Χρήστες OnLine

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!








Μετά την πορεία προς την οικία του Αρχιεπισκόπου, ξεκίνησε πορεία προς τον Ιερό ναό του Αγίου Παντελέημωνα στην οδό Αχαρνών για να εμποδιστεί η διεξαγωγή της συναυλίας μέσα στον ιερό ναό , που διοργάνωσε ο Αρχιεπίσκοπος κκ Ιερώνυμος και ο πρόεδρος του μεγάρου μουσικής Ιωάννης Μάνος.....

Κάποιοι έσπασαν την πορεία,και δυστυχώς ήτανε ρασοφόροι.....

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......

ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΑΔΑ ΜΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ........


Σχόλιο δικό μας:

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Στο βίντεο με τα ίδια σας τα μάτια είδατε ότι απαγορεύουν στους Έλληνες και σε όσους φέρουν ελληνική σημαία να προχωρήσουνε από Σύνταγμα προς πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, προκειμένου να αποφύγουν τις διαμαρτυρίες τους.

Η λέξη ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεν ηχούσε αναίτια έξω από την εκκλησία. Το ερώτημα το οποίο απευθύνουμε προς τους Έλληνες υπηρετούντες στην ΕΛ.ΑΣ, είναι αν θα συνεχίσουν να δέχονται εντολές από προδότες. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι διαλέξανε λάθος στρατόπεδο …οι Έλληνες είναι απέναντί τους. Τώρα καλά περνάνε αντιμετωπίζοντας γιαγιάκες και παππούδες.


Σε λίγο τους προειδοποιούμε ότι θα αντιμετωπίσουνε τις σθεναρές δυνάμεις αντίστασης των Ελλήνων.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου