Χρήστες OnLine

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Μεταναστευτικές συνέπειες Πρώτο μέρος


Ενα εκπληκτικό βίντεο με ιστορική αναφόρα στις επιπτώσεις της μετανάστευσης και του μουσουλμανικού επεκτατισμού εις βάρος του Ελληνισμού!






ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


Στο blog του Χρυσοχοϊδη απενεργοποίησαν τα σχόλια !

Είδαν το κράξιμο που έπεφτε και σκέφτηκαν να απαλαγούν από τη γνώμη των άλλων για αυτούς.



Αυτή είναι η δημοκρατία τους !



ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ
(Λαθρο)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


Τα κινέζικα καταστήματα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και δεν πληρώνουν ΤΠΤ στο κράτος

Την ίδια στιγμή οι Έλληνες πληρώνουν ΦΟΡΟΥΣ και οι ελληνικές επιχειρήσεις "γονατιζουν" ... αυτή είναι η συνεισφορά τν αλλοδαπών στην οικονομία μας.

Με Αριθμό Φορολογικού Μητρώου Αττικής λειτουργούν στον Βόλο πολλά κινεζικά καταστήματα, προκαλώντας προβλήματα στην εμπορική αγορά του Βόλου. Η «ανοχή» που δείχνουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί προς αυτά πλήττει τις επιχειρήσεις της περιφέρειας και η ανάγκη για κοινή δράση είναι επιτακτική όσο ποτέ.

Στη Μαγνησία ήδη λειτουργούν 17 καταστήματα χωρίς άδεια επιμελητηρίου, που σημαίνει ότι λειτουργούν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Την ίδια στιγμή υπάλληλοι της εφορίας παραδέχονται ότι, και να πάνε να πληρώσουν, τούς διώχνουν, γιατί δεν τους καταλαβαίνουν!

Οι επιβαρύνσεις των τοπικών εμπόρων και οι επιβαρύνσεις των Κινέζων εμπόρων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Για την ακρίβεια οι Κινέζοι δεν έχουν καμία επιβάρυνση, όταν ανοίγουν ένα κατάστημα πέραν του ενοικίου τους, καθώς, από την στιγμή που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο επιμελητήριο της περιοχής τους, δεν έχουν ασφαλιστικές επιβαρύνσεις.

Πηγή: taxydromos.gr

ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ..ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ...


ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ .


ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Με έγγραφα-μαϊμού «νομιμοποιούν» λαθρομετανάστες

Χήτος Βασίλης


Φάμπρικα πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων έχουν ανοίξει επιτήδειοι σε Αθήνα και Πειραιά, πλημμυρίζοντας τη χώρα μας με οικονομικούς μετανάστες και αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.

Η zougla.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφα-ντοκουμέντα που έχουν στη διάθεσή τους οι διωκτικές Αρχές και με τα οποία οι δράστες «νομιμοποιούν» την παραμονή στην Ελλάδα σε Ασιάτες και Αφρικανούς οικονομικούς μετανάστες.

Η πλαστογράφηση ενός διαβατηρίου κοστίζει ακριβά, αφού απαιτούνται περισσότερα από 2.000 € , γι' αυτό και το κύκλωμα έχει φροντίσει να παραποιεί άδειες παραμονής ή ακόμη και βεβαιώσεις για έκδοση ή για ανανέωση των αδειών παραμονής.

Τους τελευταίους μήνες, όμως, εξίσου διαδεδομένο είναι να πλαστογραφούνται τα «Δελτία Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού». Πρόκειται για τα περιβόητα... ροζ χαρτάκια, για τη γνησιότητα των οποίων συνωστίζονται και ποδοπατούνται στο Τμήμα Αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη οι εκατοντάδες αλλοδαποί.

Σ’ ένα απ’ αυτά τα δελτία που έχει στη διάθεσή της η zougla.gr είναι εμφανής η πλαστογραφία, κυρίως, από τη φωτογραφία που έχει επικολληθεί στο έγγραφο. Ενώ η εικόνα του επονομαζόμενου Gol Mohammad Ayobi παραπέμπει σε οικονομικό μετανάστη από το Μπαγκλαντές, εκείνος εμφανίζεται να κατάγεται από το Αφγανιστάν και, όπως είναι φυσικό, να χρησιμοποιεί αντίστοιχα στοιχεία ταυτότητας.



Όπως σχολιάζει αστυνομικός της Ασφάλειας Αττικής: «Ως Αφγανός εμφανίζεται και ο Said Yasin, ενώ από τη φωτογραφία του οδηγηθήκαμε στην οδό Νάξου στην Κυψέλη, αλλά διαπιστώσαμε πως πρόκειται για Κούρδο».



Επίσης, για την... επικύρωση χρησιμοποιούνται συνήθως και ονόματα αστυνομικών που έχουν ήδη μετατεθεί από το Τμήμα Αλλοδαπών. Έτσι, για παράδειγμα, όπως φαίνεται και σε δύο από τα έγγραφα που αποκαλύπτουμε, υπάρχει πλαστογραφημένη η σφραγίδα και η υπογραφή του ανθυπαστυνόμου Ευάγγελου Σιαδήμα.



Ο ταξίαρχος Βασίλης Κορδαλής, διοικητής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών της Π. Ράλλη, μιλώντας στη zougla.gr, δίνει τις διαστάσεις που έχει πάρει αυτή η παραποίηση δημοσίων εγγράφων:

«Είναι πολύ δύσκολο, αν δεν είσαι γνώστης, να διαπιστώσεις την πλαστότητα μιας άδειας παραμονής, αφού η τεχνογνωσία των δουλεμπόρων κάνει θαύματα. Πώς μπορεί ένας αστυνομικός στην Ομόνοια ή στην Κρήτη να ξεχωρίσει τη γνησιότητα ή όχι; Να φανταστείτε κατά μέσο όρο, σχεδόν καθημερινά, στο διεθνές αεροδρόμιο των Σπάτων, συλλαμβάνονται 30 ή ακόμη και 40 οικονομικοί μετανάστες με έγγραφα-μαϊμού.»

Λίγη ώρα μετά τη συνομιλία που είχαμε με τον κ. ταξίαρχο, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοίνωσε ότι στο αεροδρόμιο των Σπάτων εντοπίστηκαν δύο δράστες από το Μπαγκλαντές να έχουν στις αποσκευές τους 18 υπηρεσιακές σφραγίδες, με σκοπό να τις χρησιμοποιήσουν για τη μαζική παραγωγή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Η ανοικτή αυτή πληγή προβληματίζει έντονα και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα ο αρχηγός Λευτέρης Οικονόμου, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια υπηρέτησε ως διοικητής στο Τμήμα Αλλοδαπών, να έχει δώσει εντολή για άμεση εκπαίδευση των αστυνομικών οργάνων που υπηρετούν στις πύλες εισόδου της χώρας.

Έτσι, όπως ανακοινώθηκε τις τελευταίες ώρες από το Αρχηγείο, ολοκληρώθηκαν ήδη οι εκπαιδεύσεις, στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα, 90 αστυνομικών, λιμενικών αλλά και υπαλλήλων ταξιδιωτικών γραφείων.

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί και η εκπαίδευση 60 αστυνομικών αλλά και ιδιωτών που εργάζονται στα Αεροδρόμια των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

πηγη


ΣΧΟΛΙΟ : ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΠΤ. Η ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΚΙΝΕΖΟΥΣ" . ΚΑΝΤΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΦΟΡΑ. ΡΙΧΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΤΕ.. ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.. ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ

Η Δίωξη κλείνει τον Αθηναίο αλλά προστατεύει το Ιντυμιντια




Έπειτα από ψευδή καταγγελία Αλβανού δημοσιογράφου στην Δίωξη Ηλεκτονικού Εγκλήματος εναντίον του γνωστού και δημοφιλούς μπλογκ "Ο Αθηναίος", σήμερα το συγκεκριμένο μπλογκ διαγράφηκε από την Google!

