Χρήστες OnLine

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!








Μετά την πορεία προς την οικία του Αρχιεπισκόπου, ξεκίνησε πορεία προς τον Ιερό ναό του Αγίου Παντελέημωνα στην οδό Αχαρνών για να εμποδιστεί η διεξαγωγή της συναυλίας μέσα στον ιερό ναό , που διοργάνωσε ο Αρχιεπίσκοπος κκ Ιερώνυμος και ο πρόεδρος του μεγάρου μουσικής Ιωάννης Μάνος.....

Κάποιοι έσπασαν την πορεία,και δυστυχώς ήτανε ρασοφόροι.....

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......

ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΑΔΑ ΜΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ........


Σχόλιο δικό μας:

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Στο βίντεο με τα ίδια σας τα μάτια είδατε ότι απαγορεύουν στους Έλληνες και σε όσους φέρουν ελληνική σημαία να προχωρήσουνε από Σύνταγμα προς πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, προκειμένου να αποφύγουν τις διαμαρτυρίες τους.

Η λέξη ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεν ηχούσε αναίτια έξω από την εκκλησία. Το ερώτημα το οποίο απευθύνουμε προς τους Έλληνες υπηρετούντες στην ΕΛ.ΑΣ, είναι αν θα συνεχίσουν να δέχονται εντολές από προδότες. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι διαλέξανε λάθος στρατόπεδο …οι Έλληνες είναι απέναντί τους. Τώρα καλά περνάνε αντιμετωπίζοντας γιαγιάκες και παππούδες.


Σε λίγο τους προειδοποιούμε ότι θα αντιμετωπίσουνε τις σθεναρές δυνάμεις αντίστασης των Ελλήνων.

πηγη

Ο ρατσισμός έχει χρώμα; (δείτε την περίπτωση του μικρού Elias,για να δείτε το μέλλον των παιδιών σας)

Δείτε με προσοχή τα παρακάτω δύο βίντεο από εκπομπή Νορβηγικού καναλιού (με αγγλικούς υπότιτλους).
Παρακολουθήστε την περίπτωση ενός μικρού Νορβηγού, του οχτάχρονου Εlias, ο οποίος νιώθει ξένος στην χώρα του!

Ο Εlias και η οικογένειά του ζουν στο Grønland συνοικία του Oslo, πρωτεύουσας της Νορβηγίας.

Στο Gronland το 45% των κατοίκων είναι μετανάστες

(Ακολουθούν φωτογραφίες από την συνοικία της Νορβηγικής πρωτεύουσας και τα τζαμιά της. Της συνοικίας, μόνο.Όχι όλης της πρωτεύουσας..η παρακάτω φωτογραφία είναι από το //www.pbase.com/dgdb/image/22331428).

Η μητέρα του έστειλε το παιδί στο σχολείο της γειτονιάς, όπου το 97% είναι μετανάστες. Ο Εlias πολύ σύντομα απομονώθηκε. Όπως λέει, με παράπονο, ή μάλλον με έκδηλη θλίψη, κανένα παιδί δεν τον θέλει στην παρέα και δεν έχει ούτε ένα φίλο. Το πρόβλημα εντοπίζεται στα παιδιά μουσουλμανικών οικογενειών.

Τα μουσουλμανάκια, όπως εξηγεί ο μικρός Εlias, δεν τον θέλουν γιατί απλά, δεν είναι μουσουλμάνος. Τον θεωρούν ‘ακάθαρτο’ γιατί τρώει χοιρινό και τον λένε ότι είναι ‘κακός’ και θα πάει στην κόλαση. Το ίδιο ‘εχθρικό’ κλίμα αντιμετωπίζει και στην γειτονιά του, στην αλάνα κάτω από το σπίτι του, όπου δεν κατεβαίνει να παίξει γιατί είναι ανεπιθύμητος. Μάλιστα, τρεις φορές τον χτύπησαν και από τότε δεν ξαναπήγε.

Δεν κατέβηκε για δύο ολόκληρα χρόνια. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να κλειστεί στον εαυτό του, να μην έχει διάθεση για τίποτε, να μην μπορεί να αποδώσει στο σχολείο και να μην θέλει να ασχοληθεί με κάποιο σπορ. Κάθεται όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι (δεν έχει άλλα αδελφάκια), βλέπει τηλεόραση και παίζει video games.

(Α, κάπου υπάρχει και ένας μπαμπάς, αλλά δεν πολύ φαίνεται).
Όταν κάποια φορά η μητέρα του κατέβηκε κάτω, μαζί με τον Εlias, αμέσως τα παιδιά της γειτονιάς την περικύκλωσαν και την ρώτησαν, αν είναι η μάνα του Elias και αν είναι μουσουλμάνα. Η μητέρα απάντησε ότι ‘εμείς δεν έχουμε κάποια θρησκεία, δεν πιστεύουμε σε τίποτα’. Τότε ο μικρός Εlias, την κάρφωσε στα μάτια και είπε ‘όχι είμαστε χριστιανοί’. Η μητέρα του, η οποία δηλώνει άθεη, λέει στο κανάλι ότι είναι παράξενο πως ο Elias άρχισε να χαρακτηρίζει από μόνος του τον εαυτό του 'χριστιανό'.

Η μάνα είναι μάλλον ο χαρακτηριστικός τύπος Νορβηγίδας ή σύγχρονης βορειοευρωπαίας. Χωρίς πίστη σε Θεό, με κουλτούρα διαμορφωμένη από την δεκαετία του ‘70, μοιάζει να απορεί και δεν καταλαβαίνει γιατί οι άνθρωποι χωρίζονται και δεν μπορούν να ζήσουν αρμονικά. Φαίνεται να υποστηρίζει ή να έχει αποδεχτεί ενσυνείδητα τις σύγχρονες πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Γι’ αυτό τον λόγο άργησε να καταλάβει τον εφιάλτη του παιδιού της που μέρα με την μέρα μαράζωνε. Στο τέλος (επιτέλους) αποφάσισε να αλλάξει σχολείο στο παιδί.

Μάλιστα αυτό το θεώρησε ‘ήττα’ για τις ιδέες της. Και στο καινούργιο σχολείο υπήρχαν παιδιά από άλλες χώρες και μουσουλμανάκια, αλλά δεν ήταν η πλειοψηφία. Ο Elias αμέσως άλλαξε. Το πρόσωπο του έγινε χαρούμενο αμέσως, έκανε φίλους (απ’ ότι δείχνει το βίντεο λευκά νορβηγάκια), άρχισε να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες, με λίγα λόγια, άρχισε να ζει σαν παιδί.

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Προβληματιστείτε. Προβληματιστείτε έντονα. Το θέμα δεν είναι γενικά, ‘οι μετανάστες’. Και οι Έλληνες υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν ως μετανάστες σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη. Το ‘καυτό’ θέμα σήμερα της Ευρώπης λέγεται ‘μουσουλμάνοι’.

Η μητέρα του Elias λέει: «Ποτέ δεν μου ανέφερε για παιδιά μαύρα, σκουρόχρωμα ή μελαχρινά. Άλλωστε ο Elias είχε και τέτοιους φίλους. Έλεγε συγκεκριμένα ‘μουσουλμάνοι’. ‘Εγώ και οι μουσουλμάνοι’". Και μιλάμε για μία οικογένεια που η θρησκεία, το χρώμα και η φυλή δεν έπαιζαν κανένα ρόλο. Λόγω κουλτούρας! Η πραγματικότητα είναι όμως πολύ σκληρή και δεν θέλουμε να την δούμε ή κάνουμε ότι δεν την βλέπουμε (για να μην ηττηθούν οι ιδέες μας!) και για αυτό το ρίχνουμε μετά στο δακρύβρεχτο, σε μία αόριστη αγαπολογία, (ειδικά αν είσαι χριστιανός) και στις ουτοπίες περί αρμονικής συμβίωσης λαών και περί του ιδεώδους των ‘πολυπολιτισμικών’ κοινωνιών που - να δούμε πότε θα το καταλάβουμε - είναι το μεγαλύτερο φιάσκο, η μεγαλύτερη απάτη.

Μετά, για λόγους άμυνας, ακολουθούν τα γνωστά κλισέ περί ‘ρατσισμού’, ‘ξενοφοβίας’ κλπ. Α, να μην ξεχάσω η εκπομπή στο νορβηγικό κανάλι είχε θέμα τον.. ρατσισμό. Πως είπατε; Δεν ήταν μαυράκι ο Elias; Ναι το παρατήρησα κι εγώ. Ούτε παιδί μεταναστών; Θα σας απογοητεύσω. Όχι! Νορβηγάκι ήταν. Και original. Μα εμείς νομίζαμε ότι ‘ρατσιστές’ είναι μόνο οι από’δώ όχι από εκεί. Έλα ντε που είναι και απο κεί.

Λοιπόν για να τελειώνω. Αρκετό καιρό τώρα διαβάζω και βλέπω πράγματα που με στενοχωρούν και με… νευριάζουν, για το ‘καυτό’ θέμα των μεταναστών, της ενσωμάτωσής τους, των λαθρομεταναστών και της αντιμετώπισής τους ιδιαίτερα από χριστιανική σκοπιά, του ρατσισμού και του ‘ρατσισμού’. Πιστεύω να τα πούμε σύντομα σε κάποιο πολύ προσωπικό άρθρο.

Περί μεταναστών, πολυπολιτισμικών ‘μαγειρείων’ της συμφοράς και ιδιαίτερα περί κουλτούρας μουσουλμάνων και τις λαμπρές επιδόσεις της ‘αφομοίωσής’ τους σε ευρωπαϊκό έδαφος.. Προς το παρόν ας προβληματιστούμε με το βίντεο, την ιστορία του μικρού Elias και τον ρατσισμό που –ω του θαύματος! – είναι χωρίς χρώμα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το γνωστό συνθηματάκι. Πως το λένε; Α, ναι! «Απελάστε τον ρατσισμό»! Μάλιστα. Πριν χαθούν πολλοί Elias.

πηγη

ΣΕ ΣΙΡΙΤΟΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ:



πηγη

Τουρκική φρεγάτα -πάλι- στο Σούνιο! Η 12η μέσα στο 2010.

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ




Νέα τουρκική πρόκληση.Τουρκική φρεγάτα έφθασε μέσα στη νύχτα ,μέχρι το Σούνιο!!!

Η Τουρκική Φρεγάτα SALIΗ REIS ευρισκόμενη νοτίως Ρόδου , κινήθηκε με δυτική πορεία νότια Κυκλάδων σε Διεθνή Ύδατα.

Στη συνέχεια, ακολουθώντας βόρεια πορεία, εισήλθε τις πρώτες πρωινές ώρες εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων, πέρασε μεταξύ Κέας - Μακρονήσου και στη συνέχεια διαπλέοντας το στενό Καφηρέα, κινήθηκε με βορειοανατολική πορεία σε Διεθνή Ύδατα, προς περιοχή Κεντρικού Αιγαίου.

Είναι η 12η περίπτωση διέλευσης τουρκικού πολεμικού πλοίου από το Σούνιο,μέσα στο 2010. Δεν υπάρχει ασφαλώε καμμία περίπτωση αβλαβούς διέλευσης αφού τα τουρκικά πλοία αποπλέουν από ναυτική βάση των τουρκικών παραλίων και πάνε σε άλλη βάση ...μέσω Σουνίου!

πηγη

Η επόμενη μέρα στον Αγιο Παντελεήμονα....


http://koukfamily.blogspot.com/2010/12/blog-post_1879.html

Φίλοι μου από χθές κάτι άλλαξε στην πολύπαθη γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα. Προσέξτε τους κατοίκους του από σήμερα το πρωϊ και θα διαπιστώσετε την μεγάλη αλλαγή στα πρόσωπά τους. Ενα χαμόγελο ανακούφισης και μακαριότητος θα ανθίσει στα, μέχρι πρότεινως, κατσουφιασμένα πρόσωπα των Ελλήνων πολιτών αλλά και των Αλλοδαπών λαθρομεταναστών του Αγίου Παντελεήμονα.....

Επιτέλους ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός συνέβη στην πιο υποβαθμισμένη περιοχή του κέντρου των Αθηνών.
Η Συναυλία του Γιώργου Νταλάρα εντός του Ι.Ν. του Αγ. Παντελεήμωνος!!!

Μια συναυλία που είχε σαν στόχο την Αλληλεγγύη και την Συμφιλίωση...
Μην ρωτάτε τίνος; Ολων.....

Από σήμερα σταματούν οι ληστείες, οι βιασμοί, οι προπηλακισμοί και ο τρόμος των Ελλήνων του Αγίου Παντελεήμονα...
Από σήμερα λύνεται το θέμα της εγκληματικότητας...
Από σήμερα θα είναι χαμογελαστοί οι εκατοντάδες κακόμοιροι, αλλοδαποί, λαθρομετανάστες που στιβάζονται σαν τα ζώα σε άθλιες πολυκατοικίες, μέσα στην βρώμα και στην δυσωδία...
Από σήμερα θα κυκλοφορούν αγκαλιασμένοι κάτοικοι, χρυσαυγίτες, κουκουλοφόροι αναρχικοί, ΜΑΤ, ο Αλαβάνος, ο Τσίπρας, ο Αδωνις, οι λαθρομετανάστες, οι ισλαμιστές, οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί, οι Αφγανοί..... και οι μεσίτες, που τρίβουν εδώ και καιρό τα χέρια τους αγοράζοντας τα ξεπουλημένα όσο-όσο σπίτια και καταστήματα των Ελλήνων πρώην κατοικων.....

Εσείς αγαπητοί λαθρομετανάστες,
Μπορεί να ήρθατε στην πατρίδα μας ακάλεστοι, λαθραίοι, παράνομοι..
Μπορεί να μένετε 30-30 σε διαμερίσματα που χωρούν δια της βίας 5 άτομα...
Μπορεί όλη μέρα, κάποιοι από σας, να ψάχνουν γυναίκες απροστάτευτες να τους βουτήξουν τσάντες, αλυσίδες ή να τις βιάσουν.....
Μπορεί να ακούτε τα κηρύγματα των ιμάμηδων για τους άπιστους χριστιανούς που πρέπει να μπούν κάτω από το μαχαίρι του Μωάμεθ.....
Μπορεί να απαιτείτε τζαμιά και να κάνετε δημόσιες προσευχές στις πλατείες χαρούμενοι από μέσα σας που σας προστατεύουν ακόμα και τα ΜΑΤ, αφού γνωρίζετε πολύ καλά ότι στις χώρες από όπου προέρχεστε αν τολμήσει κάποιος να πεί την λέξη Χριστός, την επόμενη στιγμή ψάχνει το κεφάλι του που έχει κάνει "φτερά" πάνω από τους ώμους του.....

Τώρα όμως όλα αυτά θα συμβαίνουν με την συγκατάθεση των κατοίκων.....
Οι δημόσιες προσευχές και οι αυτομαστιγώσεις θα γίνονται υπό το χειροκρότημα των κατοίκων...
Οι κοπέλλες θα σας δίνουν πλέον με χαρά τις τσάντες τους, τα χρήματά τους και την....τιμή τους...
Θα είναι αλληλέγγυες........

