με την αστυνομία.

Αυτό το νομοσχέδιο αν περάσει θα είναι η οριστική ταφόπλακα για την πατρίδα μας. Θέλω να αντιδράσω κι εγώ όπως και πολλοί ομοϊδεάτες μου μαζί σας, κι ας μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος, αλλά διστάζω. Εξηγούμαι και πάλι: δεν φοβάμαι την αστυνομία ή τη σύγκρουση ή οτιδήποτε. Φοβάμαι μη χαρακτηριστώ "φασίστας". Το ίδιο φοβούνται και δεκάδες χιλιάδες άλλοι αριστεροί σαν εμένα και δεν συμμετέχουν.

Τόσα χρόνια η αριστερά καλείτο να υπερασπιστεί τα δίκια του ελληνικού λαού. Τώρα είναι η σειρά σας να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά. Εμείς οι αριστεροί αποδειχτήκαμε τελικά πολύ μικροί. Λυγίσαμε όλοι υπό το βάρος της ιδεολογικής τρομοκρατίας των νεοταξιτών που μας κολλούν τις ταμπέλες του "φασίστα" και του "ρατσιστή" κατά το δοκούν.

Αναγνώστης

(από σχόλιο σε ανάρτησή μας εδώ)


πηγη


Δρέσδη: H “δημοκρατία” Απαγόρευσε την πένθιμη πορεία μνήμης των εθνικιστών


Μεγαλειώδης συγκέντρωση εις μνήμη των δεκάδων χιλιάδων αμάχων θυμάτων των βομβαρδισμών της πόλης το 1945. Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με περίπου εννέα χιλιάδες Γερμανούς Εθνικιστές, κατά κύριο λόγο μέλη του NPD.


Η καθιερωμένη πένθιμη πορεία απαγορεύτηκε φέτος με εισαγγελική εντολή (η μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση πέρυσι, τους ανάγκασε να κατεβάσουν τη δημοκρατική μάσκα), αλλά οι Εθνικιστές δεν πτοήθηκαν και συγκεντρώθηκαν σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό.


Υπήρξαν επίσης συγκρούσεις ομάδων Εθνικιστών που προσέρχονταν στον τόπο συγκέντρωσης με αντιδιαδηλωτές και αστυνομικούς (παρακράτος και κράτος, με κοινούς στόχους, άλλη μια φορά, σε άλλη μία ευρωπαϊκή χώρα), που είχαν κλείσει τους δρόμους, απαγορεύοντας την πρόσβαση. Η πόλη ήταν μοιρασμένη κυριολεκτικά στα δύο. Από την μια οι εθνικιστές που θέλουν να τιμήσουν την μνήμη των δεκάδων χιλιάδων αμάχων θυμάτων του λαού τους και από την άλλη “δημοκράτες” και “αντιεξουσιαστές” πίσω απο την κάλυψη της αστυνομίας που προτιμούν την ιστορική λήθη, για να μην “θιχτούν” οι νικητές του πολέμου.


Τελικά συγκεντρώθηκαν πάνω απο 10,000 Εθνικιστών δείχνωντας οτι υπάρχει μόνο ένας δρόμος πια. ο δρόμος της αντίστασης


Στην συγκέντρωση συμμετείχαν αντιπροσωπείες Κινημάτων απ’ όλη την Ευρώπη. Στο 0:20 του Βίντεο φαίνεται καθαρά η Ελληνική Σημαία και η Γαλάζια Σημαία με τον Μαίανδρο του Λαϊκού Συνδέσμου. Στο βίντεο ο εκπρόσωπος της Νεολαίας ανακοινώνει την απόφαση της αστυνομίας να απαγορεύσει την πορεία. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από αποδοκιμασίες για την «δημοκρατία» της Γερμανίας, καθώς και συνθήματα γεμάτα πάθος για Αγώνα και Δράση




Τι κάνουν οι αντιφασίστες όταν συναντήσουν τυχαία εθνικιστές και δεν υπάρχει ανάμεσα αστυνομία; Τρέχουν! Παριστάνουν τα λιοντάρια πίσω από τα αστυνομικά μπλόκα ή ορμούν σαν αγέλη τσακαλιών εναντίον μεμονωμένων προσώπων. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει μία τυχαία συνάντηση εθνικιστών με αντιφασίστες στους δρόμους της Δρέσδης και φυσικά την άτακτη φυγή των προστατευόμενων ψευτο-επαναστατών του συστήματος. Κατά τα άλλα οι φουκαράδες θριαμβολογούν ότι πέτυχαν μία μεγάλη αντιφασιστική νίκη…


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ»