Χρήστες OnLine

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΟΡΘΙΟ "ΠΡΟΒΑΤΟ" ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Αρνήθηκε αστυνομική επέμβαση στο μέγαρο Υπατία για… ιδεολογικούς λόγους!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ

 

Για τους ίδιους ιδεολογικούς λόγους διέταξε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ επίθεση κατά των Ελλήνων πατριωτών και κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και την ρίψη χημικών μέσα στον Ιερό Ναό!!

Στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί και συγκεκριμένα στην στήλη Dark room, σελίδα 30, γράφεται το εξής: «Η ιστορία του Παπουτσή με τον Ραγκούση είναι πολύ παλιά. Φίλοι, σύντροφοι και άλλα τέτοια πολύ συγκινητικά. Προχθές, όμως, οι δύο παλιοί φίλοι γίνανε φιτίλια. Μιλάμε για κόλαση. Ο Ραγκούσης απαίτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να παρέμβει δυναμικά στο μέγαρο «Υπατία» για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τους μετανάστες.  
Ο Παπουτσής για ιδεολογικούς –όπως είπε- λόγους αρνήθηκε πεισματικά κι εκεί είναι που ξέσπασε το δεξί χέρι του Γιώργου. 

Ακούστηκαν πολλά και οι φήμες λένε περισσότερα. Αυτό, πάντως, που μπορούμε να σας μεταφέρουμε είναι ότι κάλεσε και τους δύο τους η κυρία Βάρτζελη για να τα βρούνε. Ματαίως όμως. Οι δύο άνδρες δεν έκαναν βήμα πίσω από τις αρχικές τους θέσεις. Έτσι, οι μετανάστες περιμένουν τώρα να πάρει θέση ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου».

Σύμφωνα με το Σύνταγμα η ατομική ιδιοκτησία σε αυτή τη χώρα είναι κατοχυρωμένη και οι ιδιοκτήτης έχει ζητήσει την εκκένωση του μεγάρου Υπατία.  

Όμως, οι αρμόδιοι υπουργοί δεν εφαρμόζουν τον νόμο! Για ιδεολογικούς λόγους, σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα εις ό,τι αφορά τον αρμόδιο επί των σωμάτων ασφαλείας υπουργό Παπουτσή… Ο οποίος όμως, δεν διστάζει να παρανομεί και να παραβιάζει το Σύνταγμα όταν πρόκειται για αστυνομικές επιχειρήσεις κατά Ελλήνων πατριωτών.
πηγη

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΥΜΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΠΑΠΟΥΣΤΗ ΑΝΙΚΑΝΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ! 

ΟΥΣΤ 

Απίστευτη ξεφτίλα του ανίκανου λαθρολάγνου δημάρχου Καμίνη. Με εντολή του Καμίνη επίθεση κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ μικροπωλητών στου Φιλοπάππου!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Έφυγε άρον άρον από την γιορτή στο λόφο του Φιλοπάππου ο Καμίνης. Προηγουμένως η Δημοτική Αστυνομία είχε επιτεθεί με γκλόμπ στους ΕΛΛΗΝΕΣ μικροπωλητές…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΦΕΡΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ…   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ – ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ:  ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ…

 



 "Ο Καμίνης, άφησε την γυναίκα του και τα παιδιά του για να πάει να απομακρύνει Έλληνες Μικροπωλητές που πουλούσαν παραδοσιακά είδη… Από πίσω του και το τσιράκι ο Κρασσάς, γνωστός σε όλους τους Αθηναίους ως κωλοτούμπας… Όταν άρχισαν να τον γιουχάρουν κόσμος και Μικροπωλητές είπε στους αστυνομικούς τι κάθεστε και κοιτάτε…. Βγάλτε τα γκλόπ και βαράτε στο ψαχνό(!!!)….

Τους λαθρομετανάστες τους αφήνουν να πουλάνε ανενόχλητα στην Ερμού και τους Έλληνες που έχουν και ταμειακές μηχανές τους κυνηγούν ανελέητα ο άχρηστος Καμίνης, και η ομάδα του… Κλασικοί τραμπούκοι και ΄βαθιά λαρύγγια΄ της αστυνομίας από την δεκαετία του 70 οι τύποι…








ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
H φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από λίγα λεπτά στον Λόφο Φιλοπάππου όπου βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.

Έπεσαν άγρια γιούχα και έντονες αποδοκιμασίες κατά του Καμίνη, από τους Έλληνες Μικροπωλητές

Ο Καμίνης άφησε την...
οικογένειά του και ζήτησε από την Αστυνομία να τους διώξει. Μόνο που αυτοί Μικροπωλητές έχουν ταμειακές μηχανές και πληρώνουν ΤΕΒΕ!!! 


Είναι απόλυτα νόμιμοι δηλαδή! Έχει χάσει κάθε έλεγχο ο δήμαρχος Αθηναίων...


Τους λαθρομετανάστες τους αφήνουν να πουλάνε ανενόχλητα στην Ερμού και τους Έλληνες που έχουν και ταμειακές μηχανές τους κυνηγούν ανελέητα ο άχρηστος Καμίνης, και η ομάδα του…




θα επανέλθουμε..."

ΕΨ: Αυτός είναι αγαπητοί ο κπρώην "Συνήγορος του Πολίτη", που ήρθε ως ουρανοκατέβατος και δίχως καμία προυπηρεσία σε πολιτικό πόστο κατέληξε δήμαρχος της Αθήνας.

Η διατριβή του επίκουρου καθηγητή της Νομικής στο Παρίσι φέρει τον τίτλο "Συνταγματικές όψεις της μετάβασης από τη δικτατορία στη δημοκρατία στην Ελλάδα και την Ισπανία".

Σήμερα όμως βιώνουμε την "Αντισυνταγματική όψη της μετάβασης από την "δημοκρατία" στην δικτατορία του ΠΑΣΟΚ" και ο Καμίνης παίζει "δεύτερο βιολί".

ΕΨ

Από το : Δημοτικό Σαφάρι
Με επικεφαλής τον διευθυντή της δημοτικής αστυνομίας γνωστό και ως κωλοτούμπα Στέλιο Κρασσά, και τους επίλεκτους ΄φουσκωτούς΄ της υπηρεσίας τους λίγο πριν την επίθεση τους στους Έλληνες Μικροπωλητές. Κοιτάξτε για ποιους ο Καμίνης επιστράτευσε τους ΄φουσκωτούς΄ του… (Μικροπωλητες, φωτό 2) Στη φώτο είναι κάποιοι Μικροπωλητές ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΒΕ που πήγαν να βγάλουν το μεροκάματο τους…. Γι αυτούς ο Καμίνης έδωσε εντολή βγάλουν τα γκλόπ και να βαρέσουν στο ψαχνό…

Μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα του δημάρχου…. ΑΙΣΧΟΣ…τους αλλοδαπούς λαθρομεταναστες που κατακλύζουν ολόκληρα τετράγωνα με τα παράνομα προιόντα τους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ...κυνηγάει νόμιμους Έλληνες. 

Αυτά είναι τα ΖΩΑ του διεθνισμού που ψήφιστηκαν παρανόμως απο "ελληνοποιημένους" αλλοδαπούς του πασοκ. 

Η διάβρωση του Ελληνισμού μέσω των βιβλίων ιστορίας του Σόρος


ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ (ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ κ. ΣΟΡΟΣ)

(Μερικη διασκευη)

> Για το διαβόητο τετράτομο έργο του "Κέντρου Δημοκρατίας και Συμφιλίωσης Νοτιοανατολικής Ευρώπης" του Σόρος και των υπηρετών του.

> Η διάβρωση του Ελληνισμού μέσω των βιβλίων ιστορίας του Σόρος που σκοπό έχουν να κάνουν τα Ελληνόπουλα να νοσταλγήσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

> Το πρώτο βιβλίο: Για την «ωραία» Οθωμανική Αυτοκρατορία, της διαβόητης «Ιστορίας» του Σόρος που βάζει ταφόπλακα στη ιστορία μας (και πάλιν «χάριν της υπεράνω των εθνικών θεμάτων» διεθνούς αλληλεγγύης).
>
> Ουσιαστικά όμως στόχος του ανωτέρω βιβλίου είναι η άφεση αμαρτιών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και στόχος είναι η δημιουργία «νοσταλγίας» στους Έλληνες μαθητές για να ενταχθούν στη νεοοθωμανικη φασιστική αυτοκρατορία, που υπηρετούν όλοι οι έμμισθοι, συνεργάτες-υπηρέτες των σκοπών του Σόρος.
>
> Εξαιρετικά πασιφανείς άλλοι νεοταξικοί σκοποί είναι ευκόλως ορατοί όπου, με τα σήμερα συμβαίνοντα στη χώρα μας, τα αναγραφόμενα προκαλούν θυμηδία αλλά και ανησυχία για την υποδούλωση και κατάντια του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

Αναγνώστης

ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!



Γράφει ο Γιώργος Ιεροδιάκονος

Η πρόσφατη εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο νεαρών αστυνομικών από σπείρα οπλοφόρων κακοποιών, αναδεικνύει για πολλοστή φορά την εγκληματική στάση των κρατικών φορέων, κυρίως μάλιστα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του ίδιου του υπουργού Χάρη Καστανίδη προσωπικά.


Πίσω από την άνανδρη δολοφονία των δύο αστυνομικών, καθώς επίσης και εκατοντάδων άλλων συμπατριωτών μας, που καθημερινά βρίσκονταν αντιμέτωποι με τις
δολοφονικές κάνες αδίστακτων κακοποιών που την τελευταία δεκαετία έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας, καγχάζει χαιρέκακα ο ίδιος ο υπουργός έλλειψης δικαιοσύνης, αδιαφάνειας και δικαιωμάτων των συμμοριτών.

Φαύλος, φαυλότατος ο κ. Καστανίδης, όπως άλλωστε και ολόκληρη η ξενόδουλη κουστωδία που σφετερίζεται την πολιτική εξουσία στη χώρα μας, με το που ανέλαβε τα καθήκοντά τέθηκε αμέσως επί του έργου διαρραγής του εθνικού-κοινωνικού ιστού της πατρίδας μας. Το πρώτο νομοθέτημα που έσπευσε να φέρει (ν. 3904/2010), με πρόσχημα την αποσυμφόρηση των φυλακών, απελευθέρωσε σε πρώτη φάση 3500 εγκληματίες. Και δεν είναι μόνο ότι χάρισε της ποινές εμπόρων ναρκωτικών και βαρυποινιτών, τους οποίους απελευθέρωσε για να συνεχίσουν το «ευαγές» τους έργο. 


Το χειρότερο είναι ότι κατήργησε την προφυλάκιση δραστών των οποίων η κακουργηματική πράξη επισείει ποινή κάτω των 10 ετών.

Το μήνυμα του νόμου-έκτρωμα είναι ξεκάθαρο προς τους απανταχού κακοποιούς και εγκληματίες. Ελάτε όλοι στην Ελλάδα και λιανίστε τα όλα! Η ίδια η ελληνική κυβέρνηση συνδράμει την δράση σας και εγγυάται την ατιμωρησία ακόμα και για τα πλέον επαχθεί αδικήματά σας.

Και φτάσαμε στο σήμερα. Το δε αύριο προβλέπεται ακόμα πιο άγριο άμα δεν αντιδράσουμε. Οι δρόμοι γέμισαν ξενόφερτους ληστές, πρεζέμπορους, βιαστές, δολοφόνους και κάθε λογίς κακοποιά στοιχεία, οι οποίοι ουσιαστικά δρουν ανεξέλεγκτοι. Άπειρα περιστατικά σε καθημερινή βάση, σ’ ολόκληρη την επικράτεια. Λες και έχουμε πόλεμο!

Μάταια τα όργανα της τάξης επιχειρούν κάτι να κάνουν. Καθημερινά συλλαμβάνουν και προσαγάγουν όσους μπορούν από δαύτους, μα στη συνέχεια αφήνονται όλοι ελεύθεροι από τους εισαγγελείς, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν ευλαβικά τον νόμο-έκτρωμα. Ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα, λέει ο νόμος. Ελεύθεροι μέχρι τον καθορισμό της δικασίμου, που συνήθως ορίζεται τουλάχιστον μετά από τρία με τέσσερα έτη. 


Ελεύθεροι για να συνεχίσουν να λεηλατούν, να βιάζουν, να τρομοκρατούν, να σφάζουν. Και μάλιστα με την κρατική εγγύηση πως ουδέποτε θα δικαστούν. Ουδέποτε θα κλητευθούν σε δίκη. Διότι για να κλητευθεί κάποιος πρέπει να γνωρίζεις που θα τον βρεις. Πρέπει να έχει μόνιμη κατοικία, να διαθέτει όνομα και επώνυμο, να φέρει νόμιμα ταυτοτικά έγγραφά. Όμως καμία Αρχή δεν γνωρίζει ποιοι ακριβώς είναι. 