Ο Αθηναίος είχε ασκήσει κριτική επί του περιεχομένου των δημοσιεύσεων του Niko Ago, δημοσιογράφου της Αυγής, αλλά ουδέποτε απείλησε κάποιον! Ήταν κυρίως ένα μπλογκ που ανεδείκνυε τα προβλήματα που έχει επιφέρει στην Αθήνα και την χώρα η λαθρομετανάστευση και η κρατική "παραφροσύνη". Γι αυτό τον λόγο μπήκε στο στόχαστρο των προασπιστών της και φυσικά του συστήματος!

Σε επιστολή του προς τον Αθηναίο ο Nikos Ago σημείωνε ότι:


"Μέχρι να βρούμε μια τέτοια πολιτεία ,όμως, όπως έχω μάθει να κάνω πάντα στη ζωή μου, κινούμενος στο φως και όχι στο σκοτάδι, πάντα δημόσια και ποτέ ανώνυμα, σε ενημερώνω ότι σε καταγγέλλω από σήμερα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για όλα τα σχόλια που αναρτώνται στο blog σου με απειλές εναντίων μου αλλά και για τα ποστ με τα οποία εσύ διακινείς αυτές τις ανοιχτές απειλές και το μίσος γενικά.

Φιλικά,

--
Niko Ago
Δημοσιογράφος
Αυγή & FAQ
http://odromos.wordpress.com"


(περισσότερα εδώ)

Σε αντίθεση με την άδικη διαγραφή του Αθηναίου, τόσα χρόνια η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος όχι μονο δεν έχει κλείσει το athens indymedia που φιλοξενείται σε κρατικά servers αλλά σε παλαιότερες δηλώσεις το ο κ. Σφιακιανάκης έχει δηλώσει ότι "το indymedia γενικα το υποστηρίζουμε" (δειτε το βίντεο)



Δεν χρειάζεται να μακρυγορήσουμε ως προς το αν το athens indymedia φιλοξενεί απειλές, προβολή προσωπικών στοιχείων, και συμβάλει στην οργάνωση και την τέλεση κακουργηματικών πράξεων!



Αυτή είναι η Ελληνική δημοκρατία και δικαιοσύνη σήμερα! Ο εχθρός της είναι ο Έλληνας και ο φίλος της ο λαθρομετανάστης και ο αναρχικός! Να την χαίρεστε συν-έλληνες! Τι αλλο να πουμε γι την ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. Το να βγαινει και να σου λεει οτι "ναι συμφωνουμε με τις στοχοποιησεις και την οργανωση πραξεων που διωκωνται απο τον νομο" .. και μετα να κλεινει ενα απλο μλογκ.. δειχνει απλα οτι ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ......... ΑΝΤΕ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ.


πηγη


Αφγανοί χτύπησαν με κατσαβίδι καταστηματάρχη στην Ομόνοια

Να την χαίρεστε την νεοελλάδα σας! Την ώρα που κάποιοι ασχολούνται με το πώς θα νομιμοποιήσουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες που εισέβαλαν στη χώρα μας δίνοντάς τους μάλιστα και δικαίωμα ψήφου η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει επίπεδα χωρίς προηγούμενο στην Ελλάδα του 2010. Ειδικά στην Αθήνα τα πράγματα είναι πολύ δυσάρεστα για τους κατοίκους του ιστορικού κέντρου αφού κανένας δεν μπορεί να τους προστατεύσει από τις ορδές των αλλοδαπών που κλέβουν, βιάζουν και σκοτώνουν ανενόχλητοι. Κατά τα άλλα έχουμε και Υπουργείο “Προστασίας” του Πολίτη…


Νέο περιστατικό πρωτοφανούς βίας με θύμα έναν καταστηματάρχη στην Ομόνοια. Θα καταδικάσουν άραγε ως “ρατσιστική” τη συγκεκριμένη επίθεση των Αφγανών οι διάφοροι “προοδευτικοί”;…


Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, ομάδα 16 Αφγανών εισέβαλε χθες το απόγευμα σε κατάστημα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ζήνωνος 12, στην Ομόνοια. Οι αλλοδαποί, για άγνωστους λόγους, χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές τον ιδιοκτήτη, ενώ ένας εξ αυτών με τη χρήση ενός κατσαβιδιού τον τραυμάτισε στο σώμα. Στη συνέχεια οι Αφγανοί τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό τους.


