Χρήστες OnLine

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

BINTEO: Χιλιαδες ΟΧΙ στην Νεα Αλωση του Ελληνισμου

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ -ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΣΗ - ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ-.




H προβοκάτσια ολοκληρώνεται…..Εμφανίζονται δειλά-δειλά οι κάπηλοι των αντιδράσεων των Ελλήνων!





Από την πρώτη στιγμή φωνάζουμε για τη μεγαλύτερη προβοκάτσια που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.Από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να ξυπνήσουμε κάποιους που είδαν το τυράκι αλλά όχι και τη φάκα.

Οι “αγανακτισμένοι” που τελικώς δεν αποτελούν κάποια μειοψηφία,αλλά το σύνολο των Ελλήνων,ξεκίνησαν με σκοπό να αποπροσανατολίσουν και να εκβιάσουν την ίδια την αντίδραση του λαού.

Η αντίδραση αυτή εκπορεύθηκε από καθεστωτικά κέντρα και από δυνάμεις όμοιες,διεθνιστικές που επιζητούν ουσιαστικά λύσεις που κινούνται έξω από κάθε Εθνικό πλαίσιο…

Δυστυχώς δεν τους βγήκε εξ αρχής κι έτσι πλέον ο σχειδασμός τους αλλάζει.

Βλέπετε ο Ελληνας έχει μάθει να αγωνίζεται με τη γαλανόλευκη στα χέρια και όχι με αόριστολογίες και θεωρήματα που τον κατευθύνουν σε κάποιο διεθνιστικό και ουτοπικό παραμυθάκι.

Είδαν κι απόειδαν οι προβοκάτορες,κατάλαβαν πως δε μπορούσαν να καπηλευτούν με άλλο τρόπο την οργή του λαού,κι έτσιτώρα επιλέγουν ένα γνωστό σ εκείνους συστηματάκι,με τη βοήθεια φυσικά εκείνων που τους βοήθησαν εξ αρχής,τα προδοτικά ΜΜΕ.

Ετσι άρχισαν να κάνουν λόγο ρεπορτάζ που μιλούν για “λαικες συνελεύσεις” στην Πλ.Συντάγματος,τα πλάνα να κόβονται πριν δείξουν έστω και μια Ελληνική σημαία,και από χθές εμφανίστηκε και μια σελιδούλα υπό τον τίτλο “Αμεση Δημοκρατία Τώρα”,που βρωμίζει την αντίσταση του Ελληνικού λαού και την προβοκάρει τόσο έντεχνα,που κάποιος απορεί..( http://real-democracy.gr)

Οποιος μπει σε αυτό το ηλεκτρονικό μίασμα,θα δει μέσα “πρακτικά λαικών συνελεύσεων” και θα διαβάσει να ομιλούν και να εκφέρουν άποψη σε αυτά,ο Αλί και ο Αχμέτ…..Θα διαβάσει για “ταξικές πάλεις” και άλλα φαιδρά του περασμένου αιώνος…..Θα διαβ’ασει για κοινό αγώνα ντόπιων και μεταναστών,και άλλα ωραία ποιηματάκια!

Αλλά όλα αυτά μέσα,γιατί στη βιτρίνα οι προβοκάτορες αριστερούληδες,πρόσεξαν πολύ…..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!

ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΥΡΤΟ ΒΕΛΑΣΜΑ…..
ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ,ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ,ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ…..

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!Σύνδεσμος
ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ!
ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!


ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ….ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ : Ποιοι κρυβονται πισω απο την σελιδα real-democracy.gr;!


triepsilites

Φωτο : Το Εθνικιστικo ποταμι, που θα τους πνιξει: Χιλιαδες ΟΧΙ στην Νεα Αλωση της Πολης

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