Εσύ αγαπητέ κουκουλοφόρε του Indymedia....
Τώρα πλέον κράτος και ιεραρχία ήρθαν με το μέρος σου....
Μπορείς να πάψεις να βλαστημάς τον Χριστό και την Παναγία από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Μπορείς να πάψεις να καταργέσαι την Ελλάδα, την Ορθοδοξία, την οικογένεια και τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα....
Κράτα τις μολότωφ σου σβηστές...

Τώρα όλα αλλάζουν. Ο Νταλάρας τραγούδησε ΚΑΙ για σένα.
Πήγαινε κοντά στα ΜΑΤ και θα "δείς" την αλλαγή...
Μια ανοιχτή αγκαλιά σε περιμένει....
Τα ΜΑΤ θα είναι αλληλέγγυα....

Αγαπητέ Ελληνα κάτοικε του Αγίου Παντελεήμονα....
Μπορεί καθημερινά να τρέμεις για την ζωή σου..
Μπορεί να χάνεις την περιουσία σου...
Μπορεί να φοβάσαι για τα παιδιά σου...
Μπορεί να βλέπεις την περιοχή σου και να πονά η καρδιά σου...

Τώρα όμως όλα αλλάζουν ΚΑΙ για σένα.
Ελπίζω να το πήρες το μήνυμα της συναυλίας του Νταλάρα.

Βγες έξω άφοβα. Μην φοβάσαι να πλησιάσεις τους λαθρομετανάστες. Αγκαλιασέ τους. Δώστους αυτό που θέλουν με αγάπη και συμφιλίωση.....
Γίνε αλληλέγγυος.

Εγώ πλέον περιμένω τους U2 σε κάποιον από τους Ι. Ναούς του κέντρου γιατί έμαθα ότι θα ξαναέρθουν ενόψει τόσο μεγάλων concept...

ΘΑΝΟΣ

Ιδού οι τουρκικές γέφυρες για τον Έβρο!


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

΄Eτοιμο είναι το πρότυπο της μεταφερόμενης πλωτής σχεδίας που μετατρέπεται σε γέφυρα και κατασκευάζεται η Τουρκία. Η πλωτή γέφυρα SAMUR που κατασκευάζεται από την εταιρία FNSS στην Τουρκία, παρουσιάστηκε στον τύπο.
Το συγκεκριμένο σύστημα ενώνεται με τα υπόλοιπα πλωτά συστήματα και δημιουργεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά μια πλωτή γέφυρα σε ποταμούς. Πάνω από την γέφυρα αυτή μπορούν να περάσουν ακόμα και άρματα μάχης βάρους 70 τόνων.

Ο διευθυντής της FNSS Aχμέτ Κούρτ τόνισε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σχεδιάζουν να αγοράσουν 52 παρόμοια συστήματα και χρειάστηκαν 3.5 χρόνια για να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί το πρότυπι.

Ο Κουρτ τόνισε ότι το σύστημα πλωτής γέφυρας SAMUR είναι πιο αποτελεσματικό από τα παρόμοια συστήματα που υπάρχουν στη Γερμανία και την Γαλλία.
Η FNSS μεχρι και το 2012 θα ολοκληρώσει την κατασκευή και των 52 συστημάτων.
Το SAMUR στην ξηρά κινείται με 100 χιλιόμετρα την ώρα, γίνεται πλωτή σχεδία και μετακινείται στο νερό με 20 χιλιόμετρα την ώρα.
Εχει μήκος 12 μέτρα, πλάτος 4 μέτρα και ύψος 3.5 μέτρα. Όταν δυο SAMUR ενωθούν στο νερό δημιουργείται μια γέφυρα μήκους 20 μέτρων.
Το συνολικό κόστος αγοράς 52 συστημάτων SAMUR φτάνει τα 152 εκατομμύρια δολάρια.

Το ερώτημα είναι ένα. Ποιον ποταμό θέλουν να διασχίσουν τόσο γρήγορα οι γείτονες μας;
πηγή