πηγη


Η Ελλάδα Διαλύεται…?


Ο καθηγητής Νεοκλής Σαρρής, στην τηλεοπτική εκπομπή “Τομές”, μεταξύ άλλων αναφέρει:

“…Μήπως η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιων, οι οποίοι πειραματίζονται, πώς θα μπορέσουν να την διαλύσουν; …Μήπως στα επόμενα εκατό χρόνια αλλάξει τόσο πολύ η Ελλάδα ώστε να αλλάξει και το όνομα της; Που οδηγείται η κοινωνία η οποία οπισθοχωρεί μέσα στην αντίφαση ενός αντικληρικού πνεύματος και μιας έξαρσης του ισλαμισμού…;”

Το μόνο βέβαιο μέσα σ αυτή τη διάλυση και τον εκφυλισμό είναι ότι μία ενδεχόμενη τρομακτική ήττα στο πεδίο των εξωτερικών μας σχέσεων…, είναι κάτι που θα το πληρώση πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός της Ελλάδος και Κύπρου…!




πηγη

Αμέτ Μέτε: Ο άνθρωπος που επέλεξε η Άγκυρα ως εκπρόσωπό της στην Θράκη


Ιμάμης ή πράκτορας της Τουρκίας;

Ο άνθρωπος που τελικά επιλέχθηκε από την Άγκυρα προκειμένου να ηγηθεί της προσπάθειας απεξάρτησης της Θράκης από την Ελλάδα είναι ο Αχμέτ Μέτε. Ο γνωστός ψευτομουφτής (αυτοακηρύχθηκε μουφτής και τον αναγνώρισε αμέσως το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής) είχε όλα τα εχέγγυα και φυσικά την κατάλληλη και άρτια εκπαίδευση για να τοποθετηθεί στην κορυφή της προσπάθειας άλωσης της Ελληνικής Θράκης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Κι εδώ αποκαλεί την Ελλάδα "ενοχλητική μύγα"
«ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΜΥΓΑ» Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ!

πηγη

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ - ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΗΘΕΝ ..."ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Μιλούν για "διωγμό Μακεδόνων" από τη χώρα μας

Συνεχίζουν τις προκλήσεις τους οι Σκοπιανοί. Όπως είχε αποκαλύψει η Presstime, οι γείτονες σκόπευαν να εκμεταλλευθούν την κατάργηση της βίζας για τη μετάβασή τους στην Ε.Ε., με προπαγάνδα περί "Μακεδόνων" που εκδιώχθηκαν. Έτσι μετά την εφαρμογή της απόφασης της Ε.Ε. που καταργεί τις θεωρήσεις εισόδου των κατοίκων της ΠΓΔΜ στις χώρες της Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, ετοιμάζουν μονοήμερη εκδρομή, ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται ως...δήθεν "γόνοι Μακεδόνων προσφύγων που εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα". Όπως λέει ο πρόεδρος της "Ένωσης Παιδιών Προσφύγων από την Ελλάδα" Γκιόργκι Ντόνεβσκι, οι εκδρομείς θα ακολουθήσουν αντίστροφα την πορεία που έκαναν οι πρόσφυγες το 1949 όταν εγκατέλειψαν την ελληνική επικράτεια.

Η "εκδρομή" αυτή μόνο τυχαία δεν είναι. Οι Σκοπιανοί θέλουν τώρα να πείσουν, παρά τη διεθνή κατακραυγή, ότι η Ελλάδα έκανε..."γενοκτονία" και εκδίωξε βίαια "Μακεδόνες" από τη "γη" τους. Δεν είναι δύσκολο να δει κανείς τα σχέδια αλυτρωτισμού που κρύβονται πίσω απ' αυτή την πρόκληση.

πηγή:presstime
αρ.φυλ.187
σελ.54