Χρήστες OnLine

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΥΨΩΘΕΙ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ: "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"



Μήπως έχουμε Πόλεμο και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

Γραφείο Τύπου ΝΕ.Ο.Σ.


Την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, ομάδα νεολαίων του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού κατεβαίνοντας από τα γραφεία της Βασιλίσσης Όλγας προς την εξέδρα της παρέλασης περικυκλώνεται απο ομάδα ασφαλιτών η οποία απωθεί τους νεολαίους μετά το Μακεδονία Παλάς. Ο λόγος είναι ότι κρατούσαν ένα πανό υπέρ της Μακεδονίας. Μάλιστα οι εν λόγω κύριοι έλεγαν δικαιολογίες ότι δεν πρέπει να ανοιχτεί διότι δεν πρέπει να προκαλούμε τους σκοπιανούς.

Αλήθεια κύριε Υπουργέ τόσο κακό είναι ένα πανό για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας;

Είναι πιο επικίνδυνο από μερικά άτομα που είναι στην πρώτη σειρά της παρέλασης και μοιράζουν φυλλάδια για την κατάργηση των παρελάσεων;

Να θυμίσουμε ότι τα ίδια αυτά άτομα είναι που έκαναν πορείες υπέρ των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη;

Είναι τα ίδια άτομα που στηρίζουν έμμεσα ή άμεσα τρομοκρατικές ενέργειες όπως η τελευταία άνανδρη επίθεση στην Αγία Παρασκευή.

Ας ελπίσουμε οτι το παραπάνω γεγονός έγινε εν αγνοία του Υπουργού κ.Χρυσοχοΐδη ή του αρμοδίου αξιωματικού και ότι απλα ήταν μια αψυχολόγητη ενέργεια μερικών ασφαλιτών.

συνέχεια εδώ

πηγή:Greekalert

Ενδογενής αλλά ξενοκίνητη τρομοκρατία. Απειλή για την Ελλάδα!



Η τρομοκρατία υπήρχε ανέκαθεν σαν παγκόσμιο φαινόμενο , όμως τον τελευταίο καιρό αναζωπυρώθηκε. Οι κυριότεροι λόγοι είναι : Η γενική παραβίαση των νόμων, η συρρίκνωση της δημοκρατίας, η ενίσχυση της ολιγαρχίας, η εξασθένηση του έθνους-κράτους , η εξάπλωση της παγκοσμιοποίησης και ο υλιστικός τρόπος του σκέπτεσθαι. Στην Ελλάδα ή τρομοκρατία είναι ενδογενής και ξενοκίνητη. Ειδικότερα αυτή οφείλεται:

1/ Στην αβυσσαλέα ανισότητα εισοδημάτων μεταξύ πλούσιων και φτωχών και στην έλλειψη κοινωνικής συνοχής.
2/ Στην επικράτηση του σιωνιστικού(υλιστικού) συστήματος στην παιδεία και στην υποχώρηση της ανθρωπιστικής- κλασσικής παιδείας
3/ Στην ενίσχυση της κρατικής βίας , σαν αποτέλεσμα της δικτατορίας, και στην υποχώρηση της πολιτικής.
4/ Στην κατάφωρη παραβίαση των Νόμων από τους κυβερνώντες και κυβερνωμένους



Το Κράτος ανέχθηκε και υπέθαλψε την Τρομοκρατία
Το κράτος ανέχθηκε την ύπαρξη του φυτωρίου της αναρχίας στα Εξάρχεια σε συνδυασμό με την ριζοσπαστικοποίηση των νέων μετά τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο το 1974 . Το γκέτο των Εξαρχείων αποτέλεσε το αρχικό «αυγό» εκκολάψεως των σημερινών φιδιών της τρομοκρατίας. Το κράτος εκμεταλλεύθηκε επί δεκαετίες το παρακράτος της αναρχίας για την πάταξη των εργατικών διεκδικήσεων και συχνά με την ανοχή του το βοήθησε να ανδρωθεί . Όμως προοδευτικά τούτο ανδρώθηκε σε βαθμό ώστε σήμερον να είναι αδύνατον να το ελέγξει .[ Τούτ’ αυτό συνέβη και με τους Γκρίζους Λύκους στην Τουρκία. Το παρακράτος ενισχύθηκε και θέλει στο εξής να συνυπάρχει με το κράτος.]

Η τρομοκρατία στις μέρες μας άλλαξε χαρακτήρα, αποβάλλοντας το ιδεολογικό της έρεισμα . Οι τελευταίες φουρνιές των τρομοκρατών διασυνδέονται με το κοινό ποινικό έγκλημα (διαρρήξεις τραπεζών , εμπόριο ναρκωτικών κ. α). Παράλληλα άλλαξαν και μεθόδους δράσεως . Τώρα δεν επιλέγουν στόχους μεταξύ της πλουτοκρατίας αλλά χτυπούν τα όργανα της τάξεως ώστε να δρούν ανενόχλητοι. Με τυφλά και σαδιστικά χτυπήματα χτυπούν αδιάκριτα την κοινωνία ακόμη και πολίτες. Διότι η αστυνομία δεν είναι η πλουτοκρατία, αλλά νέα παιδιά των λαϊκών τάξεων που πήγαν στην ΕΛ.ΑΣ για το «μεροκάματο του τρόμου». Από την άποψη αυτή πρόκειται για σαδιστές και δολοφόνους αθώων ψυχών. Επομένως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε σαν φονιάδες και κακούργους.


Τα Εξάρχεια κέντρο Στρατολογήσεως Τρομοκρατών
Μέσα στο θερμοκήπιο των αναρχοαυτόνομων και ναρκομανών των Εξαρχείων μπορεί να στρατολογηθούν οι εγκέφαλοι όχι μόνον από την αστυνομία για δικό της λογαριασμό , αλλά και από τις ξένες Μυστικές Υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των δικών τους σκοπών(που υποψιαζόμαστε ότι συμβαίνει) Οι άνθρωποι αυτοί στερούνται ιδεολογίας και έχουν μεταβληθεί σε χαλασμένο μαζοπολτό. Το παράδοξο είναι ότι μια μερίδα του πολιτικού κόσμου στηρίζει πολιτικά το θερμοκήπιο της τρομοκρατίας και αντιδρά σε κάθε προσπάθεια περιορισμού ή και εξαλείψεως του. Όλα δείχνουν ότι οι αρχές δεν έχουν δικαίωμα να βάλουν χέρι στην περιοχή των Εξαρχείων , ούτε πολύ περισσότερο να συλλάβουν τους τρομοκράτες , διότι κάποια «μαύρη χείρα» -ή έστω πορτοκαλί- υπάρχει άνωθεν και τους στηρίζει. Ποιά είναι αυτή;. Γιατί αυτός ο φόβος και το κράτημα στην εξάλειψη της τρομοκρατίας; Για ποιόν δουλεύουν οι τρομοκράτες και τους προστατεύουν; Όλοι διερωτώμεθα χωρίς όμως να παίρνουμε απάντηση εδώ και δεκαετίες!!


Εχθρική Εισβολή η Τρομοκρατία
Επομένως σαν εγκληματική και ξενοκίνητη πρέπει να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία εμείς οι Έλληνες και να την θεωρήσουμε ωσάν μια έξωθεν εισβολή. Σκοπός της είναι η αποσταθεροποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας ώστε να είναι επιδεκτική στις πάσης φύσεως πιέσεις εκ μέρους των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε και των σκοτεινών κέντρων που κατευθύνουν από τα παρασκήνια τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτή δεν κάνει την αποσταθεροποίηση της χώρας μόνον με την τρομοκρατία.

Γίνεται και στην οικονομία και στα εθνικά θέματα και στον πολιτισμό με την υποβάθμιση του κ.α. Κατά καιρούς έχουν έλθει στο φως της δημοσιότητος δύο σχέδια των ΗΠΑ:

α/ «Επιχείρηση OVERKILL» του Πενταγώνου των ΗΠΑ που προβλέπει τον διαμελισμό της Ελλάδος.
β/ «Επιχείρηση FEDORA» που προβλέπει την αποσταθεροποίηση του εσωτερικού μας μετώπου .
Και τα δύο σχέδια εξελίσσονται παράλληλα και τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Η Ελλάς έχει γίνει αφ’ ενός στόχος διαμελισμού των γειτόνων της (Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος κ. α) και αφ ετέρου πεδίον εσωτερικών συγκρούσεων εξ αιτίας της παραβατικής δράσεως των μεταναστών, των εγκληματιών του κοινού εγκλήματος , της γενικευμένης διαφθοράς του δημόσιου και ιδιωτικού βίου και της δράσεως των ποικιλώνυμων τρομοκρατικών ομάδων, οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε αντάρτικο πόλεων. Οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται , δίνουν υποσχέσεις για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας και της εξυγιάνσεως του δημόσιου βίου , αλλά πάντα βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο μηδέν και σε χειρότερη μοίρα από το παρελθόν. Τι φταίει λοιπόν;


Ξέφραγο Αμπέλι η Χώρα
Αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι στη χώρα μας υπάρχουν ανεξέλεγκτοι 3-4 εκατομ. μετανάστες και μεγάλος αριθμός όπλων(Καλάσνικοφ, εκρηκτικά, ως και βαρύς οπλισμός μπαζούκας) εξ Αλβανίας και Κοσσόβου, μεταφερθείς μετά την κατάρρευση της Γ/Β, μπορεί κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος της ανασφάλειας και των απειλών που αντιμετωπίζουμε.
Στην χώρα μας δρούν πολυάριθμες μυστικές υπηρεσίες( ΗΠΑ , Ισραήλ, Ρωσίας, Κίνας , Γερμανίας , Αγγλίας , Γαλλίας , Τουρκίας κ. α). Εξ αυτών πρέπει να αποκλείσουμε τις χώρες της Ε.Ε, διότι δεν έχουν συμφέρον να αποσταθεροποιήσουν μια χώρα μέλους της Ενωσης. Ομοίως Ρωσία και Κίνα δεν έχουν αποχρώντες λόγους να δημιουργήσουν παρόμοια προβλήματα. Οπότε η υποψία στρέφεται στις ΗΠΑ( CIA), Ισραήλ(Mossad) και Τουρκία( MIT). Με τις τρείς αυτές χώρες η Ελλάδα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και έχουν λόγους να επεμβαίνουν στα εσωτερικά μας για την εξυπηρέτηση γεωστρατηγικών τους συμφερόντων στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου. Υπάρχει και η εμπειρία του ιστορικού παρελθόντος (Εμφύλιος , Χούντα, Καταστροφή της Κύπρου, Σχέδιο Αννάν κλπ). Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ ( είναι συγκοινωνούντα δοχεία )ποτέ δεν έπαυσαν να στηρίζουν την επίσημη πολιτική τους με ανορθόδοξες επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν είτε απ’ ευθείας η CIA και Mossad με πράκτορες τους , ή στρατολογούν Έλληνες ή αλλοδαπούς πράκτορες για την επίτευξη των σκοπών τους.
Οι Μυστικές Υπηρεσίες είναι σε θέση να ελέγχουν τρομοκρατικές οργανώσεις όπως λ.χ : Σέχτα, Επαναστατικοί Πυρήνες, Επαναστατικός Αγών - ή όπως στο παρελθόν η 17 Ν την οποία διέλυσαν διότι δεν τους ήτο χρήσιμη στην μετα-Σοβιετική εποχή.

Πολλά μπορούν να κάνουν οι Μυστικές Υπηρεσίες
Οι Μυστικές Υπηρεσίες μπορούν να κάνουν δολοφονίες ηγετών , παρατεταμένες απεργίες , ώστε να παραλύσει τη χώρα, εξέγερση και καταστροφή σαν αυτή των Δεκεμβριανών, πολιτική αποστασία δια της εξαγοράς των αποστατών, εκβιασμός ενός ηγέτη(διότι όλους τους κρατάνε), πυρπόληση ζωτικής περιοχής( όπως λ.χ Αττική, Ηλεία , Πελοπόννησος κ.α), εκλογή ενός δικού της ηγέτη στην ηγεσία ενός κόμματος. Μπορεί να είναι και αποστολές ομάδων κρούσεως για την διεξαγωγή ένοπλων επιθέσεων και αντάρτικου πόλεων, σαν αυτήν στις 27/10 στο Α/Τ Αγ.Παρασκευής. Αλλά όταν βρίσκεις εντοπίους τρομοκράτες να σου κάνουν τη δουλειά θα ήτο βλακώδες και παρακεκινδυνευμένο να την αναλάβεις με δικούς σου εκτελεστές. Σχεδόν πάντα εξαγοράζουν τα ΜΜΕ για να περνούν τις θέσεις τους και πάντα έχουν μεταξύ μας πράκτορες , κατασκόπους και μια αφανή 5η Φάλαγγα για την υπονόμευση του εσωτερικού μετώπου και την επίτευξη χάους , αβεβαιότητος και φόβου στους πολίτες. Οι προκηρύξεις των τρομοκρατών δεν πρέπει να μας εξαπατούν , διότι δεν αποκαλύψουν την αλήθεια , αντίθετα την αποκρύπτουν.

Η Αποσταθεροποίηση του Εσωτερικού Μετώπου
Η αποσταθεροποίηση του πολικού συστήματος και η απόσπαση της κοινής γνώμης από τα σοβαρά και πραγματικά προβλήματα-με την προβολή των προβλημάτων τρομοκρατίας- βολεύει τα σκοτεινά κέντρα και όχι σπανίως και τις κυβερνήσεις. Πάντως ποτέ δεν θα μπορούσε Έλληνας να δράσει όπως οι εκτελεστές των αστυνομικών της Αγίας Παρασκευής και της δολοφονίας εν ψυχρώ οικογενειαρχών αστυνομικών , ή την πυρπόληση της Αττικής, Ηλείας , την καταστροφή της Αθήνας κ.α. Μόνον πωρωμένοι εκτελεστές και δολοφόνοι θα μπορούσαν να διαπράξουν τέτοια ειδεχθή εγκλήματα. Επομένως θα πρέπει να ομιλούμε για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και εχθρούς της κοινωνίας-και του Ελληνισμού ειδικότερα-ανεξαρτήτως αν αυτοί είναι Έλληνες το γένος ή ξένοι. Οι εντολές που εκτελούν δίδονται από ξένα κέντρα και αυτά εξυπηρετούν.


Αδύναμη η Αστυνομία μας
Η Αστυνομία δυσκολεύεται να εξιχνιάσει και ν’ αντιμετωπίσει αυτού του είδους τα εγκλήματα διότι :
1/ Στην χώρα μας –όπως προανεφέρθη-ζουν 3-4 εκατ. ξένοι που δεν ελέγχεται η διαμονή τους , η εργασία τους, το ποινικό τους μητρώο, οι διασυνδέσεις τους με μυστικές υπηρεσίες και με τα κυκλώματα των μυστικών υπηρεσιών και κοινού εγκλήματος.
2/ Δεν υπάρχει συνέχεια στο έργο της δημόσιας ασφάλειας μετά από κάθε κομματική κυβερνητική εναλλαγή , ακόμη και με την αλλαγή υπουργών δημοσίας τάξεως( προστασίας του πολίτη).
3/ Οι δυνάμεις ασφαλείας δεν είναι αρκούντως εκπαιδευμένες στην αντιμετώπιση ενόπλων επιθέσεων, οχλοκρατικών εκδηλώσεων, διώξεως του κοινού εγκλήματος και αντιμετωπίσεως πυρκαιών.
4/ Τα κόμματα δεν συνεργάζονται στην πάταξη της βίας,( συμπεριλαμβανομένης της τρομοκρατίας, των κουκουλοφόρων, των μεταναστών κ.ο.κ). Αντίθετα ορισμένα την στηρίζουν πολιτικά.
5/ Τα ΜΜΕ επιτίθενται στην Αστυνομία και παρέχουν υποστήριξη πάντα υπέρ των παραβατών υπέρ των παραβατών , ταραξιών και βιαστών της δημοσίας τάξεως και του νόμου και εις βάρος των αστυνομικών.
6/ Τα χέρια της αστυνομίας είναι δεμένα από την πολιτική εξουσία και υπάρχουν περιπτώσεις που αντί να συλλαμβάνονται οι παραβάτες του νόμου, διώχνεται ο αρχηγός της αστυνομίας.
7/ Οι πολίτες είναι σαστισμένοι και φοβούνται για την ζωή και την ασφάλεια τους ατομικά . Όμως δεν δείχνουν συλλογικό πνεύμα και αποφασιστικότητα να στηρίξουν την Αστυνομία.


