Χρήστες OnLine

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Επιβεβαιώνεται η είδηση της επίθεσης στον ανθελληνα Μουζουράκη

ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΖΟΥΡΑΛΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΑΜΑΙΑ, ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Επίθεση με σπρευ και γκλοπ φαίνεται οτι έχει δεχθεί ο Πανος Μουζουρακης απο ομάδα αγανακτισμενων Ελληνων πατριωτων εξω απο το κλαμπ "Οξυγόνο". Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από το μαγαζί.

Ο μουζουρακης μετα το βιντεο που εκανε, βριζοντας την σημαια, εθνικα συμβολα και την επετειο του ΟΧΙ... συνεχισε κανονικα την ζωουλα του αδιαφορωντας για αυτα που ειπε και το ποσο ξεφτιλα τον εκαναν να φαινεται..

Χιλιαδες παραπονα ειχαν γραφτει στο facebook και στο youtube οπου ειχε ανεβει και το βιντεο..

ο Θεοδωρακης απο την μερια του συνεχισε προκλητικα να κοροιδευει τον κοσμο που ενιωθε οργη για τα οσα υποθηκαν στο βιντεο..

Το αποτελεσμα ηταν αναμενομενο.. οταν βριζεις ιστορια και πατριδα ειναι σαν να βριζεις τους Ελληνες που εδωσαν την ζωη τους για την ελευθερια, ωστε καποια κωλοπαιδακια σαν τον Μουζουρακη να βγαινουν και να ξεφτιλιζουν τα παντα.

Ετσι λοιπον σημερα ομαδα απο αγανακτισμενους Ελληνες πατριωτες πηγαν στο ΟΞΥΓΟΝΟ club που εμφανιζεται ο ανθελληνας σκατομυαλος Μουζουρακης.. και φροντισαν να του απαντησουν σε μια μεγαλη ερωτηση που διατυπωνε στο εμετικο βιντεο... ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ .. ελπιζουμε να εμαθες μουζουρακη τι συμβολιζουν και προσοχη γιατι θα εχει τεστ αυριο.

Να μην ξεχασουμε να ευχαριστησουμε την ελληνικη δικαιοσυνη και τον εισαγγελεα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ τον μουζουρακη μετα απο τις εμετικες δηλωσεις του στο βιντεο προσβαλλωντας εθνικα συμβολα.. αυτη ειναι η πουλημενη δικαιοσυνη των ανθελληνων...

ας βγουν τωρα ολα οι θολοκουλτουριαρηδες να κλαφτουν. στα παπαρια μας.. εμεις να πουμε την αληθεια.. το χαρηκαμε που βρεθηκαν να τον βαλουν στην θεση του ατομα με ιδανικα και αξιες (και οχι κοιμισμενοι και ξεπουλημενοι ανθελληνες )

Ο ΛΕΚΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..

Το video είναι απαράδεκτο και βάσει νόμου επιβάλλονται κυρώσεις για εξύβριση συμβόλων.


οριστε ξανα το εμετικο βιντεο του ξεφτιλα ανθελληνα μουζουρακη