Πόσοι ακριβώς είναι. Σήμερα εμφανίζεται με το ψευδώνυμο Χασάν ή Αλία και αύριο σαν Μαχμούτ ή Αριέλ. Σήμερα σαν Πακιστανός, αύριο σαν Αφγανός και μεθαύριο Μπαγκλαντεσιανός.

Συμπατριώτες, ας μην έχουμε αυταπάτες. Στην ουσία, αυτός που καραδοκεί στις γωνίες να μας καρυδώσει για μερικά χαρτονομίσματα, αυτός που μπουκάρει με το καλάσνικωφ στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς και σπέρνει τον όλεθρο, αυτός που φαρμακώνει τα παιδιά μας με την «λευκή σκόνη», είναι ο ίδιος ο υπουργός δικαιοσύνης.

Και δεν έφταναν όλα αυτά, επανέρχεται ακάθεκτος, ο αχρείος, με έναν έτερο νόμο που επιβάλλει ποινή φυλάκισης σε όσους ενσπείρουν στην κοινωνία την «εχθροπάθεια» (άκου λέξη που πήγε να έφτιαξε ο αθεόφοβος!). Οι γειτονιές μας να πνίγονται στο αθώο αίμα και εμείς να μην τολμούμε να πούμε κουβέντα, για τον φόβο των Καστανίδιδων. Εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, blogs και διαδικτυακοί τόποι, απειλούνται με οριστική παύση έτσι και τολμήσουν να καταδείξουν τους υπαίτιους της μαύρης μας ζωής. Μέχρι και την οργανωμένη πολιτική αντίσταση επιχειρεί να καταπνίξει ο αχρείος, αφού με διετή φυλάκιση απειλούνται ακόμα και όποιοι συνιστούν ή συμμετέχουν σε οργανώσει που, κατά την αντίληψη του νομοθέτη, προκαλούν εχθροπάθεια.

Αντιλαμβάνεστε βέβαια το μέγεθος της αναλγησίας! Ο Αλβανός εγκληματίας να έχει το ελεύθερο να ληστεύει, να σφάζει, να κατακρεουργεί και ο δημοσιογράφος που αναδεικνύει το πρόβλημα να παραπέμπεται σε τριετή κάθειρξη επειδή τόλμησε να αποκαλύψει την αλβανική μαφία.

Δεν πρόκειται απλώς για ακόμα έναν λογοκριτικό νόμο, όπως νομίζουν μερικοί. Είναι ακόμα χειρότερο. Είναι η άκρα του τάφου σιωπή! Είναι η απαρχή ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Του θανάτου του γένους μας! Κι όλα αυτά να επιτελούνται υπό την επιστασία του αχρείου Καστανίδη και της θλιβερής συμμορίας που παριστάνει την ελληνική κυβέρνηση.

Και δίπλα σ’ αυτούς να παραστέκονται όλοι εκείνοι οι εξαγορασμένοι «ανθρωπιστές». Αδρά χρηματοδοτούμενοι, είτε άμεσα από το «ελληνικό» κράτος, υπό την μορφή των Μ.Κ.Ο, είτε έμμεσα από την διεθνή μαφία που ενορχηστρώνει και συντονίζει τον λαθρο-εποικισμό της πατρίδας μας.


Τα στοιχεία που έδωσε το ίδιο το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τις επίσημες χρηματοδοτήσεις των «πολυπολιτισμικών» ΜΚΟ, είναι ανατριχιαστικά! Την περίοδο 1999-2003 μοιράστηκαν 68.971.978 ευρώ, ενώ μόνο το 2007 πήραν το αστρονομικό ποσό των 9.513.922,99 ευρώ. Για παράδειγμα, το «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» και μόνο, έλαβε για την περίοδο 1999-2003 το ιλιγγιώδες ποσό των 5.941.063 ευρώ!

Βέβαια, όλα αυτά τα αστρονομικά ποσά, ποτέ δεν έφτασαν ολάκερα στους δόλιους παραλήπτες τους. Είναι απολύτως βέβαιον ότι ένα μεγάλο μέρος απ’ αυτά τα μοιράστηκαν με τους κρατικούς λειτουργούς (το «κομματόσκυλα» δηλαδή) που ενέκριναν εκείνες της επιχορηγήσεις.

Το τοπίο πλέον έχει ξεκαθαρίσει. Όλοι εκείνοι οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», κονδυλοφόροι δημοσιογραφίσκοι, πανεπιστημιακοί, δικηγόροι, τους οποίους παράλληλα βρίσκεις και μέσα σε κάποια κρατικοδίαιτη επιχορηγούμενη ΜΚΟ, πληρώνονται, και μάλιστα πολύ αδρά, για να λένε αυτά που λένε. Όλη αυτή η ενορχηστρωμένη εξάπλωση της γάγγραινας που λέγεται μεταμοντερνισμός και πολυπολιτισμικότητα δεν κατευθύνεται από ανθρώπους ιδεολόγους και ανθρωπιστές, όπως οι ίδιοι αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται, αλλά από αργυρώνητα τομάρια χειρίστους είδους, χωρίς ιδανικά, χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, χωρίς τσίπα που λέει και ο λαός μας, που ξεπουλάνε και την μάνα τους ακόμα για μια χούφτα δολάρια.

Κι όλοι αυτοί συντονίζονται άρρηκτα μεταξύ τους. Κυβέρνηση, ΜΚΟ, μαφία, λαθροδιακινητές μαύρης σάρκας. Δεκάρα δεν δίνουν για τους εξαθλιωμένους κακομοίρηδες που η διεθνής χούντα εξεδίωξε από τις πατρίδες τους και τους στοιβάζει, τον ένα πάνω στον άλλο, στην πολύπαθη πατρίδα μας. Την δουλειά τους κάνουν, και την κάνουν πολύ καλά, και αμείβονται ακόμα καλύτερα, γι’ αυτές τους τις υπηρεσίες προς τα διεθνή τρωκτικά που πίνουν το αίμα των λαών.

Μα το χειρότερο είναι άλλο! Όλα αυτά τα αποτρόπαια εκτυλίσσονται κάτω από τα απαθή βλέμματα των κρατικών φορέων, που ενώ έχουν την δύναμη να αντιδράσουν, δεν το κάνουν. Λες και χάθηκε το φιλότιμο σ’ αυτό τον τόπο. Και είναι να απορεί κανείς: Πόσοι ακόμα αστυνομικοί πρέπει να χάσουν την ζωή τους για να αντιδράσει το Σώμα; Πόσο εξευτελισμό αντέχουν να υφίστανται καθημερινά και για πόσο ακόμα; Σε πόσους ακόμα συλληφθέντες και στη συνέχεια απελευθερωθέντες κακοποιούς θα σκύβουν ντροπιασμένα το κεφάλι, όταν εκείνοι τους βγάζουν κοροϊδευτικά τη γλώσσα; Αλλά και οι δικαστικοί λειτουργοί, εισαγγελείς και δικαστές, πόσους ακόμα στυγερούς εγκληματίες σκοπεύουν να αφήσουν ελεύθερους για να συνεχίσουν να ληστεύουν, να σκυλεύουν, να δολοφονούν; Χίλιους; Δέκα χιλιάδες; Ένα εκατομμύριο; Πόσους; Και για πόσο καιρό ακόμα; Δεν το αντιλαμβάνονται άραγε πως οι νόμοι που καλούνται να τηρούν τόσο τυπολατρικά είναι νόμοι κακόβουλοι και υποβολιμαίοι; Δεν το γνωρίζουν πως η κατοχική κυβέρνηση που τόσο ξεδιάντροπα θεσπίζει αυτά τα εμετικά νομοθετικά εξαμβλώματα, δεν έχει πλέον καμία δημοκρατική νομιμοποίηση; Ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να τηρούν τέτοιους διαστροφικούς νόμους;

Τα κόκαλα των προγόνων μας τρίζουν κάτω από τα ιερά χώματα της πατρίδας μας για την κατάντια των θλιβερών απογόνων τους. Ανάξια τέκνα ενδόξων προγόνων, καταντήσαμε σήμερα χλεύη και ντροπή για τους λαούς της Ευρώπης. Ο πιο ξεφτιλισμένος λαός της γηραιάς ηπείρου!

Τέτοιοι που καταντήσαμε, καλά να πάθουμε!

ksipnistere