Δύο Επέτειοι παραδομένες σε Οχλοκρατικές Εκδηλώσεις
Κάτω από αυτές τις συνθήκες σέρνεται από το 1974 ως τώρα η Τρομοκρατία στη χώρα . Αυτή τροφοδοτείται από τις επετείους του Πολυτεχνείου του 1974 και διαιωνίζεται κάθε χρόνο, την 17η Νοεμβρίου δια της καταστροφής των περιουσιών φτωχών βιοπαλαιστών στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στην πραγματικότητα αυτή έπρεπε να είναι ημέρα πένθους . Διότι άνοιξε την πόρτα στο δικτάτορα Ιωαννίδη ο οποίος έπαυσε την κυβέρνηση Μαρκεζίνη και άνοιξε την πόρτα στο Πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και την Κυπριακή Τραγωδία. Όμως το ψέμμα έχει επικρατήσει και κάθε χρόνο όλο και αυξάνει η βία . Από πέρσι το Δεκέμβριο με το φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια αποκτήσαμε δύο επετείους οχλοκρατίας και ο Δίας ας βάλει μυαλό στην νεολαία μας και στο κράτος. Αυτή την εποχή που η χώρα μας βρίσκεται ενώπιον σοβαρών προβλημάτων και δέχεται την πίεση εξωτερικών και εσωτερικών δυνάμεων να ενδώσει σε μείζονα θέματα του Ελληνισμού, αυτή την εποχή ο ρόλος της τρομοκρατίας είναι πολιτικός και κανένας δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι αυτή εξυπηρετεί τις γεωστρατηγικές βλέψεις των ΗΠΑ , της Τουρκίας και των Σκοπίων στα Βαλκάνια, με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε και την απονομή του ονόματος «Δημοκρατία της Μακεδονίας» άνευ όρων. Επίσης ασκείται πίεση από τις ΗΠΑ υπέρ της Τουρκίας για την στήριξη της ένταξης της στην Ε.Ε, ανεξαρτήτως αν έχει εκπληρώσει τους όρους αναγνωρίσεως της Κύπρου και αν άνοιξε τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της στα κυπριακά πλοία και αεροπλάνα, ούτε φυσικά για το casus beli , για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο , για τους λαθρομετανάστες , για τη Θράκη και το εκκρεμές θέμα της Υφαλοκρηπίδας και της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης .


Συμπέρασμα –Προτάσεις:
Η Τρομοκρατία είναι ενδογενής αλλά ξενοκίνητη και ισοδυναμεί με εισβολή και διάλυση του εσωτερικού μετώπου της χώρας. Δημιουργεί έλλειμμα δημοκρατίας , ενίσχυση των κρατικών κατασταλτικών μηχανισμών, μείωση των ξένων επενδύσεων και αδυναμία υποστήριξης των εθνικών μας θεμάτων . Αποτελεί εθνικό πρόβλημα και πρέπει σύσσωμη Πολιτεία και Λαός να το αντιμετωπίσουμε ενωμένοι , ανεξαρτήτως κομματικής ή άλλης τοποθετήσεως. Η Τρομοκρατία μας πλήττει όλους. Είναι ο καρκίνος του Κράτους και του Έθνους και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ενεργητικά με έργα. Και το πρώτο μέτρο της κυβερνήσεως είναι η πάταξη της Τρομοκρατίας, της Διαφθοράς, της Ανεργίας, η μείωση του χάσματος πλούσιων –φτωχών, η αυστηρή τήρηση των νόμων και η εισαγωγή της Ελληνικής ανθρωπιστικής Παιδείας και των Ελληνικών διαχρονικών Αξιών.


Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Αμφικτύων

Αγαπητέ τρομοκράτη...


Προς τα «καλόπαιδα» της Εκάλης και του Ψυχικού που «σπουδάζουν» στο Λονδίνο και τους Χαφιέδες που τα καθοδηγούν

Τώρα που γκρεμίσατε το σύστημα μπορείτε να είσαστε ήσυχοι. Δεν θα παράγει άλλους δειλούς όπως εσείς.
Δεν ξέρω πού πάτε; Πού θέλετε να πάτε. Ξέρω όμως από πού έρχεστε. Ξέρω τι έθρεψε τη βία σας.
Δεν είναι κανένα σύστημα. Δεν είναι οι μπάτσοι. Δεν είναι οι ρουφιάνοι. Είναι ο εαυτός σας.
Βολεμένος στην άνεση της χαζοεπαναστατικής ρητορείας, που ζητά απλώς μια περιπέτεια για να δικαιώνεται.
Αρνούμαι να σας κρίνω με όρους ιδεολογίας. Και σίγουρα επανάστασης. Μόνο με ψυχολογικούς. Και μπορώ να κατανοήσω μόνο, εκείνο το σκοτεινό έρεβος που υπάρχει μέσα σας.
Γιατί δεν γίνατε αυτό που ήθελε η μαμά, και πρέπει να πληρώσει η κοινωνία.
Τι σχέση έχετε με ιδεολογία; Μόνο μία. Είναι η κουβέρτα, ο μπερντές για να κρύβετε πόσο κακομαθημένοι είσαστε.
Κομπλεξικοί, εκδικητικοί, δειλοί ξεκομμένοι από ό,τι παράγει η κοινωνία και ό,τι έχει ανάγκη για να αλλάξει.
Αμφιβάλω αν έχετε κάνει ένα μεροκάματο στη ζωή σας.
Αν πονέσατε ποτέ με τον πόνο της ανάγκης, και όχι του εγωισμού σας.
Αν πεινάσατε.
Αν καταλάβατε πως η ζωή γύρω, δεν είναι το reality της βεντέτας με τους μπάτσους. Αμφιβάλω αν σηκωθήκατε ποτέ 7 η ώρα το πρωί για να πάτε στη δουλειά σας.

Αμφιβάλω αν ξέρετε τι θέλετε. Αν είχατε στόχο, όραμα, αγάπη για κάτι.
Δεν μισείτε τους μπάτσους. Δεν μισείτε τον 20 χρονο που πυροβολήσατε. Μισείτε τους πάντες γιατί όχι μόνο δεν σας μοιάζουν, αλλά είναι εκεί για να σας θυμίζουν πως αποτύχατε σε όλα.
Πως είσαστε κοινοί ληστές, ποινικοί, εραστές της επανάστασης του αντιβιοτικού. Τρεις ημερεισίως μετά το φαγητό. Όταν η γκόμενά σας έχει βγει με τις φίλες σας και εσείς πλήξετε.
Επαναστάτες του play station.
Μισείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Μισείτε και αγαπάτε με σφαίρες. Είσαστε τραγικοί…

http://taxalia.blogspot.com/2009/10/blog-post_9297.html

ΥΓ1.Το κείμενο δεν είναι του taxalia. Είναι γνωστού προβεβλημένου δημοσιογράφου, του οποίου το όνομα, δεν βάζουμε, γιατί ...όσο ακούγεται, τόσο γίνεται στόχος, από τους στόκους....
Και είναι απλά το καλύτερο που έχει γραφεί ποτέ και ερμηνεύει άριστα το φαινόμενο. Να το διαβάσουν και να το μάθουν απ' έξω κι ανακατωτά οι δημοσιογράφοι των "8".


ΥΓ.2 Συμφωνώ με το γράμμα του συναδέλφου και επαυξάνω.
Τα κωλοπαιδα, δεν είναι παιδιά της εργατικής τάξης. Είναι τα παιδιά της Εκάλης και του Ψυχικού που μισούν την εργατική τάξη και αυτό το ταξικό και ρατσιστικό μίσος εκδηλώνουν με τις δολοφονικές επιθέσεις στην ελληνική κοινωνία.Αγαπούν όμως τους λαθρομετανάστες που φροντίζουν τον κήπο της μαμάς και του μπαμπά, επειδή είναι πιόνοα που τα καθοδηγεί η «πέμπτη Διεθνής». (που συγκροτήθηκε στο Λονδίνο, από σιωνιστές, σιωνοτροτσκιστές, και σιωνοαναρχικούς).

Σπ.Χ


πηγη


Ο εθνομηδενισμός μας παρασύρει στον γκρεμό


«Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του. Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη… Ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει την ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης, μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί».

Κικέρων

Ο τρόμος ήρθε

Το παραπάνω, αποτελεί απόσταγμα της σκέψης ενός σπουδαίου Ρωμαίου φιλόσοφου. Σας θυμίζει τίποτα; Σε όσους το αναφέρω, χαμογελούν με νόημα. Εμένα πάντως, μου θυμίζει την μεταλλαγμένη ελληνική αριστερά, που έχει βαλθεί να ξεπαστρέψει το έθνος και τη χώρα. Οι μέρες είναι πολύ πονηρές… Και όλοι οι Έλληνες πατριώτες, άσχετα αν το κρύβουν ή δεν μιλούν, παρακολουθούν με τρόμο μια κυβέρνηση που ψηφίστηκε από τους πολίτες, να αποδομεί μέσα σε λίγα 24ωρα ό,τι χτίστηκε στην πάροδο του χρόνου, με πολύ, πάρα πολύ κόπο. Και δεν είναι θέμα ανικανότητας ή πολιτικής αδεξιότητας. Είναι θέμα… ιδεολογίας! Αυτή έχει όνομα: εθνομηδενισμός. Κίνδυνος-θάνατος για την εθνική μας επιβίωση! Κάποιοι θεωρούν ότι με μια μονοκοντυλιά, μπορούν να διαγράψουν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα, την εθνική ιδιοπροσωπία των λαών της Ευρώπης. Και προχωρούν στην εφαρμογή των απόψεών τους, απούσας της αντιπολίτευσης, αξιωματικής (αυτή τώρα έχει «θέματα») και ελάσσονος.

Κυρίαρχη τάση, καλά χρηματοδοτούμενη

Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε λάθος, λένε κάποιοι. Κάνουν λάθος. Βάσει των ιδεοληψιών της ηγεσίας του, ξεκίνησε μια χαρά. Καταργήθηκαν τα υπουργεία Μακεδονίας-Θράκης και Αιγαίου, η Εμπορική Ναυτιλία «υποβαθμίστηκε» (φαίνεται ότι η ναυτιλία για το ΠΑΣΟΚ αποτελεί δευτερεύων θέμα), τοποθετήθηκε σε θέση-κλειδί υφυπουργός με «ρευστή» εθνική συνείδηση και παρτίδες με ύποπτα στοιχεία, ενώ στο «Κίνημα» τις θέσεις-κλειδιά καταλαμβάνουν άνθρωποι που «συνδέονται» με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής. Την ίδια ώρα απονευρώνονται τα Σώματα Ασφαλείας, που καθίστανται «όμηροι» των αριστεριστών και της «προοδευτικότητας» του κάθε πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, που κατέλαβε θέση υφυπουργού. Ευνούχοι αστυνομικοί, έργο ΠΑΣΟΚ. Κατάργηση της κουκούλας, διαρροές για αμνήστευση φονιάδων και βάλε…

Περιπέτειες και πολλή ομίχλη

Στα εθνικά μας θέματα, μπαίνουμε σε περιπέτειες. Η απαράδεκτη «πολιτικά ορθή» δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου από την Κωνσταντινούπολη («πρέπει να απελευθερώσουμε την Κύπρο από εξαρτήσεις από τις μητέρες-πατρίδες»), που ουσιαστικά εξίσωσε θύματα και θύτες και προσέβαλε βαθύτατα τον κυπριακό Ελληνισμό, αναδεικνύει τις προθέσεις της νέας πολιτικής ηγεσίας της χώρας: ξεπούλημα και υπονόμευση του εθνικού κορμού σε όλα τα επίπεδα. Όσο για τα Σκόπια: αν θυμηθούμε τις προεκλογικές τοποθετήσεις κάποιων στελεχών (πήραν τα υπουργεία που δεν ήθελαν…), τότε δεν μένει παρά να μεταναστεύσουμε. Γιατί αν μείνουμε εδώ, μάλλον θα κινδυνεύσουμε… Για την Τουρκία, κάποιοι στο ΥΠΕΞ εφηύραν «οδικό χάρτη», ώστε αυτή να πέσει στα «μαλακά» τον Δεκέμβριο. Επίσης, απενεργοποιείται το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου που προέβλεπε την κράτηση όσων εισέρχονταν παράνομα στη χώρα… Θα μας ρημάξουν στην κυριολεξία, ατιμώρητοι (γιατί για το ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι «πολιτικά ορθό» να κατηγορούνται, να συλλαμβάνονται ή να καταδικάζονται αριστεριστές, αντιεξουσιαστές και λαθρομετανάστες).

Τι μας περιμένει;

Μην τρέφετε αυταπάτες: η ζωή στην Ελλάδα, σε λίγο καιρό θα γίνει πάρα πολύ δύσκολη. Για όλους μας. Ρωτείστε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Ομόνοιας και του Αγίου Παντελεήμονα και εκείνοι θα σας πουν… Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής τους εθνομηδενιστές «εγκέφαλους» του ΠΑΣΟΚ, που κόπτονται υποκριτικά για «δικαιώματα»: σε λίγα χρόνια, πόσο εύκολο θα είναι να ζήσουν μια ανύπαντρη μητέρα, σε μια περιοχή όπου θα διαβιούν (δεν λέμε γκέτο, μην μας πούνε και κακούς…) μουσουλμάνοι μετανάστες; Πόσο εύκολο θα είναι να περάσει από εκεί μια γυναίκα με μίνι ή ντεκολτέ; Θα επιδεικνύουν οι μουσουλμάνοι, την ίδια ανοχή που επιδεικνύουν οι χριστιανοί; Θα ανεχθούμε στην ελληνική επικράτεια κλειτεριδοκτομές; Θα ανεχθούμε την πολυγαμία; Και αν πλακώσει και η Αλ Κάιντα και μας κουβαλήσει την Τζιχάντ και τη Σαρία, τι θα μας πουν τότε οι θιασώτες της πολυπολιτισμικότητας;

