Χρήστες OnLine

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ Ο ΙΣΤΡΟΥΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ",ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ!


Μια συνταρακτική αποκάλυψη από τον "Στόχο":
Έτσι εξηγείται και η μούγκα του στην ερώτηση που του απευθύναμε για τη λαθρομετανάστευση!

Όσον αφορά την αποχώρησή του από την "Σπίθα",θυμόμαστε πως στην επιστολή του έκανε λόγο και για...φασιστικές ομάδες που βρίσκονται μέσα σ'αυτήν!
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:Οι Δούρειοι Ίπποι πληθαίνουν κι έχουν ιδιαίτερη πέραση,ακόμα και ανάμεσα σε ανυποψίαστους (;) πατριώτες!

ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΔΡΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ - ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙς ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

 
Πριν λίγη ώρα οι... κατασκηνωτές του Συντάγματος (παρακρατικοι, αναρχουπαλληλοι "αντιεξουσιαστες" και λοιπα τσιρακια του συστηματος) ανέλαβαν δράση. Προκάλεσαν επεισόδια προσφέροντας τις γνωστές τους υπηρεσίες. 
 
Όλα όσα είχαν τόσες μέρες στις σκηνές -που κανείς δεν έψαξε όλες αυτές τις μέρες- σήμερα βγήκαν... 
 
Αντιασφυξιογόνες, σφεντόνες, πέτρες, καδρόνια και τα... υλικά που χρησιμοποιούν πάντα τα άπλυτα χρησιμοποιήθηκαν απο τον πασίγνωστο χώρο... 
 
Όμως τα "παιδιά" αυτή τη φορά τις έφαγαν απο ομάδες απλών ανθρώπων που κινήθηκαν εναντίον τους προκειμένου να τους απωθήσουν απο το σημείο... Τα επεισόδια και οι μικροσυμπλοκές συνεχίζονται, ενώ τα άπλυτα πέτυχαν αυτό ακριβώς που επιδίωκαν όλες αυτές τις μέρες... Μεγάλη προσοχή απο όλους... Τα κοράκια περιμένουν στη γωνία...
 
Απορίας άξιον, πως κατόρθωσαν οργανωμένοι, με τα μαυροκόκκινα στυλιάρια και αντιασφυξιογόνες μάσκες,να φτάσουν στο Σύνταγμα χωρίς οι αρχές ασφαλείας να πάρουν είδηση, οι λεγόμενοι “αναρχικοί”(ΑΠΟΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!), οι οποίοι για μία ακόμη φορά έπαιξαν το γνωστό προβοκατόρικο ρόλο τους; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ . ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ
 
Η πλειοψηφία των απλών διαδηλωτών αντέδρασε, αλλά αυτό έδωσε την αφορμή στην Αστυνομία να ρίξει χημικά και δακρυγόνα και να σπρώξει την συγκέντρωση προς τα πίσω. (αυτο που ηθελαν να κανουν εξαρχης βλέπωντας την οργη του κοσμου να μεγαλωνει)
 
Από την άλλη πλευρά, οι αριστεριστές που ελέγχουν την μικροφωνική της πλατείας καλούν τον κόσμο να προχωρήσει…