Θυμούνται πολλοί την Οριάνα Φαλάτσι…

Οι αριστεροί θέλουν να χρησιμοποιήσουν (γιατί απέτυχαν αλλιώς) ως πολιορκητικό κριό για να αλώσουν τα τείχη του εθνικού κορμού, τους μετανάστες. Και δη τους μουσουλμάνους, οι οποίοι μισούν παθολογικά τη Δύση. Τώρα, τους δίνουν ψήφο… Και μας λέει η Φαλάτσι στο βιβλίο της «Οργή και Περηφάνια» (Γκοβόστης, Αθήνα 2003: «Ο πολιτισμός μας θα εξαφανιστεί και θα καταλήξουμε να έχουμε τζαμιά αντί για καμπαναριά, να φοράμε μπούρκα αντί για μίνι φούστες, να πίνουμε γάλα καμήλας αντί για το συνηθισμένο ποτηράκι μας…» Φωνάζει η Φαλάτσι για τους μετανάστες που χρησιμοποιεί ως «στρατό» και η ιταλική αριστερά: «Ζουν στην καρδιά μιας κοινωνίας που τους φιλοξενεί χωρίς να διερωτάται για τη διαφορετική νοοτροπία τους, χωρίς να τιμωρεί τον σκοταδιστικό φανατισμό τους. Μια κοινωνία που τους δέχεται χάρη στο ανεκτικό πνεύμα της δημοκρατίας της, στην ανοιχτόμυαλη κι απεριόριστη επιείκειά της, στη χριστιανική συμπόνια της, στις φιλελεύθερες αρχές της και στους πολιτισμένους νόμους της». Και επικαλείται τη ρήση ενός εκπροσώπου του Ισλάμ, στη διάρκεια διαθρησκευτικής συνόδου στο Βατικανό, το 1999: «Μέσω της δημοκρατίας σας θα σας κυριεύσουμε, μέσω της θρησκείας μας θα σας επιβληθούμε». Η Φαλάτσι κλείνει με ένα εύλογο ερώτημα, για τον Δούρειο Ίππο της αριστεράς και του Ισλάμ, τους μετανάστες: «αν πράγματι είναι τόσο φτωχοί, όσο ισχυρίζονται οι προστάτες και οι υποστηρικτές τους, τότε ποιος τους δίνει λεφτά για να έρθουν; Πού βρίσκουν τις πέντε ή δέκα χιλιάδες δολάρια το άτομο για να πληρώσουν το ταξίδι τους; Μήπως, τελικά, τα χρήματα αυτά τα χορηγεί κάποιος Οσάμα Μπιν Λάντεν, με σκοπό να ενισχύσει τους εποικισμούς της Αντίστροφης Σταυροφορίας και να οργανώσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο τη Μουσουλμανική τρομοκρατία;»

Η αριστερά θα «καεί» και αυτή…

Είναι καιρός η ελληνική αριστερά να σταματήσει να παίζει παιχνίδια με τη φωτιά. Γιατί, όταν αρχίσουν οι (κατευθυνόμενες) εντάσεις, τότε θα την πληρώσουν και αυτοί. Οι γυναίκες τους, οι περιουσίες τους, η ελευθερία τους. Φυσικά, λόγω δογματικής βλακείας και μισαλλοδοξίας και στην προσπάθειά τους να αλλοιώσουν την εθνολογική σύνθεση της χώρας, στηρίζουν πολιτικές «θετικών διακρίσεων» και «ενσωμάτωσης». Απαίδευτοι, αμόρφωτοι και φανατικοί, δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει τι είναι Ισλάμ. Όταν το καταλάβουν, θα είναι δυστυχώς πάρα πολύ αργά. Ο εποικισμός, θα μας έχει καταβάλλει… Μαζί και το Ισλάμ.

Νίκος Χιδίρογλου

πηγή
πηγή

Αφγανοι τραυματισαν υπαλληλο καταστηματος - το μεροκάματο του τρόμου

Με μια μαχαιριά στην κοιλιά «πλήρωσε» ο υπάλληλος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας την προσπάθειά του να απωθήσει τους ληστές.

Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, στην οδό Σατωβριάνδου 26, στο κέντρο της Αθήνας. Δύο δράστες, Αφγανοί, εισέβαλαν στο κατάστημα «Radial Tel», μαχαίρωσαν τον υπάλληλο, αφαίρεσαν 40 κινητά τηλέφωνα και laptop και διέφυγαν.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι δράστες αναζητούνται.